پاسخ: نحوه ی ریختن جدید ترین فرم ویر عرضه شده ی Psp به همراه آپدیت آن یعنی 3.52m33-2
ویندوز psp با کارایی بالا تر نداری . ممنون میشم
پاسخ: نحوه ی ریختن جدید ترین فرم ویر عرضه شده ی Psp به همراه آپدیت آن یعنی 3.52m33-2
ممنون ساسان. من پی اس پی ندارم اما رفیقم میخاست 15 تومان بده عوض کنه به این ورژن. احتمالا ازش 5 تومان میگیرم خودم انجام میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] .فقط اینکه ایا این فریم کاملا قابل اطمینان و پایدار هست؟
نه عزیز ویندوزی با کارایی بالاتر نیمده .
------------------------------------------
سعید عزیز اگه بخوای دانگرید کنی براش که اول ببری به 1.50 بعد ببری به 3.52m33-4 که ولش کن چون Umd Gta میخواد .
ولی اگه الان یه ورژن Oe یا Se یا M33 داره 10 تومن بگیر و براش تبدیل کن ! ولی خدایی 5 تومن بیشتر نمی ارزه این کار !.
با سلام. راستیتش من psp دارم الانم در حال حاظر خارج کشور هستم و دستم از همه چیز کوتاهه . یه در خواست دارم که برنامه های باهال psp رو بزارین و همین تور بازی های جدیدو .ممنون میشم
حتی الامکان اگه تونستم میزارم دوست عزیز .
برنامه های با ال زیاد هست ولی مشکل اینجاست که شاید با ورژنهای جدید سازگار نباشن و احتمال Brick شدن وجود داشته باشه .
ولی چشم من اگه تونستم میزارم .
Ba Salam Man Az Tarighe Wirles Psp Khodamo Be Internet Motasel Kerdam Va Az Tarighe Network Update 3.71 Ro Danlod Kardam . Alanam Psp Man 3.52 Hast Mikhastam Be Binam Che Tori Be 1.50 Bargardam Va Bad 3.71 Konam .
دوست عزیز کسی درخاستتتونو نمیخونه
چون منم نفهمیدم
لطفا فارسی تایپ کنید و از فینگلیش تایپ کردن خود داری کنید
akhe man khareje keshvaram va dast gaheshon farsı saz nadare
salam . help me . version 3.71 psp