پاسخ: ساخت واتر بلاک برای سوکت 1150
نقل قول:
رله مدلهای مختلف داره
تک ریل 4 پین ساده ترین شکلشه که (معمولا) 4 تا پایه داره
2 تا از این پایه ها ورودی هستند که اگر مثبت و منفی 12 ولت را بهش وصل کنیم بوبین داخل رله وصل میشه و اون دو تا پایه دیگه به هم ارتباط داده میشوند
وقتی 12 ولت را به رله وصل میکنی یه صدای تق میده و دو تا پایه خروجی اتصال میشه که با اهمتر هم میتونی چکش کنی
حالا اگر برق منفی شهر را به موتور بدی برق مثبت را از خروجی رله عبور بدی تا زمانی که برق 12 به رله ندی مدار قطعه
وقتی برق 12 به رله برسه پلاتین میچسبه و برق 220 ازش عبور میکنه
اگر باز متوجه نشدی بگو تا با تصویر توضیح بدم
خیلی ممنون متوجه شدم
فقط اگر عکس داری بدی ببینم که کدومو به کجا وصل کنم خیلی بهتر میشه چون اهمتر ندارم فقط یه فاز متر دارم خخخخخخ
اگر احیانا جای منفی و مثبت رو به رله شاتباه بزنم اتفاقی میوفته موتور میسوزه یا رله میسوزه یا؟؟؟
در مورد بستن رادیاتور رو کیس green x3 viper ایده ای داره کجاش ببندم چجوری ببندم و از چند تا فن و چه نوع فنی استفاده کنم؟
1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: ساخت واتر بلاک برای سوکت 1150
نقل قول:
خیلی ممنون متوجه شدم
فقط اگر عکس داری بدی ببینم که کدومو به کجا وصل کنم خیلی بهتر میشه چون اهمتر ندارم فقط یه فاز متر دارم خخخخخخ
اگر احیانا جای منفی و مثبت رو به رله شاتباه بزنم اتفاقی میوفته موتور میسوزه یا رله میسوزه یا؟؟؟
در مورد بستن رادیاتور رو کیس green x3 viper ایده ای داره کجاش ببندم چجوری ببندم و از چند تا فن و چه نوع فنی استفاده کنم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شما اول رله را به پاور وصل کن اگر مثبت و منفی را اشتباه وصل کنی رله بعد از روشن شدن پاور تق صدا نمیکنه :wink:
وقتی با روشن شدن پاور صدای تق را شنیدی ور.دیت اوکیه باید بری سراغ خروجی
خروجی معمولا 3 تا پایه داره یدونه comon یایه همچین چیزی که ور.دی برق 220 است
یه پایه داری که روش احتمالا نوشته nc که در حالت خاموشی رله اتصال بهش وصله که با این پایه کاری نداری
پایه سوم که no است که خروجی 220 رو ازش میگیری میدی به پمپ