پاسخ: سوال در مورد واتر کولینگ Green Glacier
ببخشید من دوباره مزاحم شدم . وقتی واتربلاک ک وصل کردم روی SYS FAN1 که دارای 4 پین هست بعد از کمی بازی کردن دمای سیستم به بالا 68 رسید حدود 70 ( در این حالت واتربلاک صدای پمپ میداد خر خر میکرد ) بعد درش اوردم پین و زدم توی SYS FAN3 که دارای 3 پین هست و اون صدای خر خر قطع شد اما به شدت دمای cpu پایین اومد دیگه تو بازی مشکلی نداشت و از نهایتا 60 عبور نمیکرد و در کمترین زمان به زیر 40 میرسه دما . جریان چیه دقیقا :D
نقل قول:
ببخشید من دوباره مزاحم شدم . وقتی واتربلاک ک وصل کردم روی SYS FAN1 که دارای 4 پین هست بعد از کمی بازی کردن دمای سیستم به بالا 68 رسید حدود 70 ( در این حالت واتربلاک صدای پمپ میداد خر خر میکرد ) بعد درش اوردم پین و زدم توی SYS FAN3 که دارای 3 پین هست و اون صدای خر خر قطع شد اما به شدت دمای cpu پایین اومد دیگه تو بازی مشکلی نداشت و از نهایتا 60 عبور نمیکرد و در کمترین زمان به زیر 40 میرسه دما . جریان چیه دقیقا :D
:O
داداش دمت گرم فکر کنم بوست داره فعالش کردی
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
زنگ زدم شرکت گرین و صحبت با بخش فنی که داشتم گفتن خر خر نباید بکنه و اگر خیلی ضعیف هست مشکلی نداره اما اگر شدیده خرابه . اما خب شدید نبود . بعد بهم گفت روی هر پینی که میزاری بزارش روی حالت Fast Speed که sys fan من خودش روی اون حالت هست . و اینکه گفت فن و وصل کنید به cpu fan که سرعتش کم و زیاد بشه. گفتم بگم که اگر کسی نمیدونست مثل من گیج نباشه.