پاسخ: اولین مسابقات آزاد ایران ( SOOC ) : تست 3DMark01
نقل قول:
آقا شهریار جان چرا می زنی 12 ساعت هم نشد!:1. (2)::1. (2):
خب اجبا! خوب که گفتم بتون!
این لینکا که می خواستم بزارم>
1-64866
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2-63330
3-64038
4-64386
نمی زارین که. اینو پاک نکن آقا شهریار جان.:give_rose::give_rose:
آقا شهریار حالا من اسکرین شاتام و لینکشونو از کجا بیارم؟؟؟:cry::cry:
سعید جان اسکرین شات هاتون را همون طوری که گفتم دارم و پاک نشدند در نتیجه نیازی نیست که نگران اون ها باشید . :11():
فقط سعید جان لطف کنید توی لینک ORB نامتون را از OCZ Cooler به نام کاربری انجمتون تغییر بدید .
ببینید قوانینی که مسابقه داره را بخونید یکبار و طبق اون ها عمل کنید چون نمیتونیم تبعیضی بگذاریم و خدای نکرده در آخر مسابقه شرمنده دوستان میشیم . :give_rose:
نقل قول:
سعید جان اسکرین شات هاتون را همون طوری که گفتم دارم و پاک نشدند در نتیجه نیازی نیست که نگران اون ها باشید . :11():
فقط سعید جان لطف کنید توی لینک ORB نامتون را از OCZ Cooler به نام کاربری انجمتون تغییر بدید .
ببینید قوانینی که مسابقه داره را بخونید یکبار و طبق اون ها عمل کنید چون نمیتونیم تبعیضی بگذاریم و خدای نکرده در آخر مسابقه شرمنده دوستان میشیم . :give_rose:
سلام.شرمنده.درستش كردم.:cry::cry::slap::slap::slap:
حالا درست شد ديگه؟ نه.:1. (4)::1. (4):
دوستان من که دیگه بریدم:1. (28):
دیگه یا باید صبر کنم سی پی یو جدید دستم برسه و یا دیگه این که از مسابقه خودم رو بکشم کنار(البته شاید)
------------------------------
جان هر کی دوست دارین از سری 7 cpu نگیرید که واقعا آ... هستش
-----------------------------
74715
84421
Intel xeon w3540 @4377
4890 @ stock
1900 @ cl 7.8.7.20
متاسفانه ویندوز استیبل نبود و بعد مجبور به تعویض ویندوز شدم
نقل قول:
دوستان من که دیگه بریدم:1. (28):
دیگه یا باید صبر کنم سی پی یو جدید دستم برسه و یا دیگه این که از مسابقه خودم رو بکشم کنار(البته شاید)
------------------------------
جان هر کی دوست دارین از سری 7 cpu نگیرید که واقعا آ... هستش
-----------------------------
74715
عزیز تست 01 تست تک هسته ای هست و تقریبا Core i7 خیلی توش تاثیر نداره شما باید دنبال چیز هایی باشی که می تونه توش تاثیر داشته باشه مانند فرکانس رم - تایمینگ و ... چون مسابقه هست نمی تونم که کمک کنم و مثل من برای اینکه بتونی بیشتر در موردش بفهمی فقط کافیه از هر تستی که انجام می دی اسکرین بگیری و مقایسه کنی تست ها رو با هم دیگه
یکی از ساده ترین پیشنهاد هام به شما اینه که سعی کن FSb رو بالا تر ببری و در عوض ضریب رو پایین بیاری اینطوری توی تست تاثیر زیادی داره
امید وارم که موفق باشید
نقل قول:
عزیز تست 01 تست تک هسته ای هست و تقریبا Core i7 خیلی توش تاثیر نداره شما باید دنبال چیز هایی باشی که می تونه توش تاثیر داشته باشه مانند فرکانس رم - تایمینگ و ... چون مسابقه هست نمی تونم که کمک کنم و مثل من برای اینکه بتونی بیشتر در موردش بفهمی فقط کافیه از هر تستی که انجام می دی اسکرین بگیری و مقایسه کنی تست ها رو با هم دیگه
یکی از ساده ترین پیشنهاد هام به شما اینه که سعی کن FSb رو بالا تر ببری و در عوض ضریب رو پایین بیاری اینطوری توی تست تاثیر زیادی داره
امید وارم که موفق باشید
سلامی دوباره به دوستان عزیز
من که تا تاپیک این مسابقه رو می بینم دلم فرتی میریزه پایین :دی
معین جان دقیقا حق با شماست و core i7 خیلی تاثیر نداره ولی شما در نظر بگیرید اول این که بنده از اور کلاک خیلی سرمون نمیشه و اصلا حرفه ای نیستیم داداش مارا چه به رقابت با اساتید:wink: و نکته دیگه هم این که دمبال 8400 با بچ خوب هستم تا چیزای دیگه.:yes:
نقل قول:
سلامی دوباره به دوستان عزیز
من که تا تاپیک این مسابقه رو می بینم دلم فرتی میریزه پایین :دی
معین جان دقیقا حق با شماست و core i7 خیلی تاثیر نداره ولی شما در نظر بگیرید اول این که بنده از اور کلاک خیلی سرمون نمیشه و اصلا حرفه ای نیستیم داداش مارا چه به رقابت با اساتید:wink: و نکته دیگه هم این که دمبال 8400 با بچ خوب هستم تا چیزای دیگه.:yes:
دوست من. من هم مثل شما هستم تنها تفاوتی هست که اینه که تست های رو که دارم می گیرم نتیجش رو مقایسه می کنم واسه همین هم هست که که دارم پیشرفت می کنم شکا هم مطمئن باش شانس شما خیلی بیشتر از ما هست و به راحتی می تونید بالا بیاید فقط کافیه تلاش کنید
منتظر رکورد جدید شما هستم هر چی نداشته باشه بزرگ ترین اموزش ها رو برای من داره
سلام به دوستان.
یه چیزی (فک کنم همه بدونن) . موقع تست اکه کارت nvidia دارین قابلیت فیزیک رو خاموش کنین!:whistle:
موفق باشید:great:
سلام بر دوستان خسته نباشيد . اميدوارم همه موفق باشيد. جاي من رو هم خالي كنيد . ركوردهاتون عالي هست .