Lord_Haze جان لطفا به سوال من پاسخ بده!!اگه این همه هیاهوی مایکروسافت فقط برای به جیب زدن پول بیشتر بوده ، پس این همه هیاهوی سونی برای چی بوده؟؟؟
Printable View
Lord_Haze جان لطفا به سوال من پاسخ بده!!اگه این همه هیاهوی مایکروسافت فقط برای به جیب زدن پول بیشتر بوده ، پس این همه هیاهوی سونی برای چی بوده؟؟؟
مایکروسافت هنوز سره!!!نقل قول:
این امار فروش چند دلیل داره
۱:خرید انحصار بازیهای روز دنیا توسط ماکروسافت
۲:ناتوانی درست استفاده کردن از سخت افزار PS3 ' شرکت ها (البته نه همشون .................................)
۳:گرونی گنسول PS3
۴:کرونی بازیهای PS3 ونبود کپی انها.............
به نظر من اگه این ۴ مشکل هل نشه xbox 360 برتر خواهد بود البته در اینده تا حدی برطرف می شود......
طبق آخرین آمار سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میزان فروش کنسولها به این ترتیب است:
XBOX360:
consoles sold
17,494,810
PS3:
consoles sold
8,496,013
نکته: این آمار به صورت لحظه ای به روز میشود!!
سرعت افزایش فروش XBOX360 تقریبا 3برابر PS3 هست!!!
خیلی مونده تا PS3 به X360 برسه!!!!:party:
xbox360 از همه بهتره هم بازی هم سخت افزار:great:
ولی بازی های جدید وخفن او مثل gad of war3 من شکه کرده
بد بختانه من دوتشو دارم که ps3 یک بازی بیشتر ندارم:1. (28):
بچه ها این هم یکی از نظر سنجی هایی که مربوط به دو کنسول PS3 و XB360 هست... XB360 با اختلاف زیاد جلو تره....
شما هم رای بدبد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام بر و بکس گیمر من می خوام یه xbox360 بخرم.می دونم ربطی به بحث نداره ولی اگه ممکنه و کسی وارد در جمع هست منو درباره ی قیمت و اینکه از کجا بخرم که با cpu 65nm داشته باشن راهنماییم کنه:1. (6):
لطفا کمکم کنید چون تا یه هفته دیگه می خوام بخرمش:cry::oops::1. (12):
hellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllp:1. (28)::1. (28)::1. (28)::cry::cry::cry::cry: