کاربر شهرسختافزار
همانطور که دوست گرامی (Labyrinth) هم به اطلاع رساندند کارگاه های آموزشی و مسابقات هر دو به صورت رایگان برگزار می شود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در جواب شما دوست گرامی باید به استحظار برسانم محل برگزاری کارگاه ها پس از تماس با شرکت کنندگان اعلام خواهد شد ;برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد سوال آخر شما همانطور که گفته شد ثبت نام در کلاسها رایگان بوده و به منظور رفاه حال علاقمندان به شرکت در کارگاه ها و مسابقات هیچ گونه شرایط خاصی لحاظ نشده است .
زمان برگزاری کارگاه ها بعد از ماه مبارک رمضان است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin_0913 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینطور حرکت ها باعث تشویق و آموزش اورکلاکرهای مبتدی و باعث به اشتراک گذاشتن اطلاعات اورکلاکرهای حرفه ای میشود. این باعث ایجاد تیم های حرفه ای اورکلاک میشود . خوشبختانه بحث آموزش برای اولین بار بصورت علمی توسط دریا کامپیوتر ارائه شد . امیدوارم شرکتهای دیگه علاوه بر جنبه های تبلیغاتی اقدام به آموزش و حمایت بیشتر از اورکلاک و اورکلاکرها کنند .
DARYA OC (14-10-09)
|
|
HWBOT Crew
عذر می خوام امید عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی گاهی اوقات به بیان بدیهیات می پردازید...!
این کلاسهای آموزشی دریا کامپیوتر جای تحسین دارد و بر کسی پوشیده نیست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
سلام به دوستان .
منم شرکت کردم.کسی هست از اهواز شرکت کرده باشه؟ لتفا بگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی کسی می دونه این کارگاه تو شهر اهواز هم برگزار می شه یا نه؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی مثل اینکه هیچ خبری نیست سرکاریه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا اگر کسی میدونه چه تاریخیه بگه.
آخرین ویرایش توسط Curtis در تاریخ 04-10-09 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برگزار کردن یک مسابقه به هیچ وجه ساده نیست و دارای مشکلات هستش و شما هم باید حق بدید من شرط می بندم حداقل 100 نفر اسمشون رو در مسابقه نوشته باشن! در صورتی که در مسابقه گیگا بایت امریکا 16 تیم بیشتر ثبت نام نکردند!
تدارک دیدن این سخت افزار در ایران سخت هست و باید دارای مدیریت پیشرفته ای باشه ! و با برنامه ریزی و همون طور هم که ذکر کردند باید مسابقه بعد از کلاس های اموزشی باشه و وقتی کلاس های اموزشی تموم شد برگزار میشه.
حال این سوال هست که کلاس های اموزشی کی تموم میشه که نماینده دریا کامپیوتر باید پاسخ گو باشه؟
New Season
والا من برای کلاسها ثبت نام کردم نه برای مسابقات پس معلومه کلاسهاش هم هنوز برگزار نشده.
اگه شما خبر دارید بگید.شما مطمئن هستید کلاسهاش شروع شده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PUMAOC (05-10-09)
عضو VIP شهرسختافزار
اطلاعات من هم در حد شماست و بیشتر نمی دونم فقط تاپیک ها رو مطالعه کردم همینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما اون طور که پیداست مسابقات با نمایشگاه های کامپیوتر هر استان برگزار میشه در فضای نمایشگاه باید دید دریا کامپیوتر برای این طرح چه برنامه ای ریخته!
New Season
|
|
یعنی در تهران همزمان با الکامپ برگزار میشه .
تو اصفهان که شما هستید کی برگزار میشه.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PUMAOC (05-10-09)
عضو VIP شهرسختافزار
والا من توی کلاس ها ثبت نام نکردم اما باید با نمایشگاه اصفهان برگزار بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 11-10-09 انجام شده است
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks