پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون سیستم های یخ خشک و LN2
جای شما خالی مشهد هستم رفتم دنبال نیتروژن بگردم همراه با مخزن راسته بازار لوازم آزمایشگاهی قیمت کپسول خالی رو میدادند 850 هزار تومان ناقابل
خوب حالا تکلیف ما که دوست داریم از نیترو و یخ خشک استفاده کنیم و نداریم چیه!!! تازه شهره خودمون زاهدان که دیگه بدتر هیچی پیدا نمیشه
یخ خشک رو نمیشه جایی بصورت پستی برامون بفرسته؟
نقل قول:
سلام به دوستان عزیز...
یه سوال کوچیک داشتم...!!
از کجا می تونم ورق یا تسمه مسی با حداکثر ضخامت 3-2 mm تهیه کنم؟؟ (کجاها احتماش بیشتره؟ یه جا بگین که اینجا بتونم پیدا کنم!!)
ورقی که در آلومینیوم سازی استفاده می شه ضخامت به مراتب کمتری داره...
ترجیحا دنبال مس هستم...
با سپاس...:11():
:whistle: یک چیزی میگم نخندی
بازار مس فروشهای کرمان اینقدر از این ورقهای مسی هست که خسته میشی نگاه کنی من اندازه 10 در 20 رو خریدم 8 هزار تومان:1. (38): هر مدل مس که بخواهی پیدا میشه حتی فویل مس که خریدم از 1 میلیمتر هم نازکتره این فویلهای مسی همون صفحاتی هستند که در خنک کننده های پردازنده مثل زالمان خودم استفاده میشوند خیلی هم خوشگل هستند
باز هم شما از کارگاه های الکتریکی که جعبه برق درست میکنند بپرس برای اتصال Earth زمین دارند ولی اونها هم گرون میدهند کلاً مس خیلی گرونه
نقل قول:
سلام به دوستان عزیز...
در راستای حرکت تیمی و تجهیز اعضای تیم (البته عضو کوچک تیم!) در حال اقدام برای تهیه و ساخت یک عدد کانتینر (البته از جنس Al بنا به جهات مادی) صرفا برای استفاده یخ خشک! (نیتروژن در دسترس نیست!) هستم... :give_rose:
در حال حاضر اگر این دروس دانشگاهی بذارن! مشغول بررسی انواع طرح ها و اندازه ها برای کانتینر هستم...
رسیدن به طرحی که در عین سادگی کارایی بالایی هم داشته باشه... تا تراشکار هم راحت تر بتونه طرح رو در بیاره خیلی واسم مهمه...
بهر حال به طرحی که شایان جان:11(): در یکی از پست ها معرفی کرده بود رسیدم...
بسیار ساده هست و اجرای راحتی هم خواهد داشت...
در مورد کف کانتینر هم یک پله یا پخ کردن یا شیب دار کردن لبه ها اجرا خواهد شد تا به خازن های اطراف سوکت گیر نکنه...!!
فقط مشکلی که هست ضخامت دیواره و کف کانتینر هست که دوستان باید راهنمایی کنن...
من خودم 4-5 mm رو فکر می کنم مناسب باشه...
در مورد کف هم اگر چنان چه پله یا طرح دیگه ای لحاظ بشه باید دقت کرد که min ضخامت کانتینر در قسمت کف بخصوص در لبه های کناری کف از 4-5 mm کمتر نشه...!!
در مورد ارتفاع هم حدود 20 سانت مناسب باید باشه تا حجم بیشتری رو شامل بشه! این خودش زمان مفید استفاده از یخ خشک رو بیشتر می کنه...
منتظر نظرات مفید دوستان هستم...:11():
با سپاس...:1. (21):
ممنون وحید جان بدجوری لازم دارم... ولی پیدا نمی شه!!!:1. (28):
نقل قول هم واسه اینکه سوالم مونده بود صفحه قبل...!!!:11():
...!!
لطف کنید راهنمایی کنید...!!!:1. (28):
بابا در به در به دنبال یخ خشک به سر می بریم...!! تا یه حالی به cpu بدیم تو فرکانس 4000 یه خورده سیر کنه...!!
مشکل بلاک در حال حل شدنه...!! با اینکه دوستان راهنمایی بیشتری نکردن!!!! ولی یه چیزی سر هم کردم...
مونده تراشش بدیم... که همین روزا حل میشه...
ولی مهم ترش...!!
بابا یکی بگه این یخ خشک چه جور جایی پیدا می شه؟؟ منقرض که نشده...؟؟؟؟؟
اصولا در چه جایی یافت می شه...؟؟؟
این جا پایتخت نیست که بری فروشگاه لوازم شیمی TNT هم بخوای بگیری...!!!:1. (27):
یه جایی بگین که یافت بشه... اصلا یه راهنمایی حداقل بکنین!!!! برم ببینم هست یا نه...!!!!!!!!!!
خوب شما راهنمایی نکنین من برم از کی بپرسم...؟؟؟
خراب مرامتونم... راهنمایی کنین...؟؟؟!!!:give_rose:
سپاس...:11():
نقل قول:
...!!
لطف کنید راهنمایی کنید...!!!:1. (28):
بابا در به در به دنبال یخ خشک به سر می بریم...!! تا یه حالی به cpu بدیم تو فرکانس 4000 یه خورده سیر کنه...!!
مشکل بلاک در حال حل شدنه...!! با اینکه دوستان راهنمایی بیشتری نکردن!!!! ولی یه چیزی سر هم کردم...
مونده تراشش بدیم... که همین روزا حل میشه...
ولی مهم ترش...!!
بابا یکی بگه این یخ خشک چه جور جایی پیدا می شه؟؟ منقرض که نشده...؟؟؟؟؟
اصولا در چه جایی یافت می شه...؟؟؟
این جا پایتخت نیست که بری فروشگاه لوازم شیمی TNT هم بخوای بگیری...!!!:1. (27):
یه جایی بگین که یافت بشه... اصلا یه راهنمایی حداقل بکنین!!!! برم ببینم هست یا نه...!!!!!!!!!!
خوب شما راهنمایی نکنین من برم از کی بپرسم...؟؟؟
خراب مرامتونم... راهنمایی کنین...؟؟؟!!!:give_rose:
سپاس...:11():
برای بار nام...
دوستان... عزیزان... هم فرومی ها...
از کجا می شه یخ خشک پیدا کرد...؟؟؟ دوستانی که تهیه کردن و استفاده هم کردن چرا راهنمایی نمی کنن...؟؟؟
بالاخره از یه جایی خرید کردن...؟؟؟ راهنمایی کنن منم اینجا برم پرس و جو کنم....!!! موضوع اینه که نمی دونم از کجا بپرسم! کجا دنبالش بگردم... این رسمش نیست...
مگه اینجا نیستیم که بهم کمک کنیم...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه حرفی ندارم...:11():
نقل قول:
برای بار nام...
دوستان... عزیزان... هم فرومی ها...
از کجا می شه یخ خشک پیدا کرد...؟؟؟ دوستانی که تهیه کردن و استفاده هم کردن چرا راهنمایی نمی کنن...؟؟؟
بالاخره از یه جایی خرید کردن...؟؟؟ راهنمایی کنن منم اینجا برم پرس و جو کنم....!!! موضوع اینه که نمی دونم از کجا بپرسم! کجا دنبالش بگردم... این رسمش نیست...
مگه اینجا نیستیم که بهم کمک کنیم...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه حرفی ندارم...:11():
شرمنده مدتی درگیر بودم احتمالا دوستان دیگه هم یا درگیر بودند یا ندیدند . :11():
ببین علی جان یخ خشک معمولا توی کارگاه ها تولید میشه بیرون شهر توی شهرک های صنعتی ( معمولا !) باید بپرسی ببینی کارگاهش برای شهر شما کجا هست . بهترین راه برای پرس و جو کردن جای اون هم میتونید از نوشابه سازی هایی نزدیک بپرسی یا بیمارستان ها چون اون ها از یخ خشک استفاده می کنند . :love:
شرمنده بابت تاخیر در جواب
شهریار :1. (21):
پاسخ: کمک برای طرز کار با LN2 و ساخت کانتیر مسی آن
نقل قول:
سلام
سوال در مورد یخ خشک من پیدا کردم اما به 2 صورت ژل داخل بسته های پلاستیکی و مایع در بطری سر بسته دارند
میگفت باید در فریزر بگذاری تا یخ بزنه
و اما سوال: خوب ترتیب کار با یخ خشک به چه صورت میتونه باشه؟ باید محفظه یا کانتینری که دارم سربسته باشه یا نه؟ اگر بسته باشه پایدارتره میمونه و بخار کمتر میشه؟
خواستم قبل از کار با یخ خشک اطلاعاتی کسب کنم
آیا مدل دیگه یخ خشک هم داریم یا همین مایع هست که باید داخل فریزر به صورت جامد بشه
ممنون میشم قبل از هر کاری بهم اطلاعاتی بدید
تاپیک هارو سر سری نگا می کنم..ولی اینی که شما گفتی،تو بیمارستان و بعد از عمل کاربرد داره
میذارن رو بدن بیمار که ورم نکنه.
با سلام خدمت اساتید محترم
بالاخره بعد از مدتی تلاش تونستم نیتروژن بیابم!!! خلاصه اینکه هم اکنون به یاری سبز شما عزیزان نیازمندیم برای شروع تلاشهایی سخت
کانتینر رو هم دارم فقط مسائل زیادی پیرامون عایق بندی مسئله دما و بحثهای دیگه میمونه که هنوز اطلاعاتی ندارم
برای شروع کار دوستانی که با نیترو کار میکنند مخصوصاً آقا شهریار باید چه کنیم اول بدونم میتونم با فلاسک برم بیارم تا منزل؟
متشکرم
نقل قول:
با سلام خدمت اساتید محترم
بالاخره بعد از مدتی تلاش تونستم نیتروژن بیابم!!! خلاصه اینکه هم اکنون به یاری سبز شما عزیزان نیازمندیم برای شروع تلاشهایی سخت
کانتینر رو هم دارم فقط مسائل زیادی پیرامون عایق بندی مسئله دما و بحثهای دیگه میمونه که هنوز اطلاعاتی ندارم
برای شروع کار دوستانی که با نیترو کار میکنند مخصوصاً آقا شهریار باید چه کنیم اول بدونم میتونم با فلاسک برم بیارم تا منزل؟
متشکرم
سلام :11():
عرضم به حضورت که ما بعضی وقت ها با فلاسک چای نیتروژن میاریم با بچه ها و بعضی وقت ها هم بسته به نوع و شرایط کاریمون کانیتنر کرایه میکنیم که مخصوص نیتروژن مایع هست . :give_rose:
با تشکر پس من هم میتونم فلاسک ببرم نیتروژن بیارم :1. (38): این از اولش
خوب حالا باید ادامه کار رو چطور رفت نیاز به ترمومتر دارم باید برم بخرم یعنی؟ یا همینجوری سرازیر کنم توی کانتینر و تمام بشینم تماشا کنم:دی مسلماً اندازه ای مقداری داره ریختن نیترو و مشکلات خودش اول از همه هم که عایق بندی برد هست این رو حتما ً باید با مواد عایق انجام بدم یا نه