ایشالا... که قبول می کنن ولی در 3d mark امتیازها فوق العاده بالاست زیاد نمی شه انتظار داشت! مگه اینکه با فنوم شما دوست عزیز بشه کاری کرد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله حق دارین زمانی که فن استوک من سالم بود منم 2.33 رو تا 3.33 اور می کردم تست می گرفتم همین 3d mark 13000 خورده ای داده بود بهم... ولی الان دما بسی بالاست...!!
در این فکرم که اگه بشه فرکانس پردازنده رو کم کنم!! از 2.3 برسونم 1.6-1.8 شاید این قدر داغ نکنه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مطلب بعدی هم خیلی به جا بود... حالا cpu من 65 نانومتری هست رکوردها زیاد بالا نیست! ماکزیمم فرکانس که واسه E6550 ثبت کردن 3.8-3.9 هست ولی 45 نانومتری ها ترکوندن...!!
E8400 رو تا 5.5 اور کردن... واسه امتیاز گرفتن حداقل فرکانس 5 رو می خواد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد شما هم تبریک می گم ولی باید بگم جا خوردم با 500-600 مگاهرتز اور امتیاز خوبی گرفتین...
البته چیزی از ارزش شما کم نمی کنه منظورم اینه که در اور Amd باز جای امیدواری هست امتیاز بگیری ولی در مورد intel تا یخ خشک یا نیتروژن نداشته باشی به جایی نمی رسی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks