پاسخ: تست محصول : Hyper Z600 Cooler Master
سلام :
حسین جان زیر دیپلم سوال کن ؟!
یعنی ما دروغ می گیم !
متاسفانه دور عکس رو بریدم ...
من توی سی موس یا همون صفحه ستاپ دست کاری کردم ولی دوباره اون تنظیمات رو برگردوندم .
بعد از اومدن تو ویندوز برای 5 دقیقه برنامه cpuz این اعداد و ارقام رو نشون داد ...
اون دستکاری ها هم بر می گرده به اور ولتاژ و بالا بردن دیوانه واره باس اسپید که در بالا نوشته شده است ( 385 )
ولی نمی دونم چرا برنامه این رو نشون داد !
نقل قول:
سلام :
حسین جا چی فرمودید ؟!
یعنی ما دروغ می گیم ! متاسفانه دور عکس رو بریدم ...
نه نوید جان ..
کسی نگفت دروغ میگی .. اما معمولا روال اینطوریه که هر اوورکلاکی با لینک Validation معتبر میشه ..
تست دما و پایداری هم که اساس کاره ..
قراره گرین یکسری فن 8 و 12 تایوانی وارد کنه . با لیبل و گارانتی خودش . بعضی هاشون هم 3 پین هست یعنی به برد میخوره .
سلام :
این فن هایی که من خریدم 4 سیم بود ... ولی من ایرانی بازی در آوردم و دو سیمش کردم !
قبل از عمل :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعد از عمل :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام :
حسین جان زیر دیپلم سوال کن ؟!
یعنی ما دروغ می گیم !
متاسفانه دور عکس رو بریدم ...
من توی سی موس یا همون صفحه ستاپ دست کاری کردم ولی دوباره اون تنظیمات رو برگردوندم .
بعد از اومدن تو ویندوز برای 5 دقیقه برنامه cpuz این اعداد و ارقام رو نشون داد ...
اون دستکاری ها هم بر می گرده به اور ولتاژ و بالا بردن دیوانه واره باس اسپید که در بالا نوشته شده است ( 385 )
ولی نمی دونم چرا برنامه این رو نشون داد !
نه عزیز من با این CPU ها کار کردم بعضی وقتا ییهو می بینی تو برنامه Cpu-z قاطی می کنه ؟!
یعنی ضریب Multiper به مدت 5 تا 6 ثانیه هی میشه 12 هی میشه 16 و fsb هم تغییر می کنه هی میشه 300
هی میشه 380 خلاصه قاط میزنه !! البته بگم اگر لینک Validation بگیری کاملا عدد واقعی و صحیح رو نشون میده
و نمی شه با این کار مثلا بهش کلک زد !؟:love:
توی بایوس یه گزینه وجود داره به نام Limit CPUID MaxVal که یادم وقتی اینو Enabled میکردی این مشکل حل می شد .البته اگه بایوس مادربرد هم آپدیت کنیین باید این مشکل درست شه !اگرم آپدیت هست که هیچ!
نقل قول:
توی بایوس یه گزینه وجود داره به نام Limit CPUID MaxVal که یادم وقتی اینو Enabled میکردی این مشکل حل می شد .
یک توضیح کوچک در مورد این ؟
و چرا در بایوس زده For Windows XP Disable ؟:1. (26):
با تشکر:11():
سلام :
اگر اشتباه نکنم نوشته این گزینه در ویندوز XP عیر فعال باشه و فقط برای ویندوز 98 فعال بشه .
سلام :
این تایپیک چرا خوابید ؟
چون همه این کولینگ رو ندارند که بخوان نظر بدن :great:
نقل قول:
سلام :
این تایپیک چرا خوابید ؟
عزیز اون درخواستی که گفتم رو می تونی انجام بدی قرار بود عکس بزاری؟