پاسخ: شانزدهمــین نمایشگاه بین المللی (ELECOMP) کامپیوتر در تهران ( 89 )
نیما تهدید کرده توی نمایشگاه نیتروژن ( هلیم) بریزه به حلق ما خدا رحم کنه
دلت نیومد اون 8800 RMA رو بدی ما :دی
حالا 100 لیتر هلیم رو با هم میخوریم همرو نمیدم به تو :دی
سلام ..
چقدر خوشحالم که بعد از مدت ها مي تونم پست بدم :)
انشاا... اگر خدا بخواد و مشکلي پيش نياد ، 5 شنبه براي نمايشگاه مي آم
اميدوارم دوستان رو ببينم ..
موفق باشي د ./.
نقل قول:
دلت نیومد اون 8800 RMA رو بدی ما :دی
حالا 100 لیتر هلیم رو با هم میخوریم همرو نمیدم به تو :دی
آخه 8800 سوخته به چه درد تو میخوره دی:
نقل قول:
سلام ..
چقدر خوشحالم که بعد از مدت ها مي تونم پست بدم :)
انشاا... اگر خدا بخواد و مشکلي پيش نياد ، 5 شنبه براي نمايشگاه مي آم
اميدوارم دوستان رو ببينم ..
موفق باشي د ./.
سلام بعد از چند مدت که نبودی دیدنت سعادتی هست
امروز هم نمایشگاه شورع شد زمان نمایشگاه که از ساعت 9 تا 4 بعد ازظهر هست ، نیما که یه مقدار اورر کرد بعد پیچوند رفت عصر ارتباط ارمان هم که اومد یه مقدار اوور کرد و یه cpu و تا 6.2 برد البته زمان بسیار کم هست بعد از ساعت 4 هم با بیسم خدمتمون رسیدن و گفتن جمع کنید
از نکات جالب این بود که امسال ورودی میگیرن (1000تومان) و کارت میدن و از این مسخره بازی ها بیشتر غرفه ها هم که کامل نشدن .
نقل قول:
امروز هم نمایشگاه شورع شد زمان نمایشگاه که از ساعت 9 تا 4 بعد ازظهر هست ، نیما که یه مقدار اورر کرد بعد پیچوند رفت عصر ارتباط ارمان هم که اومد یه مقدار اوور کرد و یه cpu و تا 6.2 برد البته زمان بسیار کم هست بعد از ساعت 4 هم با بیسم خدمتمون رسیدن و گفتن جمع کنید
علیرضا جدا دهنت کف نکرد اونقدر سوال جواب دادی :دی
آقا هرکی میرسید میپرسید اینجا چیه...چیکار میکنید و فلان....یکی اومده بود میگفت چایی میریزید رو CPU :دی خلاصه امروز با اینکه وقت کم بود ولی خوش گذاشت :دی
تو که صبح نبودی یه بنده خدایی گیر داده بود کی شورع میکنید برا اورر ،از فردا شما خواستن اوور کنن من میپیچونم دی: کاش فقط فک بود مغز ادم ارور میده طرف میاد میگه این چیه :cry: به نظرم باید یه کتالوگ ( چی نوشتم) درست میشد در این باره مثل 2 سال پیش
نقل قول:
که صبح نبودی یه بنده خدایی گیر داده بود کی شورع میکنید برا اورر ،از فردا شما خواستن اوور کنن من میپیچونم دی: کاش فقط فک بود مغز ادم ارور میده طرف میاد میگه این چیه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به نظرم باید یه کتالوگ ( چی نوشتم) درست میشد در این باره مثل 2 سال پیش
آره ...
من که فردا پشت مانیتور قایم میشم..ی------و میزاریم اونجا جواب بده...اینجوری اصلا تمرکز آدم رو تست نداره ....نمیزارن هم آدم کارش رو بکنه.یارو میاد میپرسه الان دارید چی میکنه..همین الان الان تو بایوس توضیح بده ....D: خلاصه که سیستم Game هم راه بیفته هم که دیگه خدا به داد ما برسه..!
خدایی من مخم پوکید انقد گفتم این نیتروژنه آب جوش نیست :دی
علیرضا من بازی اورده بودما یادمون رفت زیره نیترو هارد به هارد کنیم :دی
منم که یه نیم ساعت رفتم عصر ارتباط یه ذره اور بازی ، که روی رم های G.SKILL PIS 2000 CL6 تست زدم که 3000 مگاهرتز رو دوال چنل ولید گرفتم البته بالا تر هم ولید گرفتم که با هارد بچه ها بود .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
(راستی رو سیستم تست 6870 بود بسی خرسند شدم :دی تو ولید معلومه! البته توی عکسها 5870 هست عوض کردیم یه 3D ران کنیم که انداختن بیرون مارو :دی برو بچ بیسیم به دست )
یه سری عکس هم گرفتم بعد از تست که دیدنش خالی از لطف نیست .
اینم حاجی آرمان در حال تست زدن و سرو کله زدن با دوستان عزیز بیننده !
اینم عکس های محیط تست رمها و میز کار عصر ارتباط .
پ . ن : شهریار جات خداییش خالیه همچنین همه بچه هایی که بودن پارسال از اصفهان معین ، امیر علی و بروبچ دیگه .
گمونم الان درک کنید که من و وحید چه سختی هایی پارسال کشیدیم : دی
در مورد اون 1000 تومان فردا پس فردا یک دعوایی سرش میشه میگی نه نگاه کن قبلا توی یک کنگره این مورد بود نزدیک بود به خون و خونریزی کشیده بشه !!
امسال یکم سیستم کاری با زمان نمایشگاه نا هماهنگه و مثل پارسال شلوغ نخواهد شد ، میدان رسالتی که پارسال به زور ماشین نمایشگاه گیر میومد الان همه بیکار نشستن
راستی امسال هم گردهمایی بچه ها برقراره هرکسی میخواد بیاد بگه کی میاد که هماهنگ بشه و بقیه هم بتونن خودشون رو هماهنگ کنند
یک کاری هم برای ما پیش اومده که شاید فردا نرسیم بیایم ، شاید هم امشب کارش رو تموم کردم و فردا اومدم در کل مشخص نیست ولی نیما اگر بیام اونجا میدونم چکارت کنم !!
در آخر هم مخلص تمام بچه ها هستیم و خواهیم بود
موفق باشید ، امیر
ما هم فردا یه سری میزنیم....