پاسخ: بحث درباره CoolerMaster Aquagate MAX CPU liquid cooling من!!!
تو فکرم یه سیستم یخچالی برای رادیاتورش ردیف کنم:gasp:
احسنت:1. (5): همینه:love: از کولر هم یشه استفاده کردا بدون هزینه. این کارو علی همینجا با ایر انجام داده 5 درجه شده دماش. حالا دیگه بماند مال شما. از این لوله های نرم هست برای اود آشپزخانه 2 متر بگیر از جلوی کولر تا رادیاتور. پس کو تستا!!!! منظورم تصویری هستش... اینکارو بکن حتمانا:1. (27):
می گم میننت برای چار هسته ای ها یکم ضعیف نیست چون 4 فازه می گم...
نقل قول:
نتایج در اور Q9550 با فرکانس 4084 و لتاژ 1.32
با تونیک 120 که 3تا فن 2500 دور 12 سانتی در 2 طرفش و یکی هم در وسطش + خمیر سیلکون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]==> دما
51 درجه
با Aquagate MAX + خمیر معمولی 500 تومانی===> دما
47 درجه
من با تونیک بالا ترین رکوردم با سختی و ولتاژهای بالا به FSb 525 رسیدم ولی با Aquagate MAX به راحتی و ولتاژهای بسیار پایینتر به FSB 537 رسیدم
دما در حالت عادی با تونیک 120 با خمیر سیلکون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دما 36 درجه و با Aquagate MAX با خمیر معمولی 500 تومانی به 32 درجه رسید
سلام
زمان تست و برنامه هائی که باهاش سیستم رو زیر فشار گذاشتین لطفا بفرمائید
با توجه به تجربه شخصیم این تست شما نمیتونه توی یه بازه زمانی خوب انجام شده باشه
سیستم رو در حالت oc توی فشار برای مدت نیم تا یکساعت قرار بدین ، اون 47 درجه شما از 60 هم عبور خواهد کرد
لطفا یکم زمان برای این تست بگذارید تا حداقل دوستانی که بعد از شما تصمیم به خرید واترکولینگ میگیرند بهتر بتونن تصمیم بگیرن
ممنون و موفق باشی
1 :تعداد فایل پیوست
اینهم تصاویری از تست ها که ضمیمه کردم
تست ها با نرم افزار OCCT به مدت 60 دقیقه بوده اند
نمی دونم چرا پس از ضمیمه کردن تصاویر کیفیت عکسها پسیار پایین اومده ،عکسهای اصلی از دما با تونیک از توی کامپیوترم پاک شدن و فقط دمای هسته چهارم بود که تونسته بودم براتون آپ کنم که اونم پاک شد ، شرمنده تصویر دیگه ای از تونیک ندارم بزارم و لی از واتر دوباره آپ کردم
تصویر تست واتر
این برای مقایسه با تصویر ضمیمه شده گذاشتم که هردو دمای چهارمین هسته هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینهم دیگر هسته ها با واتر
ممنون لطف کردید
لطفا بفرمائید ولتاژ رو چند بوده
ارسالی توسط ASRE_NOVIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تونیک 120 که 3تا فن 2500 دور 12 سانتی در 2 طرفش و یکی هم در وسطش + خمیر سیلکون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]==> دما 51 درجه
با Aquagate MAX + خمیر معمولی 500 تومانی===> دما 47 درجه
من با تونیک بالا ترین رکوردم با سختی و ولتاژهای بالا به FSb 525 رسیدم ولی با Aquagate MAX به راحتی و ولتاژهای بسیار پایینتر به FSB 537 رسیدم
دما در حالت عادی با تونیک 120 با خمیر سیلکون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دما 36 درجه و با Aquagate MAX با خمیر معمولی 500 تومانی به 32 درجه رسید
نقل قول:
ارسالی توسط
ASRE_NOVIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تونیک 120 که 3تا فن 2500 دور 12 سانتی در 2 طرفش و یکی هم در وسطش + خمیر سیلکون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]==> دما 51 درجه
با Aquagate MAX + خمیر معمولی 500 تومانی===> دما 47 درجه
دما در حالت عادی با تونیک 120 با خمیر سیلکون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دما 36 درجه و با Aquagate MAX با خمیر معمولی 500 تومانی به 32 درجه رسید
آقا خیلی عالیه :1. (5):
مبارک باشه ظاهرا باید حرفم روپس بگیرم :lol:
این یه سنسور خوب داخلش داره که اجازه افزایش دما رو نمیده ( با افزایش دور فن ) برای همین گراف دما تقریبا سینوسی شده
اگر به یه نحوی دور فنها رو روی ماکزیمم نگه داری احتمالا دمای ماکزیممت تا ۵ درجه دیگه هم پائین میاد
جنس رادیات و طراحیش باید فوق العاده باشه ، لازم شد یکی بگیرم اوراقش کنم ببینم چیکار کرده :1. (38):
بازم ازت تشکر میکنم
موفق باشی
*نکته: تمام کولانت ما ریخت روی زمین و تمام تستها با آب مخصوص رادیاتور انجام شده
فکر کنم بتونی کولانت اضافه از دریا کامپیوتر بگیری ولی به نظرم از ماده رادیاتور استفاده نکنی بهتره.
دوست عزیز نویز فنهاش و پمپش چقدر هست مخ ادم رو میخوره یا نه