سلام
من هم تبريك ميگم معين جان گرچه يه جاي ديگه هم گفتم:دي
اين كار آسوني نيست كه در همچين مسابقاتي اين چنين مقامي بدست بياري
معين لياقتشو داشتي براش زياد زحمت كشيدي دمت گرم :ايكس
اميدوارم در FINAL هم موفق باشي
تا اينجا شد 2 تا سوري :دي
Printable View
سلام
من هم تبريك ميگم معين جان گرچه يه جاي ديگه هم گفتم:دي
اين كار آسوني نيست كه در همچين مسابقاتي اين چنين مقامي بدست بياري
معين لياقتشو داشتي براش زياد زحمت كشيدي دمت گرم :ايكس
اميدوارم در FINAL هم موفق باشي
تا اينجا شد 2 تا سوري :دي
سلام..
معین جان واقعا بهت تبریک میگم کارت واقعا عالی و بی نظیر بود.. منتظر فینال هستیم.....ایشلا توی اون مسابقات هم مقام و رنک عالی کسب کنی.....و باعث سربلندی ایران و SSA باشید....
موفق باشید./ آرمان
آفرین برادر بهت تبریک میگم - امیدوارم تو فینال هم بترکانی :دی
:11():
من الان با بچه های تایوان صحبت میکردم و تایید این قضیه را گرفتم که SSA OC TEAM به عنوان نماینده اول آسیا در این مسابقه در MOA Final ( مورخ 10 Sep. ) شرکت میکنه .
حسن و نیک بلیط داشتند .
به زودی خبر مفصلش را هم میزنم . تبریک میگم به همگی ... :Love-PCN~!::Love-ssa~! (1):
درود
آقا من زیاد شما رو نمیشناسم همین که واسه ایران افتخار کسب میکنی دمت گرم:party::gasp:
اکانت andre yang و hiwa به دلیل تقلب در مسابقات lord of overclock بن شده.
تکبیر :1. (27): اینا هم بندو آب دادن......... از هیوا بعید بود... اندره یانگ اخفالش کرده.:whistle:نقل قول:
یک چیزی را میخواستم بگم :
همون طوری که میدونید توی مسابقه LOC نتایجی Share شد و افراد زیادی حذف شدند از جمله HIWA جان .
به دنبالش دیدیم که توی انجمن های خارجی و متاسفانه توی انجمن های ایرانی شروع شد که آره شما ایتالیایی نیستی ، شما ایرانی نیستید و ... .
جداً چرا این قدر ما انسان ها باید نامرد باشیم و زود رنگ عوض کنیم ؟ کسی از Share Result دفاع نمیکنه و قطعاً این اشتباه بزرگی هست ولی آیا ما هیچ وقت اشتباه نمیکنیم ؟ پای ما نمی لغزه هیچ وقت ؟
قطعاً همه ما توی زمینه های مختلف اشتباهات زیادی داشتیم ، داریم و خواهیم داشت که ممکنه بعضی هاش اشتباهات بزرگی هم باشه ولی این دلیل نمیشه که سابقه شخص و کار های قبلیش از جلوی چشم ما بره . میگند ای کاش ایرانی نبود !
سوال من این هست زمانی که رکورد های جهانی میزد ایشون چه طوره ایرانی بود ولی حالا ایشون ایرانی نیست ؟ اگه ایشون از پرچم ایتالیا استفاده می کرد دلیل خاصی داشته که نمیشه گفت .
در آخر هم متاسفم برای دوستانی که توی ایران نتیجه ما را گزارش کردند به Futuremark که البته نتیجه دوباره هم چک شد و طبق انتظار هیچ مشکلی هم توش پیدا نشد . بهتره به جای سعی در کارشکنی در جاهای بین المللی، سعی در تقویت خودمون و کمک به هم دیگه داشته باشیم . :give_rose:
من هم به نوبه خودم تبریک میگم البته کمی دیر هست چون چندی از نت دور بودم
تبريک ميگم ...
موفق باشيد همتون ...