يادم رفت اينو بگم
يه برنامه معرفي مي كني كه بهترين تست و سنگين ترين تست رو از كارت بگيره
يعني حسابي فشار بياره به كارت يعني از بازي crysis هم بيشتر فشار بياره ؟
Printable View
يادم رفت اينو بگم
يه برنامه معرفي مي كني كه بهترين تست و سنگين ترين تست رو از كارت بگيره
يعني حسابي فشار بياره به كارت يعني از بازي crysis هم بيشتر فشار بياره ؟
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یکی از برنامه هایی که این کارو میکنه اما لزومی نداره از چنین برنامه هایی استفاده کنید
تست هایی مثل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم برای نشون دادن پایداری و اندازه گیری دما کافیه
اور حافظه تاثيرش چه قده ؟
من چه كنم فركانس حافظه رو مي برم رو 450 واسه اجرا بازيا مشكل پيش مي اد يعني نا پايداري خفنه ؟
من فركانس هسته رو تا چند به برم ؟
در ضمن برنامه occt هم پيغام ميده كارت رو ساپورت نمي كنه ؟
برنامه جالبي هم هست ديگه برنامه كم حجم و اينكه فشار زياد بياره به كارت سراغ نداري ؟
من چون ترافيكم محدوده و حجم 3dmark هم خيلي با لا ست نمي تونم dl كنم؟
3dmark واسه اورکلاک خیلی لازم میشه، میتونی از سی دی فروشی ها بخری، تغییر کارایی رو خیلی خوب نشون میده.
منم یک 7600 داشتم رمش 400 بود و تا 455 بیشتر نرفت! احتمالا" چیپش hynix باشه!
اور هسته بيشتر تاثير داره يا اور حافظه؟
هر دو ولی برای حافظه محدودیت زیادتره!
دما چقدر تو اور حافظه تاثير داره ؟
يعني اگه از 60 بتونم بيارم دمارو روي 20 حافظه بيشتر اور مي شه ؟ پايدار هم بمونه البته
پيروز باشيد
من به راحتی فرکانس هسته رو تا 650 و حافظه رو از 333 به 450 میبرم بدون مشکل و حداکثر دما به 65 درجه میرسه البته من فن رو روی دیواره کیس نصب کردم . شما برای رسیدن به بهترین کارایی باید هر دو رو اور کنی .
شما تو بازي ها چقدر افزايش فريم داشتي
نسبت به قبل از اينكه اور كني ؟
پيروز باشيد
در بازی call of duty 4 در رزولیشن 1440*900 به شدت کم میاورد تمام تنظیمات روی های بود بعد از اور به راحتی و بسیار روان بازی اجرا میشه .
با برنامه ای تی آی تولز تست کردم بسیار تاثیر مثبتی روی فریمها داره البته به شرط اینکه هم جی پی یو و هم حافظه اور بشن .