اگه اینطوریه که شهریار این تایپیک رو زده خودش باید متقبل بشه خودت گفتی هر کی پیشنهاد دادنقل قول:
شهریارجان درسته من AMD بازم ولی اینبارو قبول میکنم فنوم 1055 رو میدم 2تا اینتل 3770 معمولی ولی سالم میگیرم
Printable View
اگه اینطوریه که شهریار این تایپیک رو زده خودش باید متقبل بشه خودت گفتی هر کی پیشنهاد دادنقل قول:
شهریارجان درسته من AMD بازم ولی اینبارو قبول میکنم فنوم 1055 رو میدم 2تا اینتل 3770 معمولی ولی سالم میگیرم
نقل قول:
دادا شهریار که پیشنهاد نداده تو پیشنهاد دادی باز باید ببینیم خودش چی می گه @برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شهریار جان جذاب ترین قسمت مسابقاتی برای سخت افزار بنظرم آور کلاک است
پیشنهاد میکنم یک مسابقه خاص آورکلاک روی ایر برگذار کنیم که هر قطعه فقط با رکورد دیفالت خودش مقایسه بشه
مثلا من با یدونه 8400 در مسابقه شرکت کنم شما با یدونه 7970 ( هر کس با قطعه ای که داره )
من مثلا بنچمارک 100 دیفالت را میکنم 150 ( 50% افزایش بازدهی ) شما 1000 را میکنید 1400 ( 40% )
این یه ایده خامه که فکر کنم اگر جوایز مسابقه خوب باشه استقبال خوبی ازش بشه
اتفاقا" شهریار گفت پیشنهاد آزاده منم گفتم باشه سه متروهفتصدوهفتاد سانت پرده بدین شما بحث کشوندی به پردازنده 3770 خب حالا چرا میزنی زیرش ؟
همون دوتا 3770 رو بده میفروشم باهاش 4 متر پرده میخرم
من موافقم نیما جان نمیخواستم بگم ولی من خودم اورکلاک میکنم کاری نداره که ! من موندم چرا اینهمه سی پی یو میسوزونن که اورکلاک کنن !نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یه سینی چیزی ببندیم رو پردازنده حرارت پردازنده رو به سینک یا سینی بدیم تا بتونیم یه تخم مرغ یا نیمروه درست کنیمنقل قول:
خب پردازنده میسوزه که ! نه ؟نقل قول:
یه فیلم بدید لطفاً . :1. (27):
قاعدتا نباید بسوزه !!!:cool:نقل قول:
چرا ؟نقل قول:
ما تا نبینیم قبول نمیکنیم :1. (35):
والا هر کی ندیده باشه فکر کنم من و تو انقدر دیدیم که حد نداره یاد اون تاول خوشگل روی دستت بیوفت که تا یک هفته نمی تونستی تایپ کنی بعد اون موقع خوب یادت میاد :دی البته شاید دوستان ندیده باشن :دینقل قول: