سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط good_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اون سوکتی که وصل می کنی به مین ، حدود 20 یا 24 پین داره .
ابتدا پاور رو به برق می زنید . با یک تکه سیم پایه ها رو از ابتدا دو به دو به هم می زنید ( بدلیل این که من سوکت
رو قطع کردم نمی تونم شماره پین رو بگم )
در چند حالت مثلا پایه یک با دوازده رو که به هم متصل کنید پاور روشن می شود ، نشونش هم کارکرد فن است .
*پایه های بالا مثال بود *
بعد برق 12 رو می تونید از فیش های چهار تایی که مثلا به درایو هاتون متصل می کنید بگیرید البته با توجه به این که
سیم زرد و مشکی کناریش به ترتیب مثبت و منفی است . با سیم قرمز و مشکی کنارش کاری نداریم .
من الان چون حدود 12 عدد فن روی سیستمم هست و پاور تعطیل و نیمه تعطیل زیاد داشتم گفتم برای این
که باری رو از پاور اصلیه سیستم بردارم همه فن ها رو بستم به پاور دوم که یک پاور 400 وات است !
یکه رله هم گذاشتم تو جریان که در زمان فشردن کلید روشن شدن سیستم ، پاور دوم هم شروع به کار کرده
و فن ها رو تغذیه می کنه ...
من با این پاور فن ماشین رو هم روشن کردم بدون مشکل ...
فقط حواست باشه اتصال نکنن ( سیم مشکی و زرد )
اگر اتصال کنند پاور خاموش می شه و روشن نمی شه ... بعد از اتصال کردن باید سیم برق رو کامل ازش جدا کنی و دوباره وصل کنی تا روشن بشه . ولی در کل به همین راحتی نمی تونی بسوزونیش ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر هم وسیله ای داری که می خواهی با روشن شدن کامپیوتر روشن بشه باید از رله استفاده کنی که البته خیلی ساده است .
یک مقدار الکترونیک بلد باشی ردیف می شه . در ضمن اصلا هم فرق نمی کنه وسیله ای که می خوای با روشن شدن سیستم روشن بشه
12 ولت است یا 220 ولت یا 100000000 ولت !
اگر خواستی راه گذاشتن رله در جریان رو بهت بگم ...
Bookmarks