سلام دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین ؟
مدل گوشی چی هست ؟
چجوري ميشه تم رو از گوشي حذف كرد؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین ؟
مدل گوشی چی هست ؟
همه ي تم هاي تويApplication Manger رو حذف كردم ولي بازم چندتا تم توي گوشي موندن كه اسمشون توApplication Manger نيستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
n82
تم های Default قابل حذف شدن نیستند !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط holor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مطمئنید تم ها رو خودتون نصب کنید تنها راه فرمت کردن حافظه ای هست که تم ها روش نصب هستند ! (مموری کارت یا حافظه تلفن )
D J V A H I D (07-09-09)
ممنون از راهنماييتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمهايي كه گفتDefault نبودن
اگه تنهاراهش اينه كه بدبخت شدم
چه بدبختی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط holor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اطلاعاتت Backup بگیر ! به راحتی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید!
باز هم تقصیر اپرا شد!
N82 همینجوریه!
راهی برای پاک کردن اون ها وجود نداره!
منظورم تم های Default نیست.
تنها راه اینه که شما تم های جدید نصب کنید و اون تم های قدیمی که اسمشون اونجاست پاک بشن یا به نحوی جایگزین بشن!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
سلام
چرا اینقدر راههای سخت میروید
عزیز دل اول برو یه فایل منیجر نصب کن (بهتره x-plore) باشه
بهد بسته به اینکه تم هات توی فون مموری هستن یا مموری استیک برو و پوشه رو از بته دلیت کن
به همین راحتی
مسیر توی گوشی من اینه N70
c\e:system\skin\xxx
ممکنه توی گوشی شما فرق کنه این مسیر اما بپردی راحت پیداش میکنی
کنکور تموم شد
نتایج رو زدن
من بازو اومدم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks