طرح رو سريع تر قرار بدين تا بتونيم حداقل يه بهره ببريم
Printable View
طرح رو سريع تر قرار بدين تا بتونيم حداقل يه بهره ببريم
سلام
بابا خیلی باهالی تو محمد جان .
اون تیم ملی که اومدی باهات کاملا موافقم .
چشم امروز کرل میریزم یکم باهاش ور میرم . یه مشکلی هم هست که رمم کمه ( 1 ) و وقتی توی فوتوشاپ میخوام تکست وارد کنم ازش میپره بیرون .
بابا با قیچی و دست خیلی ستم در میاد .
دستت درد نکنه دیگه . دیگه هکر جماعت ویروس توی PCشون باشه وای به حال بقیه .
فردا جمعه ست و تعطیل . طرح چرتمو که به درد نمیخوره میذارم .
مخلص برو بچ - بهنام
سلام
ببخشید من هنوز متوجه نشدم دما رو چگونه میخواهید به پرهها منتقل کنید
اگر امکان داره در این خصوص یکم توضیح بدین
ممنون
سلامنقل قول:
با استفاده از لوله های انتقال حرارت که با گازی مخصوص پر شده است . این لوله ها از 2 طرف به بلاک وصل خواهد شد و در هیت سینک ها هم به صورت پیچ در پیچ خواهد بود .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته تعداد پیچ ها امکان داره تغییر کنه ( فقط قسمت های سیاه رنگ لوله ها هستند )
این شکل قابل توجه بقیه هم باشه .
موفق باشید - بهنام
سلام
از همه پوزش میخوام . امروز رو به موت بودم و نتونستم از تخت بیرون بیام . الانم دارم میمیرم ولی فقط به خاطر این تاپیک و بد قولیم اومدم مغازه و پست دادم . انشاالله که به بزرگیه خودتون ببخشید . تا فردا یا پس فردا اگه خوب شدم طرح رو میذارم
بازم معذرت .
قربون همتون - بهنام
سلام
آقایون من آنفلوانزا گرفتم . معلوم نیست چند روزی باید بخوابم . تا اون موقع شما لطف کنید یه ابعاد دقیق از فنهای 14 و 12 سانتی متری بذارید .
این 2 بار . لطفأ یکی هم کمک کنه که طرح جدید رو توی خونه دوباره بکشم .
:love::love::11()::11():
سلام
آنفلوانزا که از اینترنت که منتقل نمیشه که همتون فرار کردید . واقعأ از کمکهاتون ممنون .
سلامنقل قول:
امیدوارم هرچه زودتر حالتون خوب بشه
والا یه چندتا پست در ضمینه کولینگ زدم که دوستان یه جوری برخورد کردند که انگار هدفم خود بزرگ بینیه ، بنابر این تصمیم گرفتم توی این سری تاپیکها کمتر پست بزنم
چه باور داشته باشید چه نداشته باشید این مسیری که شما امروز میخواهید برید مدتها پیش سپری شده و نتیجه نداشته
شما در مرحله اول باید مسئله انتقال حرارت از سطح ihs به پرهها رو حل کنید ، چون 200 تا پره هم بگذارید و انتقال درست نباشه اختلاف دمای cpu و پرهها بالا میره
اگر فکر میکنید که با سعی و خطا میتونید مایع درون هیت پایپ رو از لحاظ جنسیت و میزان به دست بیارید باید بهتون بگم که اشتباه میکنید
مایع درونی هیت پایپ در محیط أزمایشگاهی تست و تائین شده که اگر جنس یا مقدارش رو درون لوله کم و زیاد کنید نتیجه نخواهید گرفت
با فرض اینکه شما یک هیت پایپ عالی هم بسازید باز یه مشکل بزرگ دیگه دارید اون هم اتصال پرهها به هیت پایپه
شما نمیتونید به صورت دستی این اتصال رو خوب از کار در بیارید و در نهایت مجبور میشید با چسب سیلیکون پرهها رو بچسبونید به لوله ، که اون هم مشکلات زیادی براتون ایجاد میکنه ( هم از لحاظ زیبائی و هم انتقال دما )
این ۲ تا رو حل کنید میرسید به طراحی کف هیت سینک و بسط مربوطه که اونم کلی جای بررسی داره
این مراحل که رد بشه تازه پرهها گرم میشن حالا باید با طراحی پره و نحوه هوا دهی اونها رو خنک کرد
در پستهای قبلی دیدم که از ورق ۱ میلیمتری میخواهید استفاده کنید خوب اینکار ممکنه بهتون جواب نده چون محاسباتش تقریبا غیر ممکنه
شما نسبت به مراحل اولیه که گفتم ( کفی ، هیت پایپ و اتصال هیت پایپ ) دمای ورودی مختلفی به پره اعمال میکنید که این باعث میشه ورودی گرمای شما معلوم نباشه تا بتونید مساحت و قطر هر پره رو حساب کنید
پس شما مجبور میشید با سعی و خطا قطر و مساحت هر پره رو بهینه کنید
تمام این مطالب میشه هزینه وقت و پول در بهترین حالت شما میتونید یه کولینگ بسازید معادل TX2 کولر مستر که قیمتش تو ایران 20-30 تومنه
بعد هم همه اینها رو میندازید دور و میرید پی زندگیتون :lol:
این حرفها رو به دوستانی که میخواستند واتر کولینگ یا خنک کننده یخچالی بسازند هم زدم ، چرا یک پرفورمنس از کارشون نگذاشتن ؟
بنظرم دلیلش اینه که بیشتر از اینکه درک درستی از انتقال حرارت داشته باشن بیشتر با مسئله احساسی برخورد میکردند
شما هم الان پیش خودتون فکر میکنید این طرح رو میزنید دمای cpu میاد رو 35 درجه ولی باید بدونید که این امر فراتر از شکل ، جنس و وزن پرههاست و در آخر هم بهتون قول میدم که نتیجه نمیگیرید
در هر صورت موفق باشید
سلام
با این تفاصیل نمیشه کاری کرد دیگه .
بیخیال این پروژه .
شما در مورد موتور یخچال چه نظری دارید ؟
100 -۱ تا 200 تومن هزینه راه اندازینقل قول:
۲- عدم کنترل دما
۳- سرو صدای و زیاد
۴- منهدم شدن مادربرد و cpu
۵ - بی خیال شدن :lol: