نقل قول:
ممنون از نظرت یه سئوال که ذهنم مشغول میکنه تینکه اگه فنم نصب کنم به z600 نویزش چقدر میشه و همچنین ای فنها رو که گرفتی به کجای مادبرد وصل میشه؟؟
منظورم برقشون به پاور وصل میشه ؟؟
Printable View
نقل قول:
ممنون از نظرت یه سئوال که ذهنم مشغول میکنه تینکه اگه فنم نصب کنم به z600 نویزش چقدر میشه و همچنین ای فنها رو که گرفتی به کجای مادبرد وصل میشه؟؟
منظورم برقشون به پاور وصل میشه ؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بهتره مقایسه های بالاروهم درنظرداشته باشید.
سلامنقل قول:
دوست عزیز از نظر نویز بستگی به سرعت فن و نوع فن داره اینا که من خریدم دور 1200 و ultra silent پس
بدون صداست.اما اگه از فن دور 2000 استفاده کنی صدای مرگ میده (تجربه داشتم)
برای اتصال فنهاش , هم میتونی به 3 PIN مادربورد وصل کنی و هم می تونی با تبدیل به پاور وصل کنی
اینم عکسش که قبلا گرفته بودم
موفق باشی
سلام :
اين تايپيک رو حتما مشاهده نماييد !
در حال حاضر دماي CPU من که اور دائمي است ( 2.3 به 4.0 ) 34 درجه است .
با 2 عدد فن که 140 ميلي آمپر هستند .
و بصورت 3.2 در حدود 26 تا 28 درجه ...
فن خوبي هست ...
فقط و فقط وزن زيادش رو مي توان عيبش دانست .
وگرنه شما مشکل استفاده از رم با هيت سينک رو نداريد چون اين فن دو حالته است و مي توان
آن را بطريقي نصب کرد که اصلا با رم ها تداخل نداشته باشند .
با اين وزن زياد مادربورد نميشكنه؟ در ضمن نمايندگي دريا تو بازار رضا 85 تومن قيمت داد.
سلام :نقل قول:
نه عزیز نمیشکنه ! چون گیگابایته ! :give_rose:
من بار ها گفتم بهیچ عنوان از نمایندگی طبقه پایین پاساژ ایران و بازار رضا خرید نکنید که تا خرخره می ره تو پاچه آدم !
برید از دایی خرید کنید تو پاساژ ایران طبقه دوم !
اقا نوید قیمت این کولر چنده و لطفا اگه شماره اون مغازه رو داری به منهم بگو !!!!نقل قول:
تو تبریز که گشتم از اینجور چیزا پیدا نشد فقط hyper 212 بود که اونو 50 تومن میگفت ولی اونجوری که من تو نت دیدم 40 تومن دریا میده
سلام :
این هم آدرس و شماره تلفن فروشگاه های دریا کامپیوتر :
آدرس دفتر مرکزی: تهران- خيابان ولي عصر- بين سه راه فاطمي و مطهري- خيابان نوروزي- پلاك 1/26
تلفن: 88929960-21-98+ (20 خط)
فروشگاه بازار رضا: طبقه همکف- واحد 55 تلفن: 11-66957109-021
فروشگاه مرکز کامپیوتر ایران: طبقه همکف- واحد 444 تلفن: 88805947-021
فروشگاه اصفهان: خیابان هشت بهشت غربی- بین چهار راه ملک و خیابان نشاط تلفن: 7-2730236-0311
فروشگاه قم: دورشهر- فلکه رسالت- ابتدای بلوار سمیه- شماره 14 و 16 تلفن: 9-7838373-0251
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در حال حاضر دریا Z600 نداره !
-----------------------------------------------------------------------------------
http://www.daryacomputer.com/product-cooler-hyperTX212.htm
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------