پاسخ: کمک مشکل با 7950 برگشتن ولتاژ به کمتر از دیفالت
نقل قول:
عزیز شما فرکانس را از 810 بردید روی 1100 خوب معلومه بدون ولتاژ سیستم استیبل نباشه
من فکر میکنم ماکزیمم فرکانسی که شما برای این گرافیک روی ایر با ولتاژ دیفالت بتونید استیبل کنید حوالی 900 باشه
فرکانس را پائین بیارید و مجددا تست کنید
آیا شما روی فرکانس دیفالت ( 810 ) هم مشکل دارید ؟
سلام بر دوست قدیمی .
آقا نیما یک سوال برای من پیش میاد .
7870 رو چطور میشه بهش ولتاژ داد!!! AB آنلاک ولتاژ فعال هست اما تا یک حدی بیشتر هم نمیشه داد. مثلا دیفالتش هست 1.200 و حداکثر 1299 ....
کارت msi 7870 TF3 oc Ediotion
برای ولتاژ دادن از طریق ویرایش بایوس ، هم نتونستم با RBE فایل بایوس رو باز کنم ، چند بار 6870 رو ادیت بایوس کردم اما سری 6 بالاتر نشد !
رکوردهای این کارت رو هم ببینیم شاید فرکانس مموری بیشتر از 1700 زده باشن . ولی ما که بیشتر از 1300 نتونستیم تست پاس کنیم . :give_rose:
نقل قول:
سلام بر دوست قدیمی .
آقا نیما یک سوال برای من پیش میاد .
7870 رو چطور میشه بهش ولتاژ داد!!! AB آنلاک ولتاژ فعال هست اما تا یک حدی بیشتر هم نمیشه داد. مثلا دیفالتش هست 1.200 و حداکثر 1299 ....
کارت msi 7870 TF3 oc Ediotion
برای ولتاژ دادن از طریق ویرایش بایوس ، هم نتونستم با RBE فایل بایوس رو باز کنم ، چند بار 6870 رو ادیت بایوس کردم اما سری 6 بالاتر نشد !
رکوردهای این کارت رو هم ببینیم شاید فرکانس مموری بیشتر از 1700 زده باشن . ولی ما که بیشتر از 1300 نتونستیم تست پاس کنیم . :give_rose:
سلام بر دوست قدیمی
معمولا کنترلرهای ولتاژ کارتهای گرافیک معمولا تا حد محدودی افزایش ولتاژ را انجام میدهند و بالاتر از آن در توان آن بخش نیست
برای دست یافتن به ولتاژهای بالاتر باید کارت را مود کنید
به عبارتی ورودی ولتاژ آن بخش را جدا کرده و خودتون با سیم کشی و پتانسیومتر به صورت دستی عمل ولتاژ دهی را انجام دهید
این کار نیاز به تجربه و اطلاعات کافی دارد و ریسک انجام آن بسیار بالاست
با توجه به قیمتها فعلی بنده اصلا این کار را توصیه نمیکنم
سلام کامیار جان .
وقتی ولتاژ کم میاد معمولا این خطا رو نشون میده . چند وقت قبل که 9600 رو ولت مد کرده بودم ، بعضا در فرکانسهای بالاتر بدلیل پایین بودن ولتاژ هسته این اخطار رو میداد .
بنظرمن بایوس کارتتون رو دوباره پروگرام کنید .