سلام ممنون از دوستان منم این مدل رو دارم می تونم روی 1366 یا 1155 ببندم میشه رادیات من پشت کیس هست می خوام یه رادیات مسی پیکان یا بهتر از اونو بگیرم داخل کیس زیر سقف که بالاش فن 22 هست ببندم فیک میکنید تاثیر داره؟؟؟
ممنون...
Printable View
سلام ممنون از دوستان منم این مدل رو دارم می تونم روی 1366 یا 1155 ببندم میشه رادیات من پشت کیس هست می خوام یه رادیات مسی پیکان یا بهتر از اونو بگیرم داخل کیس زیر سقف که بالاش فن 22 هست ببندم فیک میکنید تاثیر داره؟؟؟
ممنون...
سلام و عرض ادب نیما جان
در مورد طرح اشاره کردم می شه با ایجاد شیار ها قشنگ تا زمانی که آب سرد می شه آب رو در مکعب نگه داشت فقط حوصله میطلبه تا طرح شیارها رو مهندسی وار دربیاری با توجه به قدرت پمپ و ...........کاملا مثل بلا ک جای اینکه گرما گیری کنه سرما گیری کنه مثل بلاک های دست سازی که بعضی از بچه ها ساختن. می تونی داخل مکعب رو در بیاری مسلمه با عبور آب بسرعت از مکعب دما فرقی نخواهد کرد
اگرم حس و حال مهندسی نداریم که در اکثر ما ایرانی ها حس و حالش نیست :lol:
طرح رو اینطوری اصلاح می کنم می تونیم دوطرف t.e.c دو بلاک قرار بدیم طرف سرد آب رو خنک کرده و به بلاک دومی می فرسته برای گرما گیری از سی پی یو و آب بعد از گرما گیری از سی پی یو وارد بلاک سوم که طرف داغ t.e.c هست می شه و ماکسیموم گرما رو می گیره و بعد می ره تو رادیاتور
البته موفقیت این طرح کاملا بستگی به کیفیت بلاکی هست که استفاده می شه مثلا می شه یبن بلاک دوم و سوم هم از دایاتور استفاده کرد تا آب رو برای گرما گیری از tec آماده کنیم و بعد از اون هم با استفاده از دو رادیات یا رادیاتور با توان بالا دما آب داغ رو به دما محیط می رسونیم خوب می شه از معایب این روش هم از قیمت تموم شده بالا اشاره کرد که البته باز هم ارزونتر از چیلره واقعهای در میاد
در کل طرح دیگه بزم ممکنه جایش با شکست مواجه شه و تضمینی برای موفقیتش نیست مگر در آزمایش و با قرار دادان بهترین مکان برای بهترین المانها
اما در مورد لپ بنظرم فرقی نداره همونجور که با خمیر نامرغوب کاهش دما خواهیم داشت با خمیر خوب هم کاهش دما خواهیم داشت حداقل 1 درجه رو داریم با خمیر خوب در ضمن معمولا کار برها بعد از یه با باز و بسته کردن کولر باعث می شن خراشهایی می شن روی سطح کولر و یا حتی در بعضی موارد دیدم رو ihs سی پی یو که از کارایی کولر کم می کنه مگر خمیر برای پوشش ذرات خالی که با چشم دیده نمی شن نیست ؟
مسلما از نظر من توانایی پر کردن خراشهای با خمیر از کارایی کولر کم می کنه
در ضمن بنده مثال ایرانیت رو درک نکردم اگر شفافتر توضیح بدید ممنون
پیشاپیش تشکر از اینکه بنده رو یاری می کنید در درک مطالب بیشتر
امیر جان یک تک 60 واتی میتونه یک چیزی حدود 20 وات گرما را به صورت آنلاین از خودش عبور بدهنقل قول:
یعنی برای اینکه یک پردازنده 100 واتی را در حدود دمای صفر درجه نگه دارید باید 5 عدد تک 60 واتی دما را از مایع شما جذب کنند
چون دمای تولید شده توسط پردازنده در حالت معمولی متغییر است شما نمیتونید هر 5 تک را به صورت 7/24 روشن نگه دارید چون احتمال منجمد کردن کولنت در مواقع بی کاری سیستم بوجود خواهد آمد
پس شما برای این حالت نیاز به یک کنترلر دمای دقیق و ترجیحا هوشمند دارید که مثلا ولتاژ تکها را زمان خنک شدن مایع کم کنه یا تعدادی از آنها را از مدار خارج کنه
به هر ترتیب با تستهائی که من قبلا انجام دادم با2 تا تک ماکزیمم میتونید یک سمپرون را خنک گنید ( البته همونطور که قبلا توضیح دادم اطلاعاتم به روز نیست و ممکنه الان تکهای بهتری در بازار موجود باشد )
اما در مورد لپ کردن ومثالی که زدم
یه نقاشی کشیدم فکر میکنم موضوع را که میخواستم بگم بیان کنه
همانطور که میبینید سطح نا هموار عملا سطح مقطع بیشتری برای جذب انرژی از سطح پائینی داره
البته همانگونه که قبلا توضیح دادم بازده کولینگ لپ نشده زمانی بالاتر خواهد بود که خمیر عالی استفاده بشه
به هر ترتیب مهم اون تستیه که شما انجام میدید نه این حرفهای من :wink:
اگر لپ میکنی دما میاد پائین لپ کن :give_rose:
متوجه شدم برای tec پس باید حتما دست به دامن موتور یخچالی بشیم چطوری می شه یه چیلر با بازده بالا ساخت ؟ حتما شما امتحان کردین یا طرحی چیزی براش دارین می شه مطرح کنید همینجانقل قول:
چوب کاری می فرمایید نزنید این حرف ها رو :give_rose:نقل قول:
به هر ترتیب مهم اون تستیه که شما انجام میدید نه این حرفهای من :wink:
موتور یخچال را امتحان کردمنقل قول:
متاسفانه برای این کار شما نیاز به یک یخچال ساز حرفه ای دارید که بدونه داره چیکار میکنه ( یخچال ساز من حرفه ای نبود 2 تا موتور و کلی وسیله و هزینه روی دستم گذاشت )
بعد هم عایق بندی و استفاده از سیستم دست ساز به دلیل در دسترس نبودن لوله انعطاف پذیر و عایق مناسب در بازار کار مشکلیه
اگر بتونید یدونه از این سیستمهای مخصوص کامپیوتر تهیه کنید خیلی بهتره چون سرو کله زدن با یخچال ساز و خرید قطعات مختلف براتون گرون تموم میشه ( نون و تره با دل دردش ....... :wink: )
آذه تاثیر داره به گمانم پمپ هم جواب بده.نقل قول:
امیر حسین یه طرح هست داخل خود انجمن اکسترم کولینگ شهر سخت افزار 2 سال پیش یکی از دوستان اجراییش کردن همون رو یم خوام کپ بزنم شاید موتورش قویتر باشه...