پاسخ: راهنمایی در باره ی خرید کنسول ها ( مشورت - نکات - مغازه - ...)
نقل قول:
منم اول حس میکردم ضرر کردم ولی وقتی دیدم میشه روش فیلم دید فهمیدم چه نعمتیه!!! آدم ساعت 3 صبح دراز میشه رو تختش فیلم میبینه حالا همونو میخواست رو پی سی ببینه کلی دنگ و فنگ داشت صداشم که باید تا ته کم میکردی ولی اینطوری راحت رو تخت میخوابی فیلم میبینی....
نمیخوام بحث عوض شه ... اما آدم میره 200 تومن پول میده که رو تخت فیلم ببینه؟ :1. (38):
به قول خودت اگه 100 تومن روش بذاری یه HDTV ..... و یا خیلی چیزای بهتر میشد خرید! مثلا" NDS ... خداییش منم قبول دارم که گرافیکش گنده اما 3برابر PSP بازی داره! بیشتر آدم رو سر گرم میکنه! تازه محصولات نینتندو همیشه پر از نوآوری و سرگرمی بوده
نقل قول:
منم اول حس میکردم ضرر کردم ولی وقتی دیدم میشه روش فیلم دید فهمیدم چه نعمتیه!!! آدم ساعت 3 صبح دراز میشه رو تختش فیلم میبینه حالا همونو میخواست رو پی سی ببینه کلی دنگ و فنگ داشت صداشم که باید تا ته کم میکردی ولی اینطوری راحت رو تخت میخوابی فیلم میبینی....
من فعلا تنها استفاده اي كه از PSP مي كنم همين فيلم و سريال ديدنه!
نقل قول:
شرمنده دخالت می کنم ولی میلاد گفت هر بازی حدودا 40 تا 80 هزار چجوری بازی می خرید؟؟؟؟؟؟؟
بله همينقدره ديگه... فقط بازيهايي رو مي خريم كه ارزشش رو داشته باشه (مثل MGS 4)
نقل قول:
نمیخوام بحث عوض شه ... اما آدم میره 200 تومن پول میده که رو تخت فیلم ببینه؟ :1. (38):
به قول خودت اگه 100 تومن روش بذاری یه HDTV ..... و یا خیلی چیزای بهتر میشد خرید! مثلا" NDS ... خداییش منم قبول دارم که گرافیکش گنده اما 3برابر PSP بازی داره! بیشتر آدم رو سر گرم میکنه! تازه محصولات نینتندو همیشه پر از نوآوری و سرگرمی بوده
100 تومن روش بزاری HDTV نمیشه باید 200 تومن بزاری بازم یه FullHD نمیشه خودت گفتی تلویزیون باید FullHD باشه HD زیاد تفاوتی با معمولی نداره....
خوب برو میکرو بخر اگه میخوای NDS بخری به جای PSP بعد تو برو انجمن PSP میبینی چند تا کار دیگه میشه باهاش انجام داد.....
این رو ببین آدم بازی های NDS رو میبینه خندش میگیره ! :دی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به قول یکی از بچه ها که یادم نمیاد کدوم یکی از بر و بچ بود : NDS مال کساییه که عقده ی تاچ اسکرین دارن! وگرنه بازی هاش نوآورانه هست ولی مثل اینه که PS1 رو بخوای به جای PS2 استفاد کنی!!!!