با درود بیکران
از یکماه پیش برنامه ریختم که حتماً حتماً امسال میام الکامپ بازم دقیقه 90 خراب شد بهم ریخت
شرمنده دوستان ایشاله خوش بگذره به همتون
Printable View
با درود بیکران
از یکماه پیش برنامه ریختم که حتماً حتماً امسال میام الکامپ بازم دقیقه 90 خراب شد بهم ریخت
شرمنده دوستان ایشاله خوش بگذره به همتون
جمعه بود میومدیم
حیف شد
شکست خوردیم از دشمن فرضی , بارش برف سنگین غافلگیرمون کرد من و بهادر جان که آدم برفی شدیم تا برسیم ایستگاه اتوبوس
های کوکی رو هم دیدیم اورکلاکر گیگابایت بنده خدا غریب بود کمی خجالت زده بود تا حالا اینهمه نیتروژن ندیده یکجا ندیده بود
یکی از اورکلاکرها نیتروژن میخورد بخار از دهنش میومد بیرون ملت گیج شده بودن که اکروبات بازیه یا اورکلاک بازی
هدف دیدار دوستان بود که انجام شد جای دوستان خالی
با اين كه هوا سرد بود ولي پيدا كردن دوست خوبي مثل آقا رضا نكته مثبت ماجرا بود و ديدن دوستان قديمي اين انجمن . حسابي يخ زديم و بسي خوشحال گشتيم .:1. (5):نقل قول:
شهریار که همش دنبال دوستان بود که عکس یادگاری بگیره بعد که عکس هارو گرفت دیگه با ما کاری نداشت گفت خوش اومدید :lol:
غرفه های دیگه از جمله گرین ، مهندس عمرانی مارو بیشتر تحویل گرفت:love:
تو این گردهمایی ها که البته نیم دایره هم نشد یکی باید بچه هارو جمع کنه برنامه رو بگه چیکار کنیم چیکار نکنیم دوستان رو به هم معرفی کنه بدونیم چی به چی هست
نکته جالبش اورکلاک بود
ملت بخاطر بخار میومدن جلو ببینن چیه داره بخار میکنه هایکوکی جوگیر شد فکر کرد مسابقات اورکلاک جهانی هست فرکانس و برد بالا 2 تا مادربرد به دیار باقی شتافتند
البته با تلاشهای بی وقفه توانست حیات رو به یکی از بردهای مخصوص اورکلاک برگردونه ولی خب ظاهرا ویندوز بوت نمیشد و بساط اورکلاک هم جمع شد
ماهم موندیم و دیدیم که رفتن بهترین انتخاب هست
من هم مثل خیلی از دوستای دیگه می خواستم اونجا باشم اما نشد دیگه...
دوستان امید وارم خوش گذشته باشه
:گریه
:love:
ماكه نرسيديم بيايم خيلي خوشحال شدم دوستان جاي ماروپركردن منتظر عكس ها هستيم تا ببينيم اونجا چي گذشته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی دوس داشتم باشم. متاسفانه دور هستم
بالاخره برگشتم اصفهان ...
خیلی خیلی خیلی خیلیییییی خوشحال شدم از دیدن تک تک بچه ها چه از خیلی قدیمی ها مثل بهادر جان ، جواد عزیز ، برادر عزیز و نیما عزیز چه از یکم قدیمی ها مثل رضا جان و پیام جان و چه جدید ها مثل احسان علیزاده عزیز و خیلیای دیگه ...
کم و کسری بود ببخشید ، شما ساده میایند و میرید اما واقعاً ما هم یک سریم و هزار سودا ، از طرفی می بایست اون روز این لشکر شکست خورده از برف را جمع میکردیم که یکی دیر اومد یکی زود و ... ، از طرفی کار های مرتبط با اورکلاکر دعوت شده گیگابایت HiCookie ، از طرفی بحث های داخلی غرفه و صحبت هایی که بود و از طرفی n نفر مختلف و n تا کار مختلف ...
که در نهایتش این عقب جلو کردن ها باعث شد یکسری دوستان توی عکس یادگاری نباشند متاسفانه ...
ایشالله فردا عکس ها روی فروم ، سایت و فیسبوک شهر سخت افزار خواهد بود . :give_rose: