از کجا میتونم بفهمم build ویندوز 10 نصبیم چنده؟
Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
Printable View
از کجا میتونم بفهمم build ویندوز 10 نصبیم چنده؟
Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
برای اینکار ابتدا کلیدهای Win + R را همزمان بزنید تا منوی ران باز شود.
سپس عبارت winver را در ران تایپ کرده و OK را بزنید.
اکنون شما باید صفحه ای را ببینید که شماره بیلد شما و اطلاعات ثبت نامتان در ان نوشته شده باشد.
بسیار ممنونم از شما و اگه بخوام اخرین ورژن پرو و دانلود کنم راهنمایی بفرمایید چه ورژنی و بیلدی و ترجیحا از چه سایتینقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
باسلام میخوام ویندوز 10 و نصب کنم رو هاردم نمیشه این پیام و میده ممنون میشم راهنمایی بفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همانطور که میبینید باید ویندوز رو روی هارد با حجم 931 گیگ نصب کنم که نمیشه یعنی وقتی انتخابش میکنم دکمه next خاموشه و ارور میده هارد شما فرمت gpt نیست لطفا راهنمایی بفرمائید
یک بار پارتشین را پاک کنید و دوباره نصب کنید . خودش سیستم رزو را ایجاد میکنه و نصب میشه .
با سلام
میخوام یه کاری بکنم که اپدیت ویندوز 10 در ساعتهایی که اینترنت شبانه دارم دانلود بشه هرجا گشتم پیداش نکردم ممنون میشم کمک کنید لطفا توجه داشته باشید که نمیخوام کلا غیر فعال شه فقط میخوام ساعاتی که من میگم اپدیت شه
اینجا یه توضیحاتی دادهنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]