پاسخ: مرجع آموزش ها ، پروژه ها و سورس های آماده ویژوال بیسیک دات نت ( VB.Net )
با سلام به دوستان
من هم يك تازه كارم و برنامه نويسي با vb.net رو تازه شروع كنم و چند تا از سورس ها رو دانلود كردم كه ازشون كمك بگيرم اما متاسفانه نتونستم از اون روشي كه فرمودين بازشون كنم. لطفا راهنمايي بفرمائيد.
ممنون
نقل قول:
با سلام به دوستان
من هم يك تازه كارم و برنامه نويسي با vb.net رو تازه شروع كنم و چند تا از سورس ها رو دانلود كردم كه ازشون كمك بگيرم اما متاسفانه نتونستم از اون روشي كه فرمودين بازشون كنم. لطفا راهنمايي بفرمائيد.
ممنون
با سلام!
دوست عزيز عضويت شما در PCN رو تبريك ميگم.
تا اونجايي كه من مي دونم تمام سورس هايي كه اينجا هست همراه Solution است و همه ي اون ها تست ميشن و اينجا قرار داده ميشند. هر سورسي كه اين جا است شامل يه فايل با پسوند vbproj هستش كه اگه اون رو IDE مربوطه مثل Visual Studio با نسخه ي صحيح باز كنيد مي تونيد پروژه رو بارگذاري و سپس ويرايش كنيد.
شما بفرماييد با كدوم سورس ها مشكل داريد و به هنگام باز كردن پروژه چه اتفاقي مي افنه؟ آيا با خطايي رو به رو ميشيد؟ اگه اين طوره متن خطا رو اينجا قرار بديد.
موفق باشيد
آرمين
با سلام
یه سورس از برنامه تبدیل تاریخ گرفتم از سایت ولی کامل نیست اگه ممکنه یه سورس از این برنامه بزارید که تاریخ را به میلادی و بلعکس انجام بده
با کمال تشکر
4 :تعداد فایل پیوست
پاسخ : پاسخ: مرجع آموزش ها ، پروژه ها و سورس های آماده ویژوال بیسیک دات نت ( VB.Net )
نقل قول:
با سلام
یه سورس از برنامه تبدیل تاریخ گرفتم از سایت ولی کامل نیست اگه ممکنه یه سورس از این برنامه بزارید که تاریخ را به میلادی و بلعکس انجام بده
با کمال تشکر
با سلام!
دوست عزيز عضويتتون رو در انجمن تبريك ميگم!
بابت تاخير در پاسخ گويي عذر مي خوام...
چند تا DLL براتون پيوست كردم كه اميدوارم به در اين زمينه كمكتون كنه. من خودم باهاشون كار كرده بودم به خوبي كار مي كردند. متاسفانه منبع شون يادم نيست!
اگه باز مشكلي در اين زمينه بود، بفرماييد تا چند تا مقاله در اين زمينه قرار بدم.
موفق باشيد
آرمين
1 :تعداد فایل پیوست
TRemote SerialPort 1.0.0.0
در اين پست سورس VB.NET 2010 برنامه اي قرار داده شده كه شما به كمك اون مي تونيد دو تا پورت سريال رو از طريق شبكه به هم متصل كنيد. به اين شكل كه شما مي تونيد برنامه ي كلاينت رو به يك پورت COM و برنامه ي سرور رو (كه روي رايانه ي ريموت اجرا ميشه) به همون شكل به يك پورت COM روي رايانه ي ريموت متصل كنيد. در مرحله ي بعد با معرفي IP و شماره ي پورت ها به نرم افزار هاي سرور و كلاينت، دو نرم افزار از طريق شبكه به هم متصل مي شوند. حالا برنامه ها به اين شكل عمل مي كنند كه داده ي ارسالي از پورت COM كلاينت از طريق شبكه به برنامه ي سرور منتقل ميشه و سرور داده ها دريافتي رو روي پورت COM (هموني كه روي رايانه ي ريموت تعريف شده بود) ارسال مي كنه. سرور هم مي تونه به گونه اي تنظيم بشه كه جواب مربوط به پورت سريال خودش رو به سوي كلاينت بفرسته. چنين روندي از سوي سرور به سمت كلايت هم قابل پيكره بندي هستش. با اين اوصاف دو پورت سريال از طريق شبكه به هم متصل مي شوند.