پاسخ: دیتابیس گارانتی ها در ایران؛ تجربیات خود را از گارانتی ها ثبت کنید!
نقل قول:
سلام آقا مهراد؛
شرکت های سیب زرد، آلبالو و فن آوران پانا رو نمی زنید؟
سلام
چرا، اضافه خواهند شد. چندتا شرکت دیگه هم هست که کاربران پیشنهاد دادن، اونا هم باید چک بشن و بزودی اضافه بشن.
اگر این وقت ما بگذارد! :1. (35):
سپاس
شرکت ماتریس .MSI
تجربه ای که داشتم این بود که کارمو راه انداختند ولی با اکراه .رفتارشون مشتری مدارانه نبود .خیلی برام کلاس گزاشتند مخصوصا خانم هاشون انگار منت میخوان روسرم بزارن ولی گیگیا عالیه
من یکبار تو زندگیم نیاز به گارانتی و خدمات پس از فروش پیدا کردم که اون هم افتضاح بود.
مربوط به گارانتی ویستا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یه تبلت asus بود که تازه خریداری شده بود و مشکل و خرابی داشت. وقتی تو سایتشون محل خدمات پس از فروش محل زندگی خودم رو پیدا کردم و مراجعه کردم. تبلت رو گرفتن 20 روز طول دادن و آخر خراب بهم تحویل دادن و پول ارسال به خدمات پس از فروش!!!! هم از من گرفتن.
تازه جالب بود با اینکه آدرس خدمات رو از سایت اصلی و رسمی خودشون برداشته بودم، بعد از تماس تلفنی با دفتر اصلی به من میگفتن ما اونجا خدمات پس از فروش نداریم!!! احتمالا فقط نماینده فروش بوده(یعنی از سایت خودشون هم اطلاع نداشتن که در بخش خدمات و تعمیرات چه آدرس هایی قرار دادن!!!!!)
نقل قول:
شرکت ماتریس .MSI
تجربه ای که داشتم این بود که کارمو راه انداختند ولی با اکراه .رفتارشون مشتری مدارانه نبود .خیلی برام کلاس گزاشتند مخصوصا خانم هاشون انگار منت میخوان روسرم بزارن ولی گیگیا عالیه
دوست گرامی حتماً تجربه خودتون رو در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ثبت کنید تا تجربه شما رو به صورت مستند داشته باشیم:
نقل قول:
من یکبار تو زندگیم نیاز به گارانتی و خدمات پس از فروش پیدا کردم که اون هم افتضاح بود.
مربوط به گارانتی ویستا
یه تبلت asus بود که تازه خریداری شده بود و مشکل و خرابی داشت. وقتی تو سایتشون محل خدمات پس از فروش محل زندگی خودم رو پیدا کردم و مراجعه کردم. تبلت رو گرفتن 20 روز طول دادن و آخر خراب بهم تحویل دادن و پول ارسال به خدمات پس از فروش!!!! هم از من گرفتن.
تازه جالب بود با اینکه آدرس خدمات رو از سایت اصلی و رسمی خودشون برداشته بودم، بعد از تماس تلفنی با دفتر اصلی به من میگفتن ما اونجا خدمات پس از فروش نداریم!!! احتمالا فقط نماینده فروش بوده(یعنی از سایت خودشون هم اطلاع نداشتن که در بخش خدمات و تعمیرات چه آدرس هایی قرار دادن!!!!!)
دوست عزیز به شما هم توصیه میکنیم که حتماً تجربه خودتون رو از شرکت ویستا در صفحه اختصاصی این شرکت درج کنید:
سپاس
نقل قول:
سلام آقا مهراد؛
شرکت های سیب زرد، آلبالو، فن آوران پانا و رای بین رو نمی زنید؟
شرکت آلبالو کامپیوتر به دیتابیس شهرسختافزار اضافه شد:
لطفاً وبسایت سایر شرکتهایی که نام بردید رو بفرستید تا چک/اضافه بشن.
سپاس
یک هارد اینترنال سیگیت 2 ترا از دیجی کالا به خاطر داشتن کوپن تخفیف خریدم.دو ماه پیش.گارانتی یکساله ویستا هم داره.بعد از دو ماه چند روز پیش از تو بسته بندی در آوردمش و خواستم نصبش کنم که دیدم خرابه و کلا کار نمیکنه و هیچ صدایی هم نمی کنه.خلاصه دیجی کالا که راحت گفت ضمانت ما 7 روزه است و مهلتش تموم شده خودتون با ویستا تماس بگیرید.منم روز 19 اسفند با ویستا تماس گرفتم میگن شرمنده برید 15 فروردین بیایید.ما الان به علت آخر سال بودن به هیچ عنوان پذیرش نداریم.اینم از ویستا:1. (28)::1. (28)::1. (2):.دلم از این میسوزه که هارد آکبند هستش و حتی یک دقیقه هم کار نکرده
نقل قول:
یک هارد اینترنال سیگیت 2 ترا از دیجی کالا به خاطر داشتن کوپن تخفیف خریدم.دو ماه پیش.گارانتی یکساله ویستا هم داره.بعد از دو ماه چند روز پیش از تو بسته بندی در آوردمش و خواستم نصبش کنم که دیدم خرابه و کلا کار نمیکنه و هیچ صدایی هم نمی کنه.خلاصه دیجی کالا که راحت گفت ضمانت ما 7 روزه است و مهلتش تموم شده خودتون با ویستا تماس بگیرید.منم روز 19 اسفند با ویستا تماس گرفتم میگن شرمنده برید 15 فروردین بیایید.ما الان به علت آخر سال بودن به هیچ عنوان پذیرش نداریم.اینم از ویستا:1. (28)::1. (28)::1. (2):.دلم از این میسوزه که هارد آکبند هستش و حتی یک دقیقه هم کار نکرده
سلام
معمولا گارانتی ها از نیمه اسفند پذیرش نمیکنند . چون باید جنس هایی که دستشون هست را تعیین نکلیف کنند و انبار گردانی کنند .
نقل قول:
دوست گرامی تجربه خودتون رو در مطلب اختصاصی گارانتی ویستا ثبت کنید:
سپاس
نقل قول:
شرکت آلبالو کامپیوتر به دیتابیس شهرسختافزار اضافه شد:
لطفاً وبسایت سایر شرکتهایی که نام بردید رو بفرستید تا چک/اضافه بشن.
سپاس
گوگل بزنید. به راحتی پیدا میشه آقا مهراد...
ضمن اینکه من چند موردی رو لینک زدم صفحه قبل.
نقل قول:
گوگل بزنید. به راحتی پیدا میشه آقا مهراد...
ضمن اینکه من چند موردی رو لینک زدم صفحه قبل.
حسام جان اگه با گوگل به جواب میرسیدم که به شما نمیگفتم :wink:
به عنوان مثال شرکت سیبزرد که شما اون رو به آدرس sibezard.com لینک کردید، وضعیتش Under Construction هست و هیچ مشخصات دیگهای هم ازش در اینترنت یافت نمیشه.
من گفتم شاید شما آدرس/مشخصات جدیدی از این شرکت داشته باشید.
بههرحال بقیه شرکتها بزودی اضافه میشن.
سپاس :1. (23)::11():