پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون سیستم های یخ خشک و LN2
نقل قول:
فلاسک 3 لیتری 300.000 تومان
فلاسک 8 لیتری 500.000 تومان
فلاسک 20 لیتری 1.000.000 تومان
فلاسک 33 لیتری 1.500.000 تومان
فلاسک 47 لیتری 2.000.000 تومان
تمامی فلاسک ها دارای دهنه بزرگ هستند . ساخت کشور امریکا می باشند . فلاسک های چینی تقریبا 20 درصد با اینها اختلاف قیمت دارند!
یعنی اینها همون کپسولهای حمل نیتروژن هستند؟
نقل قول:
یعنی اینها همون کپسولهای حمل نیتروژن هستند؟
اره وحید جان قیمت هاشون هم به خاطر الیاژی هست که درست کردن باشون اینا رو و واسه همین هم گرون هستند
نقل قول:
تمامی فلاسک ها دارای دهنه بزرگ هستند . ساخت کشور امریکا می باشند . فلاسک های چینی تقریبا 20 درصد با اینها اختلاف قیمت دارند!
معین جان خوب این فلاکس ها تا چه مدت نیتروژن رو از بخار شدن دور می کنه؟
(اگه این طور باشه دوستان ادرس یه بانک هم که امنیتش پایین باشه بدن تا مشکل پولش هم برطرف بشه :دی):1. (27):
معین جان برا یه اور یه ساعته تا دوساعتع چند لیتر نیترو میره هوا؟
از اورکلاکر های عزیز و گرامی و دوست داشتنی (پاچه خواری) کسی کانتینز برای فروش نداره؟؟
خیلی فوری؟؟
نقل قول:
از اورکلاکر های عزیز و گرامی و دوست داشتنی (پاچه خواری) کسی کانتینز برای فروش نداره؟؟
خیلی فوری؟؟
چند لیتری می خواهید تا براتون تهیه کنم سر تنگ باشه یا سر گشاد تفاوت هم این هست که دست می تونه داخل محفظه کانتیر بره
نقل قول:
چند لیتری می خواهید تا براتون تهیه کنم سر تنگ باشه یا سر گشاد تفاوت هم این هست که دست می تونه داخل محفظه کانتیر بره
یه چیز خوش قیمت میخوام.میشه قیمت هاشونو بگی..تا ببینم کدومشون بدردم میخورن
نقل قول:
معین جان خوب این فلاکس ها تا چه مدت نیتروژن رو از بخار شدن دور می کنه؟
(اگه این طور باشه دوستان ادرس یه بانک هم که امنیتش پایین باشه بدن تا مشکل پولش هم برطرف بشه :دی):1. (27):
معین جان برا یه اور یه ساعته تا دوساعتع چند لیتر نیترو میره هوا؟
والا بستگی به تست داره و نحوه مصرف کردنتون حدودا 1 لیتر رو اول در 10 دقیقه بخار میشه چون دمای کانتیرتون بالاست اما از 3 لیتر به بعد این هدر رفتن خیلی کم میشه و تقریبا هر یک لیتر 20 دقیقه ای جواب میده
نقل قول:
خیلی فوری؟؟
فلاسک = کانتیر
یک پیش نهاد دارم واسه کسایی که کرایه ظرف براشون مقدور نیست شما میتونید به سراغ کارتن یخچالی برید کارتن هایی از جنس فیبر - سفید رنگ والا بیشتر استفادش واسه دست فروش ها هست که توش بستنی نگه داری می کنند همین الان هم توی پارک ها ازش استفاده میشه و برای استادیوم ها
فقط تنها ایرادی که داره به دلیل سطح مقطع زیادی که با هوا داره تبخیرش زیاده و اگه هم از دستتون بیوفته تمام نیتروژن از دست میره اما به قیمت که 10 لیتر نیتروژن رو می تونه جای بگیره با 2000 تومان می ارزه!
ضمننا بیشتر فلاسک ها چایی هم می تونن این کار رو بکنند! البته به شرطی که عایق باشند و دارای شیر در محوظه پایین نباشند!
باز هم سوالی بود در خدمتم
نقل قول:
والا بستگی به تست داره و نحوه مصرف کردنتون حدودا 1 لیتر رو اول در 10 دقیقه بخار میشه چون دمای کانتیرتون بالاست اما از 3 لیتر به بعد این هدر رفتن خیلی کم میشه و تقریبا هر یک لیتر 20 دقیقه ای جواب میده
فلاسک = کانتیر
یک پیش نهاد دارم واسه کسایی که کرایه ظرف براشون مقدور نیست شما میتونید به سراغ کارتن یخچالی برید کارتن هایی از جنس فیبر - سفید رنگ والا بیشتر استفادش واسه دست فروش ها هست که توش بستنی نگه داری می کنند همین الان هم توی پارک ها ازش استفاده میشه و برای استادیوم ها
فقط تنها ایرادی که داره به دلیل سطح مقطع زیادی که با هوا داره تبخیرش زیاده و اگه هم از دستتون بیوفته تمام نیتروژن از دست میره اما به قیمت که 10 لیتر نیتروژن رو می تونه جای بگیره با 2000 تومان می ارزه!
ضمننا بیشتر فلاسک ها چایی هم می تونن این کار رو بکنند! البته به شرطی که عایق باشند و دارای شیر در محوظه پایین نباشند!
باز هم سوالی بود در خدمتم
ترزونتر از اینها نیست؟
به i7 هم میخورن؟
نقل قول:
ترزونتر از اینها نیست؟
به i7 هم میخورن؟
سلام
شما قصدتون خرید کانتینر LN2 برای نصب رو پردازنده هست یا مخزن نگهداری نیتروژن ؟
چون فکر میکنم BARAN جان ققیمت مخزن ها رو میدن .
نقل قول:
سلام
شما قصدتون خرید کانتینر LN2 برای نصب رو پردازنده هست یا مخزن نگهداری نیتروژن ؟
چون فکر میکنم BARAN جان ققیمت مخزن ها رو میدن .
کانتینر برای نصب روی cpu