باطری 2200 رو دادم دوباره درستش کردن!اما الان زدم روی دستگاه دیدم روشن نمیکنه! چند تای دیگه هم گذاشتم روشن نکرد دستگاهمو! انگاری فقط باطری اسلیم روی پی اس پی اسلیم من کار میده!( مدلش 2004 بود)نقل قول:
Printable View
باطری 2200 رو دادم دوباره درستش کردن!اما الان زدم روی دستگاه دیدم روشن نمیکنه! چند تای دیگه هم گذاشتم روشن نکرد دستگاهمو! انگاری فقط باطری اسلیم روی پی اس پی اسلیم من کار میده!( مدلش 2004 بود)نقل قول:
:1. (26)::1. (26)::1. (26)::1. (26)::1. (26):
salam
bacheha man ghat zadam va tamame mohtaviate file flash0 ,flash1 ,flash2,3 ro ba kole memorim ro pak kardam hala pspim ro ke roshan mikonam na safhash roshan mishe na taghiri ijad mishe faghat cheraghe poweresh roshan mishe kesi nist be man komak kone
mamnun misham
دوست عزیز فارسی بنویسید لطفا .
ضمنا مشکلتون رو توی همه ی تاپیک ها ننویسید خواهشا .
تنها راه در قبال کاری که انجام دادید و خیلی هم عجیب بوده کارتون ! ، پاندورا هست .
جو و و و و و و و و ن کارت عالیه ساسان
سلام من ميخواستم بدونم كه اين روش يا برگشتم داره يا نه ؟ منظورم اينه كه باطري مثل اولش بشه.
بعدشم براي همه پي اس پي ها هستش يا اونايي كه 4.1 هستن
بله میتونید باطری رو نرمال کنید با همون برنامه ی Hellcat و قسمت Make Normal Battery .
بر روی همه ی PSPها قابل اجراست .
دوستان
PSP که دارم که سالمه ورژنش 4.01 هست و برنامه pandora installer for 3.xx روش کار میکنه اما بطری پاندورا نمیشه
راهنمائی کنین چیکار کنم
اگه میخوان بگین اول ورژن ببرم رو 3 قدم به قدم بگین چجوری
احتمال شما PSP Slim دارید و مادربورد دستگاهتون هم TA-085v2 به بالا هست ، درسته ؟
از باطری پاندورا شده ی یه PSP Slim با مادربورد TA-085v1 و یه هر PSP Fat استفاده کنید .
و یا اینکه باطری خودتون رو از روش سخت افزاری که توی فروم هست پاندورا کنید .
موفق باشید .
:give_rose:
دوستان این ساسان ما بی نظیره
با کمک اون مشکلم حل شد
جا داره اینجا رسما ازش تشکر و قدردانی کنم .
ساسان جان دوست خوبم ازت خیلی ممنونم ....