مجید جان اصلا آب با اون پشت کاری نداره ولی اون کاغذ که من میگم منظورم همون کاغذ روی اسفنج رو میگم که برای محافظت از چسبش هستنقل قول:
:1. (23):
Printable View
مجید جان اصلا آب با اون پشت کاری نداره ولی اون کاغذ که من میگم منظورم همون کاغذ روی اسفنج رو میگم که برای محافظت از چسبش هستنقل قول:
:1. (23):
آخه فرق کاغذ با لاستیک چیه ؟ تو اتصال !!!!!نقل قول:
و شاید من نخوام تا ابد از این واتر کولینگ استفاده کنم بعد موقعه ی کندنش درد سر داره و مین را هم داغون میکنه :1. (28):
برای این گفتم کاغذ را نکنم :yes:
؟
من هم متوجه شدم منظورتون چیه از نکندنش و اینکه از نظر من اتصال نمیکنه ولی اگر کرد پای خودتون....
نقل قول:
خودتو درقید اتصالی نکن !:1. (38)::1. (38): کاغذ با لاستیک تو رسانایی فرقی ندارن !!!!
فقط میخواستم ببینم که واسه چیه حتما باید بچسبونیش یا نه اگر نچسبوندیش هم مشکلی نداره که معلوم شد !:1. (38):
بالاخره یک پمپ پیدا کردم ولی اون چیزی که میخواستم نشد !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همانطور که در عکس میبینید 1 ورودی آب و 2 خروجی دارد .
پمپ کاملا باید در آب قرار بگیرد که بتواند مکش کند و نسوزد ( به گفته ی فروشنده ) .
خوب من نیاز به 2 خروجی نداشتم و یکی را با چسب آکواریوم بستم ! و خروجی دیگر خیلی بزرگتر از لوله های به کاربرده در مدار هست که با تبدیل کوچکش کردم .
مشکل من در اینجاست که نمیخواهم پمپ را در آب قرار بدهم چون مخزن آب Big Water SE بلا استفاده میماند :1. (28):
حالا اگر امکان داشته باشد که ورودی آب را به یک شلنگ وصل کنیم و آن را به مخزن دیگر نیاز به ظرف آبی نیست برای مکش پمپ ولی 2 مشکل به وجود میاید :
1: احتمال سوخت پمپ هست !
2:احتمال افت فشار نسبت به قرار دادنش در ظرف آب !!!
؟
مشخصات فنی پمپ آب :
2000L/H
2.2m پرتابه آب (ارتفاع)
هم اکنون نیاز مند یاریتان هستیم .
مسئله منبع آب که باید قبل از پمپ قرار داشته باشه تا شما بتونی میزان آب وارده به سیستم رو تنظیم کنینقل قول:
ولی لازم نیست پمپ ر و داخل آب قرار بدی عزیز از مخزن آب به پمپ وصل می کنی و درز های پمپ رو هم با چسب آکواریوم یا دو قلو آب بندی می کنی تا هوا نکشه بعدشم سر شیلنگی ها رو که اندازه سر اون سوراخ هست رو قرار میدی و چسب میزنی تا خوب آبندی شه !عین اون پمپ 30 هزار تومنی های( 4.2m پرتابه آب) من اینجوری درست کردم لازم به گذاشتن در آب نبود عین ساعت هم کار می کرد :
نقل قول:
خوب اینکه قبل از پمپ قرار میگیره یعنی قرار میدمش ! ولی منظورت را از تنظیم میزان آب ورودی را متوجه نشدم ؟!؟!؟!
ولی فروشنده گفت اگر در داخل آب قرارش ندی پمپ سری میسوزه !!! ولی فکر کنم منظورش از این حرف این بوده که آب به پمپ نمیرسه که مکش کنه و میسوزه نه از لحاظ داغ کردن درسته ؟نقل قول:
ارسالی توسط Majid OC
نقل قول:
ارسالی توسط Majid OC
ولی مجید جون این پمپی که من دارم قسمت ورودی آبش خیلی بزرگه و شلنگ منم خیلی کوچک هست نسبت به آن !!! :
نقل قول:
ارسالی توسط Majid OC
ولی پمپ شما با این فرق میکنه ها !!! و شاید پمپ شما مخصوص بیرون آب بوده یه نگاه به این بندازه :
؟
با تشکر:give_rose:
حسین جون من عین پمپ شما رو دارم ؛شایدم زیادی بهش شبیه ؟!:1. (26):
یعنی بلاخره شما یه جای برای ریختن مایع Coolant در سیستم لازم داری ؛ دیگه یه مخزن که اندازه درایو سی دی رام هست منظورم اوم مخزنه البته هرچی فاصله اش با پمپ کمتر باشه بهتره !(تجربه شخصی)نقل قول:
خوب اینکه قبل از پمپ قرار میگیره یعنی قرار میدمش ! ولی منظورت را از تنظیم میزان آب ورودی را متوجه نشدم ؟!؟!؟!
چرا پمپی که ما داریم بعد 7 یا 8 ساعت ؛ یخورده بیشتر از یخورده داغ میکنه !؟:1. (38):نقل قول:
ولی فروشنده گفت اگر در داخل آب قرارش ندی پمپ سری میسوزه !!! ولی فکر کنم منظورش از این حرف این بوده که آب به پمپ نمیرسه که مکش کنه و میسوزه نه از لحاظ داغ کردن درسته ؟
بله فروشنده باید این حرف رو بزنه ! ولی من از اون جایی که عاشق ریسکم آب بندیش کردم ومایع Coolant رو در اون ریختم و عین ساعت کار می کنه ! مهم همون قضیه رسیدن آب کافی به پمپه !
شما غیر ازاین سری که یه طرفش رو با چسب آکواریوم بستی ؛سری دیگه ای داخل جعبه پمپ نبود؟نقل قول:
ولی مجید جون این پمپی که من دارم قسمت ورودی آبش خیلی بزرگه و شلنگ منم خیلی کوچک هست نسبت به آن !!! :
اگه نیست اندازه این دهانه بزرگ رو بگیر و بذار ببینم داخلی و بیرونی چنده؟
اگه تونستی از تمامی قطعات داخل جعبه پمپتون عکس بذار(همین جوری از دهانه های اتصال ها عکس بذار)
راستی حجم عکس ها خیلی بالاست کمترش کن :yes:
نه بابا این عکسی که گذاشتی میگه پمپ رو چه جوری تو آکواریوم نصب کنی تا گرد ش آب به درستی انجام شه :1. (27):!:1. (38): ربطی به بیرون تو آب نداره هر پمپی اگر شما محفظه بسته ای رو بذاش ایجاد کنی و مایع رو در اون جریان بدی وظیفه اش پمپ کردن آبه !؟منم اون دهانه رو با اون واسطه که تو جعبه پمپتون باید باشه سر ش گذاشتمنقل قول:
ولی پمپ شما با این فرق میکنه ها !!! و شاید پمپ شما مخصوص بیرون آب بوده یه نگاه به این بندازه :
و بعدش سر شیلنگی رو زدم سرش ؛ چون چسبوندمش نمی تونم جداش کنم عکس بزارم براتون :
اون قطعه که تو جعبه است در این عکس کاملا مشخصه :
قربانت
مجید :11():
مگر یادت رفته مخزن آب که مخزن Big Water SE هست !نقل قول:
پس مشکل داغ کردن باید تست بشه ! ولی آب وقتی از اون شلنگ به این کوچیکی میگزره خیلی سرعتش کم میشه تا شلنگ بزرگتر !!یعنی به پمپ فشار نمیاد که بخواد از اون شلنگ به این ریزی آب بمکه !!!؟؟؟ و افت فشار پیدا نمیکنه ؟؟؟نقل قول:
ارسالی توسط Majid OC
این چیز هایی است که داخل جعبه موجوده :نقل قول:
ارسالی توسط Majid OC
آخه عکس با دوربین 3.2 مگا گرفته شده تازه اگر ریسایزش نکرده بودم که 700 کیلو بود :1. (38):نقل قول:
ارسالی توسط Majid OC
قربانت :11():
خب پس هیچی!:1. (26):نقل قول:
مگر یادت رفته مخزن آب که مخزن Big Water SE هست !
نه بابا اون آب که می یاد توش خودش خنکش می کنه ! آب سیاله غلیظ که نیست شما می دونی اون پمپ چه دوری داره آب مهلت وایسادن نداره ! افت فشار فقط و فقط در طولانی بودن مسیر پمپاژ آب تاثیر دارهنقل قول:
پس مشکل داغ کردن باید تست بشه ! ولی آب وقتی از اون شلنگ به این کوچیکی میگزره خیلی سرعتش کم میشه تا شلنگ بزرگتر !!یعنی به پمپ فشار نمیاد که بخواد از اون شلنگ به این ریزی آب بمکه !!!؟؟؟ و افت فشار پیدا نمیکنه ؟؟؟
عجیبه اون قطعه که من دونبالش بودم نیست تو جعبتون بگذارید در مورد ش یکم فکر کنم با همین قطعات میشه کاری کرد براتون مثل مال من بشه؟!نقل قول:
این چیز هایی است که داخل جعبه موجوده :
قربونت :11():
مجید
خب عزیز اون عکسی که برام گذاشتی رو من بررسی کردم از اونجا که گفتم با کاتر ببر و
قطر اون دایره رو داخلی و خارجی رو به من بگو ببینم چه سر شیلنگی باید بهش بخورونیم؟!:1. (27):
نقل قول:
داخلی 2.5cm و خارجی 2.7cm
:11():
حسین جون میری ابزار فروشی میگی " سر لوله یا سر شیلنگی گاز " به ایننقل قول:
اندازه که می گید می خوره ودر داخلش جا میره راستی نوار تفلن هم بزن :wink:
مجید جون ممنون از راهنمایی هات :give_rose:
به محض اینکه گفتی اندازه بگیر من گرفتم میخوای چه کنی و رفتم وسایل مورد نیاز را خریدم و این شد :
بازم تشکر میکنم :11():
نقل قول:
احسنت بر شما ! حس ششم خوبی داری ! (چه ربطی به حس ششم داشت):1. (27):
بله منم همینو می خواستم عین این شکل شد:
اون طرف که با چسب آکواریوم بستی رو باز کن و سر شیلنگی رو نصب کن و آب رو داخلش وارد کن ببین عمل پمپاژ انجام می شود:1. (38):
موفق باشی
مجید:11():
نقل قول:
منظورت را متوجه شدم :1. (38):
صرف نمیکنه که بازش کنم کلی چسب میبره و کلی هم طول میکشه تا خشک بشه !
ممنونم:11():
Thermaltake Launches Northbridge Water Block
شركت thermaltake اقدام به عرضه بلاك چيست مادربرد كرد .
سلام .
راستش بنده این اطلاعات رو در آوردم . یه چند تایی N.B water block و همچنین یه چندتایی هم برای VGA از شرکت ترمال تیک پیدا کردم که توی سایت فونیران هم جزو قطعاتی بود که عرضه می کنه . البته برای بعضی هاش قیمت گذاشته بود . اگه خواستید برید توی سایت خود فونیران ببینید . لینکش رو هم پایین میزارم . اینم بعضی از water block ها که برای N.B عرضه کرده و بعضی هم برای انواع گرافیک nvidia و ATI :
1 - aqua brazing w3 ( cl - w0083 . این برای چیپست هستش . برای این قیمتی نداشت .
2 - aqua brazing w2 ( cl - w0088 . این رو برای گرافیک عرضه کرده . قیمتش هم 3 هستش .
3 - aqua brazing w1 ( cl - w0087 . یادم نیست این مال چی بود و قیمت هم نداشت .
4 - VGA water block ( cl - w0038 . تابلوهه که برای گرافیکه . قیمتش هم نگفته بود .
این یکی هم برای CPU بود : CPU water block ( cl - w0010 . قیمت هم نداشت .
اینم لینکش:
و اما قرض از حرف های بالا . می خوام بدونم با وجود این که نمایندگی های معروف فونیران مثل سیما و سبز سیستم این قطعات رو که در بالا گفتم نمیارن ، میشه مستقیم از خود شرکت گرفت ؟
ممنون
فعلا
سلام:
توی سایت رایانه صبا واتر بلوک گیگا بایت رو می فروشه ولی زیرش قیمت نزده ...
با سلام
من یه مشکلی با .واتر بلاکی که ساختم دارم
اونم اینه که اصلا دمای CPu پایین نمیاره
عکسش میزارم تا شما هم ببنید
منتظر نظراتون درباره واتربلاک با طرح دیگه هستم
اون قسمت از بلاک که روی پردازنده قرار میگیره باید اونقدر صاف و صیقلی باشه که شما خودتونو به صورت HD بتونین در اون ببینین!نقل قول:
این بلاک شما به نظر میرسه نیاز به یکم پرداخت داشته باشه!
یه سوال:
چجوری رو پردازنده میبندینش؟!:1. (27):
باتشکر
با سیم خشک می پیچونم دورشنقل قول:
حالا فردا شاید رفتم یه شمش گرفتم دادم برام درست کنن
اگر خمیر سیلیکون بریزم درست نمیشه؟
چه الیاژی شما پیشنهاد میکنید؟
مس بهترينه .
سلام
دوست عزیز . بزرگترین ایرادی که این block داره اینه که آب در قسمتی که block روی CPU قرار داره گیر می کنه .
( اگه اشتباه نکنم ) یک سری مین برد ها هستن که از فرم جدیدی از هیت سینک ها بهره می برن . اسمش هست PIN FIN . این هیت سینک ها یه مشکل دارن . هوا بین هیت سینک گیر می کنه . مثل زمانی که پرنده ها توی زمستون پرهای خودشون رو به حالت پوف کرده در میارن . این وضعیت باعث میشه که هیت سینک مثل یه عایق حرارتی عمل کنه . یعنی گرمایی رو که از قطقه گرفته دیگه به محیط نمیده و همین جوری گرم میشه . کار به جایی میرسه که دیگه دمای هسیت سینک به اندازه قطعه میشه . کل این مشکل به این خاطره که هوا در جایی که باید گرما رو از هیت سینک بگیره جریان نداره .
توی این block شما هم همین وضعیت اتفاق می افته . اون قسمتی از block که روی CPU هستش مثل یه کاسه میمونه ( از داخل شبیه کاسه شده ) آب در بالای اونجا جریان داره و تا حدودی به آبی که داخل اون کاسه مانند گیر افتاده کاری نداره و به ندرت آب رو جایگزین میکنه .
مشکلی که بالا گفتم مشکل اصلیه . راه حلش رو هم توی یه پست دیگه میگم . مشکلات دیگه هم وجود داره . اولا که جنس قطعه شما از چیه ؟ این مشکل که چه جنسی رو برای block انتخاب کنیم توی یکی از تاپیک های انجمن کولینگ گفته شده بود . بنده الان حضور ذهن ندارم که خدمتت عرض کنم کجا بود ولی یه جدولی رو گاشته بودن که توش ظرفیت گرمایی تعدادی از فلزات رو نوشته و مقایسه کرده بود . ( اگه کسی این جدول رو داره بزاره اینجا تا ایشون بتوننه دقیق نگاه کنه .) مثلا بالاتری ظرفیت رو نقره داره . بعد مس و همین جوری میاد پایین . الان دقیقا حضور ذهن ندارم ولی فکر کنم رفیت گرمایی مس رو عدد 4.02 کر کرده بود . شاید هم این عدد مال نقره بود . در کل بهترین فلزات برای هیت سینک و block مس و آلومینیم هستن . چون در دسترستر و با صرفه تر هستن . قیمت آلومینیم خیلی کمتره . ولی در عوض ظرفیتش هم حدودا 1 واحد کمتره . و نسبت به کارایی که برای خنک کنندگی دارن هر کدوم قیمتش مناسب در میاد . تفاوت قیمت دو فلز نقره و مس خیلی زیاده ولی کارایی مس فقط یه ذره از نقره کمتره . پس بین این دو هم مس برنده میشه .
مشکل دیگه هم همون طوری که دوستمون PCminister فرمودن همون پولیش نا مناسبه . در واقع شما هیچ پرداختی نکردین . روی قطعه حتی نوشته های شرکتی سازنده این سه راهی هم مشخصه .
مشکلات دیگه ای که ممکنه باشه یا نباشه ( یعنی توی عکس چیزی مشخص نشده که ببینیم هست یا نیست ) در واقع استفاده از پمپ و کولنت و خنک کننده کولنته . این ها رو هم از پست های دیگه و تاپیک های دیگه نگاه کنید که نگن چرا حرف تکراری زدی . ( ببخشید اینجا توضیحی ندادم راجع بهش . دوستان یه لینکی چیزی قرار بدید تا ایشون راحت بتونن کارشون رو بکنن .:wink: )
دو تا طرح با paint کشیدم . ببخشید که بد شد :
اولیش در واقع شبیه سازی خیلی افتضاحی از واقعه ایه که توی block شما اتفاق می افته . وضعیت در واقعیت از این بهتره ها . سعی کردم اغراق آمیز باشه که متوجه اوضاع بشید :
دومی هم یه طرح که به ذهنم رسید . با همین سه راهی آب . فقط باید اون قسمتی که گفتم با CPU تماس داره رو از جنس مس انتخاب کنید و آب رو از طریق یه لوله مسی برسونید به سطح اون . از اون قسمته که آب حرارت رو از صفحه مسی میگیره و میده با آب . آب از اطراف لوله مسی میاد بالا و از یه طرف که انشعاب سه راهی هستش خارج میشه . فقط یادت باشه که اگه این طرح رو خواستی بسازی اون قسمتی که سبز شده رو کاملا از چسب پر کنی . دقت هم بکن که تا حدید اون حالت اریب چسب زدن رو رعایت کرده باشی . این جوری آب کمتر توی block گیر می افته و جریانش کامل میشه :
طرح شما خیلی طرح جالبیه . خیلی چیزای خوبی میشه ازش ساخت . ممنونم که باعث شدید این طرح ها توی ذهنم ایجاد بشه .
فعلا
دوست عزیز . وقتی داشتم تایپ میکردم و کار این پست رو انجام میدادم شما 2 تا پسن فرستادید . ( چه جالب شد. )
بهت یه پیشنهاد و توصیه خیلی مهم می کنم . اول همه چیز رو مد نظر بگیر و بررسی هات رو بکن بعد برو بساز . عجله برای چی ؟ . بزار خوب که اطلاعات جمع کردی یه طرح خوب رو که بشه راحت در آورد و کارش رو انجام داد و همچنین پرفرمنس بسیار بالایی هم داشته باشه رو انتخاب کن و بسازش .
پیشنهاد من اینه که ( البته اگه آقا مجید اجازه بدن ) طرحی شبیه به block ی که آقا مجید ساخته بودن رو انتخاب کنی . فقط ارتفاعش رو یخورده کم کنی و گوش کفش رو هم سعی کنی کمتر محاسبه کنی . اگه این طرح رو انتخاب کردی با آقا مجید صحبت کن و از ایشون راهنمایی بگیر . این لینکی که توش عکس کار آقا مجید هست :
پست 73 رو ببین
و یه توصیه دیگه . سعی کن block ی که می خوای بسازی قابل استفاده برای سوکت های مختلف باشه .
طراحي بلاك همينطور كه رفيقمون گفتند خيلي مهمه . بايد از يك نمونه كه قبلا ساخته شده الگو گرفت . اينطوري آزمون و خطا نميشه و فقط و انرژي و هزينه بيهوده هدر نميشه . لپ كردن بلاك يكي از سخترين مراحل هست . چون بايد درست اين كار انجام بشه . چند نوع سمباده ميخواد و دقت و حوصله . بايد تمام قسمت ها بصورت هماهنگ سمباده بخوره . ميتونيد از يك ماژيك استفاده كنيد . يك ضربدر وسطش بزنيد و اينطوري معلوم ميشه تمام قسمتها به اندازه سمباده خورده يا نه . بقيه دوستان مثل دوست خوبم پانيشر و مجيد اطلاعات بهتري دارند .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نمونه پمپي كه يكي از دوستان قبلا استفاده كرده بود :
اين هم رادياتور اين دوستمون
با سلام و تشکر از دوستان بابت راهنمایی هاشون
یه طرحی داشتم گفتم اگه یه مکعب از جنس مس و تو خالی درست کنم کارم راه می اندازه ؟
من واترکولینگ بیشتر برای خلاص شدن از شر صدای فن میخام نه کم کردن دما اگر همون دمای فن هم بهم بده حله
این یه طرح شماتیک هستش نظرتون چیه ؟
در مورد این عکس که دوستمون دادن
اگه یه زائده بزارم جلوش ( رنگ زرد ) یه جریان آشفته ایجاد میشه و جریان آب خنک به CPu میخوره
در مورد این بلاک
از کجا میتونم تهیه کنم حدود قیمتش چقدره ؟
سلام به اردلان گل :11():نقل قول:
دوستان راهنمایی های لازمه رو انجام دادن فقط در مورد این طرح بهتره که آب سرد از بالا
واردشه و آب گرم هم از بالا خارج شه بهتره و در واقع بحث همون سطح مقطع بیشتر برای تبادل گرما با CPU که هرچه بیشتر باشه بهتره !
البته طرح شما هم در کاهش دما تاثیر داره به همون اندازه که می خواید ولی بگم پمپ بهتری می خواد وصداش هم از صدای فن بیشتره !!:1. (26):
در مورد خرید بلاک هم امید جان اطلاعات بهتری دارند ولی بعید می دونم اون عکس واتر رو بشه گیر آورد اون برای نمونه است واین جور که معلومه ساختگیه ؟!
قربونت :11():
مجید
سلام
طرحتون جای کار داره . و مهم تر هم اینکه قراره مثلا از یه شمش این چنین چیزی در بیارن یا اینکه قراره با ورق مس درستش کنید .
به نظر بنده بهتره وقتی داری خرج می کنی یه چیزی بشه که درست جواب بده . به نظرم بنده این طرحی که آقا بهادر گذاشته هم طرح فوق العاده ایه .
یه سوال هم برای پیش اومد . بنده متوجه نشدم توی این قسمت منظورتون چیه :
" در مورد این عکس که دوستمون دادن
اگه یه زائده بزارم جلوش ( رنگ زرد ) یه جریان آشفته ایجاد میشه و جریان آب خنک به CPu میخوره "
ابن بلاک هم دست سازه . و یکی از بهترین طرح ها برای CPU محسوب میشه .
فعلا
ممنون از شمانقل قول:
شرمنده عکس یادم ره بزارم
اون قسمت زرد رنگ همون چیزی هست که میگم
در مورد شمش فکر نکنم امکانش باشه که تو خالی درستش کرد ولی طرحی که مجید خان دادن به نظرم هم سادست هم کارایی لازم داره
سلام
اگه اون زائده به صورت یه صفحه باشه و از بالا نصب بشه بهتر اثر می زاره . میشه یه چیزی شبیه به همونی که آقا مجید فرمودن . البته فقط یه کمی شبیه میشه . آب از یک طرف وارد و از طرف دیگه خارج میشه .
امید وارم واضح باشه که از بالا نصب بشه یعنی چی . یعنی توی طرح شما زائده به صفحه در ارتباط با CPU وصل شده . ولی بنده عرض می کنم که به قسمت روبروی همین صفحه وصل بشه . یعنی از داخل به وسط سه راهی متصلش کنید .
بازم میگم امید وارم بد توضیح نداده باشم . اگه بد بود بگید براتون به عکس هم بزارم . الته بگم ها . تقریبا غیر ممکنه بتونید این کار رو با تمیز کاری انجام بدید . خیلی مشکله که یه صفحه رو به داخل یه لوله جوش بدید یا حتی چسب بزنید .
فعلا
شما لطف داری اردلان جان :11():
فقط این طرحی که گذاشتین باید مسیر آب طولانی تر باشه (مارپیچ ) نه این که زائده یا مانعی بر سر حرکت آب قرار
داشته باشه ! چون از سرعت حرکت Coolant می کاهه وآب گرم و گرمتر میشه!
نقل قول از محمد:
این طرح خوبیه فقط 100 هزار تومن می گیرن اینو با دستگاه فرز در بیارن ؛چون با تراش نمی شه این جورینقل قول:
این طرحی که آقا بهادر گذاشته هم طرح فوق العاده ایه .
مار پیچ در آورد :
با سلام دوباره
تصمیم گیریم کردم به احتمال 99% میرم سراغ این دوتا
حالا شما کدوم یکیش پیشنهاد میدید؟>
هر دوی این دوشکل یک عمل رو انجام می دهند اردلان جان:11():
ومسیر حرکت آب از بالا وخروج هم از بالا هستش که بهترین حالات که میمونه طراحیه بلاک که شکل زیر خیلی
شبیه واتر بلوکی که استاد محمد عزیز ساخته و بهتر می تونه راهنمایی تون کنه :
ولی من با هردو موافقم :yes:
باتشکر
مجید
با سلام
دوباره مزاحم شدم
واسه این گرافیکم شما چه بلاکی رو پیشنهاد میکنید
این هیتسینکش طوری هستش که روی ای سی های مموری هم میاد و اونا رو هم ختک میکنه
نه عزیز چه خبره 100 تومن بده من میدم او ن شیاره وسطش رو با 4< 5 تومن برات در بیارن:gasp:نقل قول:
سلام دوستان
آقا اردلان . برای خرید واتر بلاک می تونی از بهادر امید کمک بگیری . ایشون لطف کردن و برای من یکی تهیه کردن . البته من هنوز وصلش نکردم . به ایشون بگید حتما کمکتون می کنن .
برای رم های کارت گرافیک هم کار جالبی میشه کرد . یک سری هیت سینک های کوچک برای رم ساخته میشه . از جنس مس یا آلومینیم . اونایی که رنگ شده اند آلومینیم هستن و اونایی که رنگش مسیه که خوب تابلوهه . این هیت سینک ها طوری ساخته شده که روی چیپ های رم سوار میشه . فقط روی چیپ ها . اگه بخواید می تونید برای رم های گرافیک هم استفاده کنید . ولی ظاهرا باید با یه اره مویی ابعادش رو کمی کوچکتر کنید . چون رم های گرافیک یکمی کوچیکترن . این هیست سینک ها رو قیمتش رو نمیدونم ولی از سبز سیستم میتونید بخرید .
آقای Cao Cao . خداییش اگه با 20 - 10 تومن هم بتونه به این تمیزی در بیاره پایه ام . فقط بگو کی و کجا ؟ البته اگه بتونید قطعه رو از بنده بگیرید و بعد از کار ازتون تحویل بگیرم حتما از خجالتتون در میام :give_rose::1. (1):
ممنون
فعلا