پاسخ: دیتابیس گارانتی ها در ایران ؛ تجربیات خود را از گارانتی ها ثبت کنید !
نقل قول:
بادرود:
احتراما از اين سايت كه اين امكان را فراهم نموده كه درباره گارانتي هاي ايران بحث بشه خيلي خوب وعالي مي باشداين خاطره من مربوط به سال 82 مي شود كه يك مادر بورد ايسوس با گارانتي الماس خاورميانه كه در ان موقع مثلا بهترين گارانتي و خدمات را مي داد اين مادر بورد از نسل جديد دي دي ار و دوبل بود كه من با سي پي يوي معمولي و تك رم راحت كار مي كرد ولي وقتي كه سي پي يو 2.4 و رم دوبل دي دي ار قرار دام سيستم روشن نمي شد بردم گارانتي يك مادر بورد ديگر دادند به اسم مادربورد سالم ونو اكبند ولي اين هم خراب بود و اسلات هاي پي سي اي ان كار نمي كرد وبراي بار دوم رفيقم اين مادر بورد را برده وجهت گارنتي تحويل داده وبعد در زمان تحويل, مادربورد اول خودم را تحويل دادند كه اين يك نمونه كوچك از مشكلات گارانتي درايران مي باشد در مورد رم وفلش بايد بكم كه اين ها را همين طور گرفته مال من را به شما واز شما را به من تحويل مي دهند اين نمونه بارز دزدي وكلاه برداري در ايران مي باشد.
باسپاس
سلام دوست عزیز
به شهر سختافزار خوش اومدید.
حتماً تجربهتون رو دربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (که مربوط به گارانتی ویستا یا همون الماس خاورمیانه میشه) ثبت کنید تا بقیه هم از تجربه شما آگاه بشن.
سپاس
گارانتی الماس ایران هم اضافه شد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس
سازگار ارقام = بدترین شرکت گارانتی در ایران..
دزد + کلاهبردار + ... + ...........
نقل قول:
سلام
سازگار بخش گارانتی خوب و پاسخگوئی دارد
ممکنه دلیل یا تجربه خودتون را در میان بگذارید
نقل قول:
تجربیاتتون را فقط و فقط در دیتابیس گارانتی ها در سایت اصلی مطرح کنید. :give_rose:
با سلام خدمت دوستان گرامی
من یک تبلت و یک نوت بوک با گارانتی لایف سرویس خریدم به جرعت میتونم بگم که گارانتی لایف سرویس با خدماتی که داره یکی از برترین گارانتی های داخل ایران هستش راجب گارانتی لایف سرویس حتما داخل سایتش برید و مطالعه کنید بعد به قدرتش پی میبرید:great:
لطفا گارانتی لایف سرویس هم به شرکت های گارانتی کننده اضافه کنید تا دوستان به ای شرکت قدرتمند رای دهند
قدرت این شرکت و میشه از اونجا شناخت که بدون هیچگونه تبلیغی شروع به گارانتی کالا کرده بدون معطلی تبلت منو عوض کردند
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان گرامی
من یک تبلت و یک نوت بوک با گارانتی لایف سرویس خریدم به جرعت میتونم بگم که گارانتی لایف سرویس با خدماتی که داره یکی از برترین گارانتی های داخل ایران هستش راجب گارانتی لایف سرویس حتما داخل سایتش برید و مطالعه کنید بعد به قدرتش پی میبرید:great:
نقل قول:
لطفا گارانتی لایف سرویس هم به شرکت های گارانتی کننده اضافه کنید تا دوستان به ای شرکت قدرتمند رای دهند
قدرت این شرکت و میشه از اونجا شناخت که بدون هیچگونه تبلیغی شروع به گارانتی کالا کرده بدون معطلی تبلت منو عوض کردند
سلام دوست گرامی؛
به زودی این شرکت هم به لیست اضافه خواهد شد.
سپاس
@برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
گارانتی لایفسرویس به دیتابیس اضافه شد و صفحه اختصاصی این شرکت نیز به روی سایت رفت.
لطفاً تجربهای که داشتید رو ثبت کنید.
سپاس :1. (23)::11():
دوستان معذرت میخوام شاید سوالم به تاپیک مربوط نباشه ، اما امیدوارم بتونید کمکم کنید .
گارانتی پروتک (PROTECH) ( رم های کورسیر رو ازشون دارم ) از بین رفته ؟ چون من نتونستم پیداش کنم . نمیدونم اصلا وجود خارجی داشتن یا خیر ، اگر کسی اطلاعاتی از این شرکت داشته باشه ممنون میشم کمکم کنه . باز هم عذر میخوام اگر در تاپیک نامربوطی سوال کردم . ممنون