من ساکن مشهد هستم برای همین پاسخ به این سوال زیاد به شما کمک نمی کندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط good_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از بهنام کیت گرفتم
این هم نوع TEC من هست TEC1-19908T125 می تونید تو آدرس زیر مشخصاتشو ببینید
http://www.huimao.com/series4.htm
نه کیس من Vine 2 هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط good_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم با استفاده از آب و یخ (یعنی آب صفر درجه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط good_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی شما بگید برای هر دفعه که نمیشه برای از یخچال یخ بریزی تو مخزن آبش تا سرد بکنه
این روش جواب نمیده
من آب و ضد یخ را امتحان نکردم چه مزیتی نسبت به آب داره ؟
همانطور که من پیش از این هم گفتم از آب مقطر استفاده کردم تا هم روی لوله ها روسوب نزاره و هم رسانا نباشه و هم نیمه پیل تولید نکنه
فعلا هم برای عرق کردن Cool Side هم برنامه خاصی نچیندم چون به اون مرحله نمی رسه
این پمپی که من استفاده نمی کنم پمپ آب پاش ماشین هست با 5 ولت تغذیه اش می کنم چون روی 12 ولت به لوله ها ضربه شدیدی می زنه و بشدت داغ می کنه در طولانی مدت خواهد سوختبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط good_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از استون استفاده نکرده ام اولا اگر به نوشته های من توجه کرده باشید
حرارت انتقالی بالاست و استون به صورت گاز در می آیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استون فرار هست از لحاظ عایق بندی مشکل تر میشه باهاش کار کرد
معمولا از استون در Heat Pipe استفاده میشه نه WaterPump
Bookmarks