-
2 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: کمک در ساخت Water Cooling
بله همون پمپی که مجید جان مدل دقیقش رو هم گفتن 454L/H بود فکر کتم
این هم اون عکس هایی که قولش رو داده بودم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
دارک جان حتما پمپ باید تو اتاق باشه؟
اخه ادم از سرو صداش خل مشه مخصوصا تو شبا
-
نقل قول:
دارک جان حتما پمپ باید تو اتاق باشه؟
اخه ادم از سرو صداش خل مشه مخصوصا تو شبا
اگه قدرت پمپ کافی باشه نه میخواد دوتا خونه اونورتر هم باشه باشه ولی بر عکس چیزی که فکر میکنید اصلا صدا نداره دوست عزیز من به شخصه قبل اینکه فن های رادیات رو وصل کنم یکم صداشو میشنیدم ولی الان که فن ها روشن میشه اصلا صداش نمیاد
-
اخه این چیزی که من گفتم دیگه رادیات هم نمیخواد تو یه منبع اب میزاری یه جای دیگه راحت همین
مثلا میذاری تو حیاط یا پشت بوم من خودم اگه اور یاد بگیرم شاید کارایی کردم
البته اگه مشغله کاری اجازه بده
-
شما فقط نقش گیج کردن منو دارید :1. (2):
بالاخره کدوم ؟ این : 454L/H ؟
بابا من میخوام یک پمپی باشه که جای پمپ فابریک خودشو که پر میکنه یکم هم بهتر باشه همین :1. (27): ؟
:11():
-
خوب 454 هم قویتر هست و هم بهتر این طور که دوستان گفتن پمپ های خود Tt به درد نمیخوره
-
سلام :
این کولینگی که عکسش رو زحمت کشیدید ، واقعا کار هم می کنه ؟
دمای CPU چند درجه است ؟
مایع درون سیستم مخصوص یا ضد یخ هست ؟!
اگر مایع مخصوص است بفرمایید مایع چیست و قیمتش ؟
بلاخر این پمپی که شما فرمودید قیمتش چه قدر است ؟ عکسش رو هم بزارید ممنون می شوم .
با تشکر فراوان ...
-
نقل قول:
خوب 454 هم قویتر هست و هم بهتر این طور که دوستان گفتن پمپ های خود Tt به درد نمیخوره
خوب با این وجود من همین 454 را بگیرم ؟ با این به مشکل نمیخورم ؟
فقط از ماله خودش بهتر باشه و عمره زیادی داشته باشه چون روزی 10 ساعت حداقل روشن هست سیستمم :1. (38): !
؟
-
نقل قول:
فقط از ماله خودش بهتر باشه و عمره زیادی داشته باشه چون روزی 10 ساعت حداقل روشن هست سیستمم :1. (38): !
؟
آقا برای روزی 24 ساعت یک پمپ پیشنهاد بدهید . چون خانواده ما 5 نفره است و سیستم مجالی برای خواب
نداره ! بصورت 24 ساعته روشنه مگر بهش رحم بشه و 15 دقیقه خاموش بشه !:1. (28)::1. (27):
باتشکر ...
-
نقل قول:
سلام :
این کولینگی که عکسش رو زحمت کشیدید ، واقعا کار هم می کنه ؟
دمای CPU چند درجه است ؟
مایع درون سیستم مخصوص یا ضد یخ هست ؟!
اگر مایع مخصوص است بفرمایید مایع چیست و قیمتش ؟
بلاخر این پمپی که شما فرمودید قیمتش چه قدر است ؟ عکسش رو هم بزارید ممنون می شوم .
با تشکر فراوان ...
منظورتون از اینکه کار میکنه چیه؟!:1. (27):
وقتی کولر تو اتاق روشن هست دما تو اورهای سنگین و لود کامل از 15~20 بیشتر نمیشه اگه کولر خاموش باشه تا 25 و تا نزیکای 30 هم میاد (اینجا هوا گرم بید خیلی)
نه عزیز مخصوص هست Coolant هست از Tt قیمتش هم ظرفای نیم لیتریش 12 تومنه
کدوم پمپ؟ همون 454 ه؟ اونو مجید جان میدونن و معرفی کردن صفحات قبل عکسش رو هم ضحمتشو کشیدن
-
آقایون من نتیجه گیری کردم که :
یک پمپی باید بگیرم که از فابریکش خیلی بیشتر از یکم قوی باشه :1. (38):
چون از یک نفر شنیدم که اگر پمپی در اون حد یا یکم قوی تر بگیری فشار میاد بهش و داغ میکنه و میسوزه مثل پمپ فابریکیش :1. (28):
حالا باید پمپی باشه که از فابریکیش قوی تر باشه که نه فشار بیاد بهش و نه داغ کنه :yes:
حالا چه پمپی ؟ از کجا میشه تو ایران گیرش اورد ؟ قیمتش چنده ؟ :whistle:
؟
با تشکر :11():
-
نقل قول:
آقایون من نتیجه گیری کردم که :
یک پمپی باید بگیرم که از فابریکش خیلی بیشتر از یکم قوی باشه :1. (38):
چون از یک نفر شنیدم که اگر پمپی در اون حد یا یکم قوی تر بگیری فشار میاد بهش و داغ میکنه و میسوزه مثل پمپ فابریکیش :1. (28):
حالا باید پمپی باشه که از فابریکیش قوی تر باشه که نه فشار بیاد بهش و نه داغ کنه :yes:
حالا چه پمپی ؟ از کجا میشه تو ایران گیرش اورد ؟ قیمتش چنده ؟ :whistle:
؟
با تشکر :11():
خب ما از اول داشتیم با همین خوصیات پمپ بهتون معرفی می کردیم !!
شما برو ساختمون پلاسک یه کم بگری مدلی که دوستان گفتن پیدا می کنی از Tt قطعا قوی تره و نتیجه اش رو بگو:love:
-
سلام :
به نظر من یک پمپ متوسط بگیریم ، تست کنیم اگر فشارش بالا بود از دیمر استفاده کنیم .
من اگر یک پمپ با قردت 4 تا 6 برابر شیشه شور ماشین گیر بیارم کارم پیش می ره .
-
نقل قول:
خب ما از اول داشتیم با همین خوصیات پمپ بهتون معرفی می کردیم !!
شما برو ساختمون پلاسک یه کم بگری مدلی که دوستان گفتن پیدا می کنی از Tt قطعا قوی تره و نتیجه اش رو بگو:love:
بالا خره چه پمپی بگیرم یعنی مشخصاتش چی باشه ؟:1. (38):
-
سلام .
یه پمپ که حتما باید توی آب قرار بگیره و نمیشه دقیقا شبیه به اون چیزی که شما گفتی معرفی میکنم .
HJ - 1541 سرعت 1200 لیتر در ساعت . ارتفاعش هم فکر می کنم حدود 1.3-2 متر بود . قیمتش هم یا 9 تومن یا 10 تومن . از پاساژ پلاسکو طبقه زیرین . اسم مغازه یادم نیست ولی اون سمتی که آکواریومی ها هستند رو برید جلو تقریبا وسط های سالن .
امید وارم حد اقل در حد توانم کمک کرده باشم .
بازم اگه تونستی پمپ اگسترنال بخری برای این سیستم شما بهتره . چون خنک کردن شما با رادیاتور هستش و بهتره از سیستم باز استفاده نکنی .
فعلا بای
-
من یک پمپی نیاز دارم که نخوام اونو داخل آب قرار بدهم باید یک خروجی و یک ورودی شلنگ آب داشته باشه !
قبلا هم گفتم که میخوام با پمپ فابریک خودش فقط فرقش تو قدرت بیشتر باشه نه چیزه دیگه ای :1. (28):
؟:1. (26):
:give_rose:
-
آقا مجید گل شما هم اگر لطف کنید و بگید چه پمپی بخرم بد نیست ها :1. (38):
دستت درد نکنه :11():
-
عزیز من بازم همون پمپی رو که تو عکس خط قرمز دورش کشیدم رو می گم برو بخر!
تو سا ختمون پلاسکو طبقه زیر هم کف این مدل مغازه آخرتو اون عقب نشینی سمت چپ یه مغازه داره که دوست خوبم good_punisherهم بهش اشاره کرد بهترین مدله برا کار شما هی میگی مدل مدل عکس پمپ و بریز تو رم گوشیت به مغازه دار نشون بدی همونو بهت میده حتما باید پرتابه آبش 4 متر باشه قیمتش هم28 تا 30 هزار تومنه بیرونه آب هم قرار میگیره با دو تا سر شیلنگی دو سرش بزن آب واردش میشه وخارج میشه مواظب باش از جای آب نده که بد بختی شروع میشه . . .
اگرم خیلی سختته می خوای من برات بخرم بیارم در خونتون بابا چقذر لفتش میدی من تا الان یه پمپ ساخته بودم
-
نقل قول:
عزیز من بازم همون پمپی رو که تو عکس خط قرمز دورش کشیدم رو می گم برو بخر!
تو سا ختمون پلاسکو طبقه زیر هم کف این مدل مغازه آخرتو اون عقب نشینی سمت چپ یه مغازه داره که دوست خوبم good_punisherهم بهش اشاره کرد بهترین مدله برا کار شما هی میگی مدل مدل عکس پمپ و بریز تو رم گوشیت به مغازه دار نشون بدی همونو بهت میده حتما باید پرتابه آبش 4 متر باشه قیمتش هم28 تا 30 هزار تومنه بیرونه آب هم قرار میگیره با دو تا سر شیلنگی دو سرش بزن آب واردش میشه وخارج میشه مواظب باش از جای آب نده که بد بختی شروع میشه . . .
اگرم خیلی سختته می خوای من برات بخرم بیارم در خونتون بابا چقذر لفتش میدی من تا الان یه پمپ ساخته بودم
واقعا دست گلت در نکنه خیلی ممنونم :11():
خوب حالا که این پمپ خوبه پس شما باید زحمت خریدشو بکشی :1. (38):
و سوال مهم این پمپ در حال کار چند دسی بل صدا ایجاد میکنه ؟ و مشکل داغ کردن نداره ؟:1. (26):
با تشکر از آقا مجید :give_rose:
-
دوستان لازم دیدم این نکته رو هم بگم من الان 1 ماه شذه که دارم از پمپ P500 Tt استفاده میکنم با ساعت کاری بالا (حدودا 20 ساعت در روز) ولی هیچ مشکلی نداشته هوا هم نمیکشه و اصلا داغ هم نمیکنه!
میگم مجید جان شاید این مشکل که شما میگفتین در مورد P400 ها بوده ؟؟! یا من هم منتظر ماه دوم و سوم باشم برای خرید پمپ جدید؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
نقل قول:
دوستان لازم دیدم این نکته رو هم بگم من الان 1 ماه شذه که دارم از پمپ P500 Tt استفاده میکنم با ساعت کاری بالا (حدودا 20 ساعت در روز) ولی هیچ مشکلی نداشته هوا هم نمیکشه و اصلا داغ هم نمیکنه!
میگم مجید جان شاید این مشکل که شما میگفتین در مورد P400 ها بوده ؟؟! یا من هم منتظر ماه دوم و سوم باشم برای خرید پمپ جدید؟!
اگر که P500 Tt خوب باشه که دیگه مشکل حله حله !:great:
مجید جان بیا و نظرت را بگو ؟:1. (26):
-
نقل قول:
واقعا دست گلت در نکنه خیلی ممنونم :11():
خوب حالا که این پمپ خوبه پس شما باید زحمت خریدشو بکشی :1. (38):
و سوال مهم این پمپ در حال کار چند دسی بل صدا ایجاد میکنه ؟ و مشکل داغ کردن نداره ؟:1. (26):
با تشکر از آقا مجید :give_rose:
خواهش می کنم
صداش یه کم زیاده انگار جارو برقی روشن کردی ؛ نه شوخی کردم یه کم صدا داره :دی
واقییتش چند دسی بل بودنش رو نمی دونم
داغیش هم35تا30درجه گرما داره
نقل قول:
میگم مجید جان شاید این مشکل که شما میگفتین در مورد P400 ها بوده ؟؟! یا من هم منتظر ماه دوم و سوم باشم برای خرید پمپ جدید؟!
شایدم اون پمپ اینجوری بوده ولی کلا پمپ های Ttفاکتور پرتابه آبش ضعیفه ! همه ما منتظر یم:دی
در مورد خرید هم من گرفتارم اگه بخوای صبر کنی تا 25 شهریور کار دارم بعدش وقتم آزاده عزیز
اگه تهرانی خب برو بخر کاری نداره که ::love:
-
نقل قول:
خواهش می کنم
صداش یه کم زیاده انگار جارو برقی روشن کردی ؛ نه شوخی کردم یه کم صدا داره :دی
واقییتش چند دسی بل بودنش رو نمی دونم
داغیش هم35تا30درجه گرما داره
شایدم اون پمپ اینجوری بوده ولی کلا پمپ های Ttفاکتور پرتابه آبش ضعیفه ! همه ما منتظر یم:دی
در مورد خرید هم من گرفتارم اگه بخوای صبر کنی تا 25 شهریور کار دارم بعدش وقتم آزاده عزیز
اگه تهرانی خب برو بخر کاری نداره که ::love:
من تهران نیستم ! این پمپی که گفتی مخ سرمون را نخوره موقعه ای که روشنه :1. (27):
و نگفتید که داغ میکنه یا نه فقط درجه را گفتید ! منظورم این بود که مثل پمپ فابریکیش داغ نمیکنه و بعدش بسوزه ؟
خیلی ممنون برادر:give_rose:
-
نقل قول:
من تهران نیستم ! این پمپی که گفتی مخ سرمون را نخوره موقعه ای که روشنه :1. (27):
و نگفتید که داغ میکنه یا نه فقط درجه را گفتید ! منظورم این بود که مثل پمپ فابریکیش داغ نمیکنه و بعدش بسوزه ؟
خیلی ممنون برادر:give_rose:
کجایی:آدرس؟!
شاید! خب ببین پمپ کلا صدا داره باید عایق بندیش کنی یا توی یه محفضه در بسته بزاری !
بله داغ می کنه چون موتور داره و دور شم زیاده ولی نه مثل اون نمی سوزه ! عمر می کنه . .. .
-
نقل قول:
کجایی:آدرس؟!
شاید! خب ببین پمپ کلا صدا داره باید عایق بندیش کنی یا توی یه محفضه در بسته بزاری !
بله داغ می کنه چون موتور داره و دور شم زیاده ولی نه مثل اون نمی سوزه ! عمر می کنه . .. .
نزدیکم !:1. (38):
آخه اونجوری که از لحاظ صدا خوب میشه ولی داغ میکنه که :1. (27):
وقتی داغ میکنه پس چه جوری میخواد 24/7 کار کنه !
من میخوام در شرایط کاری طولانی مشکل نداشته باشه ! اصلا میدونی چی خوبه : پمپ 3D Galaxy :1. (38):
حالا اگر در حد اون هست که بخرم که خیلی خوبه اگر نیست میشه از آواژنگ یک پمپ بگیریم ؟:1. (38)::1. (38)::1. (38):
-
نقل قول:
نزدیکم !:1. (38):
آخه اونجوری که از لحاظ صدا خوب میشه ولی داغ میکنه که :1. (27):
وقتی داغ میکنه پس چه جوری میخواد 24/7 کار کنه !
من میخوام در شرایط کاری طولانی مشکل نداشته باشه ! اصلا میدونی چی خوبه : پمپ 3D Galaxy :1. (38):
حالا اگر در حد اون هست که بخرم که خیلی خوبه اگر نیست میشه از آواژنگ یک پمپ بگیریم ؟:1. (38)::1. (38)::1. (38):
هی کشش بده!!:party:
آقا این پمپ و من تا 10 سال ضمانت می کنم 24/7 کار کنه ! راضی شدی
من پمپ آوازنگ رو از نزدیک با هاش کار کردم اون داخلی قرار داره منظورم اینه که منبع آب بهش وصله
از اونورش عین شیر سماور آب می یاد . . . . . .مرخصه !!:1. (27):
-
نقل قول:
هی کشش بده!!:party:
آقا این پمپ و من تا 10 سال ضمانت می کنم 24/7 کار کنه ! راضی شدی
من پمپ آوازنگ رو از نزدیک با هاش کار کردم اون داخلی قرار داره منظورم اینه که منبع آب بهش وصله
از اونورش عین شیر سماور آب می یاد . . . . . .مرخصه !!:1. (27):
ok ما تسلیم شدیم !:1. (38):
دیگه وقتی شما ضمانت بدی حرفی توش نیست :1. (40):
خوب من باید پول تهییه کنم واسه خریدنش پس یکم طول میکشه ! اگر Hyper 212 ام را سریع تر بفروشم که حله ! اگر میتونی مشتری پیدا کن :1. (38):
خیلـــــــــــــــی ممنون :11():
-
یک سوال فنی
من میخوام در مخزن آب (Tank) آب بریزم ! حالا چطور آب را بریزم داخلش که هوا نگیره ؟
این هم مخزن که جای درایو قرار میگیره :
و اگر یک 4870 یا 2 تا 4870 را بخوام با این سیستم آبی خنک کنم جواب میده یا داغ میکنه ! ؟
؟
-
هوا نگیره؟!؟ اگر بخوای میتونی سفینه سوارشی بری بیرون جو پرش کنی بر گردی! (معمولی پرش کن این چیزا مهم نیست برای هوا گیری میتونی بعد از اینکه آب ریختی پر شد پمپ رو روشن کنی تا یک دور آب توش بچرخه هواش که تخلیه شد درش رو ببند)
بستگی به رادیات داره که تا چقدر بتونه خنک کنه (باید بلاک VGA هم تهیه کنی!)
-
نقل قول:
بستگی به رادیات داره که تا چقدر بتونه خنک کنه (باید بلاک VGA هم تهیه کنی!)
مارو دسته کم گرفتی ؟ من ندونم واتر بلاک میخواد یا نه ؟
رادیات هم اینه :
-
خوب میخوام واتر بلاک را ببندم ولی نمیدونم که کدوم یکی از این واشر ها را باید اول گزاشت ؟:1. (27):
این واشر ها پشت مادربرد قرار میگیره زیره یک قطعه ی فلزی مثل خودشون !:whistle:
:1. (2):
-
اول اونی که عکسش رو بالا گذاشتی رو چسبش رو بر میادری میچسبونی پشت مادربورد بعد اونطرف هم چسبش رو بر میداری بعد این پایینیه (عکسی که گذاشتی ) میچسبونی روش بعد فلزیه رو میذاری و پیچ هارو میبندی
-
عزیز اگه همون Tt که داخل جعبه دفتر چه راهنما داره کاملا به صورت تصویری توضیح داده :party:
-
نقل قول:
اول اونی که عکسش رو بالا گذاشتی رو چسبش رو بر میادری میچسبونی پشت مادربورد بعد اونطرف هم چسبش رو بر میداری بعد این پایینیه (عکسی که گذاشتی ) میچسبونی روش بعد فلزیه رو میذاری و پیچ هارو میبندی
ولی اگر قصد چسباندن را نداشته باشیم امکانش هست که به همون ترتیبی که گفتید قرار بدهم و فقط نچسبونمش ؟ :1. (38):
و اون واشر مشکیه اونطرفش چسبی نیست و سفید رنگه !
نقل قول:
عزیز اگه همون Tt که داخل جعبه دفتر چه راهنما داره کاملا به صورت تصویری توضیح داده :party:
دفترچه ی من نم کشیده و برگه هاش چسبیده به هم :1. (28):
-
واشر؟! اون صفحه که حالت اسفنجی داره فکر کنم هر دوطرفش چسبی باشه ولی بادون اون نمیشه چون اون صفحه فلزی رو که میذاری ممکنه اتصالی کنه اگر فقط با همون صفحه پلاستیکی باشه
-
نقل قول:
واشر؟! اون صفحه که حالت اسفنجی داره فکر کنم هر دوطرفش چسبی باشه ولی بادون اون نمیشه چون اون صفحه فلزی رو که میذاری ممکنه اتصالی کنه اگر فقط با همون صفحه پلاستیکی باشه
آره عزیز هر دو طرفش جسبیه !:1. (38):
ولی منظوره من اینه که اگر اون را بزارم ولی کاغذی که روش هست را نکنم و چسبی نشه بزارم همونجوری که در عکس میبینی مشکلی داره ؟
یعنی فکر کن چسبی نیست اون واشره :yes:
حالا مشکلی هست یا نه ؟:1. (26):
-
فکر نمیکنم مشکلی باشه ولی عواقبی اگر داشت پای خودت
-
نقل قول:
فکر نمیکنم مشکلی باشه ولی عواقبی اگر داشت پای خودت
مثلا چه عواقبی ؟ :1. (27)::1. (27)::1. (27):
:1. (2):
-
اگه یه موقع اتصالی داد دیگه پای خودت چون در هر صورت حساب کنی اون کاغذ برای گذاشتن روی برد و مدارهای الکتریکی طراحی نشده
-
نقل قول:
اگه یه موقع اتصالی داد دیگه پای خودت چون در هر صورت حساب کنی اون کاغذ برای گذاشتن روی برد و مدارهای الکتریکی طراحی نشده
عزیز منم فکرکنم اون رو برای عایق بندی گذاشتن تا اتصالی نکنه !؟:1. (38):
یا مثلا آب به برد نفوذ نکنه !