scott1 (31-10-13)
سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دوستان کسی هست منو راهنمایی کنه که چه طوری رم و مین رو عایق بندی کنم که زیر LN2 نه رم بسوزه نه مین!
چون من تا حالا فقط دسمال می زاشتم یه بار رم سوخت یعنی آب رفت توش.
حالا راهی هست که درست و حسابی رم ها عایق بندی کرد طوری که بتونم بین دو تا رم LN2 بریزم!
با آلومینیوم! پلاستیک ! چسب ! خمیر بازی ! فوم! توف !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
scott1 (31-10-13)
سلام سعید جان در اورکلاک رم زیر نیتروژن تنها چیزی که خیلی مهم هست یک کانتینر مناسب برای نگه داشتن دما هستش .
در صورتی که شما نیتروژن رو مستقیم بریزید هم خیلی زود تر چیپ شما دچار کلد باگ میشه هم خیلی زود دما شو از دست میده به طور مثال دمای رم شما -50 هست و در یک لود سنگین دمای رم ممکنه به + برسه وقتی کانتینر روی رم نیست و این امر باعث میشه که داخل رم آب باز بشه و رم بسوزه .
من پیشنهاد میکنم به جای همه این کارها اگر به این کلاس از اورکلاکینگ علاقه دارید حتما یک کانتینر رم تهیه کنید .
یا در غیر این صورت هیت سینک رمهاتون رو باز کنید و داخل رم رو وازلین بزنید :دی که بعید میدونم دیگه هیت سینک بچسبه - البته اگه قبلش چیپ کنده نشه :دی
قربانت نیما .
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که این طوری هست !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس برم تو ساخت یه آجر واسه این رم! یعنی واقعا هیچ راهی نداره! :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
scott1 (31-10-13)
راستی نیما
می گما آلومینیومیشم افاقه می کنه !؟
یه چیز دیگه ! اون قسمت پایین کانتینر 2 تکه بود ! اون به کارم نیم آد ؟! بزارم رو رم ها؟ کوچیک هم هست!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آجر :دی ؟
بابا آخه هزینه ای نداره خود آلومینیوم و ساختش به کل 40 هزار تومان هم نمیشه ولی خیلی راحت و امن اورکلاک میکنی !
فقط میمونه عایق بندی مادر برد که میتونی از فوم های زخیم استفاده کنی تا دمای خیلی پایین به اون قسمت برد نرسه و از مقداری وازلین استفاده کنی :دی
میتونی از اون استفاده کنی در صورتی که در وسط رمها و دقیقا روی رم ها جا بشه ولی باز هم اون راندمان رو بهت نمیده و قسمت های از رم با کاهش دمای بیشتر از جاهای دیگه میشه .یه چیز دیگه ! اون قسمت پایین کانتینر 2 تکه بود ! اون به کارم نیم آد ؟! بزارم رو رم ها؟ کوچیک هم هست!؟
آخرین ویرایش توسط Extreme در تاریخ 18-09-10 انجام شده است
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
PUMAOC (18-09-10)
یه پیشنهاد هم من بدم
اولا که سعید جان خودت می دونی رم ها کلا هیت سینک جالبی برای قرار دادن کانتینر روی اون ها نیستش، ولی فکر کنم اگه واقعا یه چیز توپ بخوای بشه با اساتید فن نشست و چیزی ازش در اورد.
حالا فعلا از چه رمی استفاده می کنی؟
البته یه نظر دیگه هم دارم اگر این کارا به جایی نرسید دیگه اون اخریه رو رو می کنم که دیگه می دونم رد خور نداره :دی
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
PUMAOC (18-09-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به به :دی اژدها وارد می شود!!!!:x
هیت سینگش با من ... من دارم جدا واسه نیترو :دی
ولابه شدت منتظر یک عزیز هستم که یه رم 400 500 تومنی هلو بم معرفی کنه ...
بگو حالا آخرین پیشنهادو...
بچه ها مسابقه رو دریابید
kingston 2250 cl9 6gb 3chanel
توی مسابقات فینال gooc امریکا از این رم ها استفاده کرده بودن
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
و اینجا ایران هست. . .
اگه این رومو کسی دید به منم خبر بده :دی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه توجه کرده باشی نوشته U.S only یعنی قیمت هایی که هست فقط مختص امریکا هستش ولی این که این محصول کلا جهانی لانچ بشه شانس اوردیم.
البته منتوی سایتی جایی هنوز ندیدم. اگر دیدم حتما قسد دارم 3 گیگابایتش رو بگیرم
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 19-09-10 انجام شده است
سینوهه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks