سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alirezairan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اطلاعاتم یکم قدیمیه و تا حالا i7 رو درست حسابی ورنداز نکردم ( گرون بوده بودجم نرسیده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) ولی فکر کنم ۵.۶ میلیمتر قطر کف کاملا کفایت کنه ( قطر ihs اینتلی حدود ۴ و برای amd هم ۵ سانتیمتر هستش ) یک خط کش بزارید روی قطر cpu مشخص میشه
یه دیشنهاد هم بهتون میدم اول حتما رو یه سیستم خیلی ارزون تست کنید ، اگر حتی یکم هزینه کنید یه مین و cpu دست دوم بخرید و حداقل ۲-۳ مرتبه تست ۱۵ دقیقه ازش بگیرید ، خلاصه اول ۴ لیتر نیتروژن رو تست کنید روی یه مین قدیمی بعد بیائید سر وقت i7
کار کردن با دمای -100 و حتی پائین تر نیاز به تجربه داره و این تجربه ممکنه براتون خیلی گرون تموم بشه برای مثال من فکر نمیکردم زیر برد برفک بزنه ، از نظر منطقی هم نباید بزنه ولی یدونه مادربرد سوزوندم تا فهیدم این زیر هم ممکنه برفک بزنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده با کانتینر چند تکه مخالف هستم ببینید اگر شما ۲ یا ۳ تکه داشته باشید هم ممکنه توی اتصالشون همونطور که گفتید مشکل پیدا کنید هم اینکه دما فکر میکنم مثل جسم یک تکه منتشر نشه
در مورد کف کانتینر هم شما فرض کنید میخواهید کف یک لیوان رو نقاشی کنید قلمتون به دیوارهها گیر میکنه ، این هم همین حالته شما اگر استوانه رو یه تکه بسازید برای شیار کردن و حفره کردن کفش به مشکل میخورید ، اونها توضیحاتی بود که چجوری این مشکل رو حل کنید
جوش برنج رو هم به هیچ عنوان قبول ندارم چون همگن نمیشه راحت با قسمت جوش خورده تو اون دما کنده میشه ، یعنی جوش نمیشکنه بلکه در قسمت اتصال اونها به هم یه الیاژ تشکیل میشه که سست هستش ( از بالا یا پائین جوش جدا میشن )
حالا بعد که جوش دادین منظورم از کثیف رو بیشتر متوجه میشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد بست هم کاملا درست گفتین یه چیزی میشه مثل فیت هورن ، این رو با ورق تفلون ۱ سانتی ساختم . یعنی یه چهارگوش از ورق که وسطش رو یه سوراخ 5.8 سانتی زده بودم ، این میومد توسط ۴ تا فنر فشار قوی کانتین رو محکم فشار میداد رو سطح cpu
خیلی پوزش میخوام اگر بد توضیح میدم چون اینا یه چیزهای عملی هستش و سواد بنده اندک ، مجبورم یه جوری دیگه مطلب رو برسونم
باز اگر نقطهای مفهوم نبود بفرمائید

Bookmarks