اقا نيما منتظرم همچنان
Printable View
اقا نيما منتظرم همچنان
سلام دوست عزیز.
این قضیه که شما نمیتونید بیشتر از یک مقدار خاصی OverClcok کنید مربوط میشه به قسمتی از Bios کارت گرافیک که این فرکانس هارو تا حد مشخصی Limit میکنه...
با برنامه RBE من مقدار Limit های Bios شما رو برداشتم......Core 1200MHZ/Mem 1400MHZ باز شد...
البته اگر Bios روی HD5770 شما کار کنه........
یک چیز جالب دیگه هم که از Bios های HD5770 دیدم اینکه از داخل Bios نمیشه حتی 0.01V مقدار GPU Voltage رو تغییر داد.....
در رابطه با Voltage هم چون از Riva Tuner نمیشه استفاده کرد و شاید هم اگر میشد HD5770 قابلیت افزایش ولتاژ رو نداشت باید Volt Mod بشه که بنده با خنک کننده Refrence یا بهتره بگیم Air Cooling توصیه اینکار رو نمیکنم..
لینک دانلود Bios :
موفق باشید/آرمانHTML Code:http://rapidshare.com/files/358477726/2D_-_157__300__0.95_3D_-_400__900__0.95.bin.html
مرسي
پس اگه Riva tuner با ديتا بيس جديد بياد احتمال افزايش وجود داره ؟
بنده تو hwbot گشتم اخرين فركانس كه ديدم 1250 بود البته با ln2:1. (16):
البته شايد ببيشتر هم باشه ولي نمي دونم ركود اور اين كارت همين قدر هست يا نه
البته به يه روكورد هايي مدال و كاپ داده بودن كه خندم گرفته بود :rofl:
فقط cpu طرف از من خيلي بالاتر بود و با كلاك پايين تر از من مدال گرفته بود
در كل مرسي از همكاريتون يكم وقتي ركورد ها رو ديدم اميدوار شدم به خودم
در صدد تهيه aircooling براي هسته و خنك كننده ها براي حافظه خواهم بود عظمم رو جذب كردم واسه ركورد :yes:
عزیز جان به نظر من فرکانسی که تا حالا اور کردین خیلی خوب هستش.(در حد همون کولینگ خود کارت)نقل قول:
حالا باید برید توی کار اورکلاک سی پی یو
سی پی یو چی داری؟
البته برای تست های 01 و 03 به فرکانس سی پی یو شدیدا وابسته هست
در 05 و 06 و 03 فرکانس هسه کارت و فرکانس رم کارت اگه با هم متناسب باشه بیشترین امتیاز رو میشه گرفت.
البته در 05 و 06 که خصوصا در 06 قدرت سی پی یو ملاک بیشتری در قسمت تست سی پی یو داره.
کلا حواستون باشه که هات فیکس ها رو حتما نصب کنید. (قرار شد این سعید لینگ بدن من دانلود کنم هنوز لینک نداده:1. (26):)
سعید لینک بده تا هات فیکس کل این برنامه هارو بگیریم، ملت سرکار نزار پسر.:love:
:Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
چطوري محمد علي جان چه عجب صفا دادي به تاپيك ما
cpu : athlon II x2 250
main : giga ma56ss3
ram : gig patriot 800
بنده اصلا از cpu تست نمي گيرم يعني تيك تست رو بر مي دارم
بنده با اين main و ram نهايت تا 3700 پايدار مي تونم بكنم
كه ايشاالله بعد عيد از سري جديد گيگا كه usb3 هم ساپورت مي كنه مي گيرم شايد cpu هم رد كردم يه 630 خريدم
پولم متاسفانه به سيستم بالاتر يا پلات intel نميرسه
و همچنان منتظرم مادربرد ها بياد ايران 3 مدل هست كه احتمالا ارزون رو وردارم
فرقش فقط تو تعداد اسلات هاي گرافيك هست
و..............................................
بنده هم منتظر لينك ها هستم
محمد جان بلاي جديدي سر كارت هات نياوريدي ؟ بزاري ببينيم
با اون 4890 چه كردي كجا رسيدي ؟ (ركورد ؟)
اگر کارت گرافیک شما این قابلیت رو داشته باشه هم به Mem و هم به GPU میتونید Voltage اضافه کنید.....نقل قول:
مرسي
این کار بر روی HD4870 و HD4890 که به راحتی جواب میداد...(البته تا حد مورد نیاز با خنک کننده Air )
موفق باشید...
نقل قول:البته خودم عاشق ای ام دی هم ، ولی جبر زمونه باعث شده دنبال اینتل راه بیفتیم:lol:
در مورد اپگرید سیستموتون هم حتما با جناب اساتید خط ای ام دی حتما مشورت کنید.
والا نمی دونم چرا مثل قبلنا دیگه رمق تست گرفتن ندارم. :1. (28): ولی برای 4890 باید سی پی یو رو زیاد بزنم بالا که اون هم با ایر نمیشه بالا ببرم مشکل دما دارم ولی دنبال کارت های قدیمی هستم.
کلا می دویم تا ساکن نباشیم!:1. (26):
سلام :give_rose:
شرمنده یه مدت نبودم ....:cry::11():
نه.چشم فردا آزمایش می کنم:1. (21):نقل قول:
اقا سعيد اون روشي كه بنده پيدا كردم رو امتحان كردي واسه كارتت ؟
سعيد جان حتما امتحان كن نتيجه رو بگو
فشار کمی به کارت می آره.نقل قول:
منظورتون رو نمي فهمم مگه 05 چشه ؟
آرمان جان فکر نکنم این جواب بده.... چون من هر کارت ATi یی که داشتم بعد از این کار دیگه توسط درایور شناخته نشد:lol: ( البته من سری 4000 تست زدم.:cool:نقل قول:
سلام دوست عزیز.
این قضیه که شما نمیتونید بیشتر از یک مقدار خاصی OverClcok کنید مربوط میشه به قسمتی از Bios کارت گرافیک که این فرکانس هارو تا حد مشخصی Limit میکنه...
با برنامه RBE من مقدار Limit های Bios شما رو برداشتم......Core 1200MHZ/Mem 1400MHZ باز شد...
البته اگر Bios روی HD5770 شما کار کنه........
یک چیز جالب دیگه هم که از Bios های HD5770 دیدم اینکه از داخل Bios نمیشه حتی 0.01V مقدار GPU Voltage رو تغییر داد.....
در رابطه با Voltage هم چون از Riva Tuner نمیشه استفاده کرد و شاید هم اگر میشد HD5770 قابلیت افزایش ولتاژ رو نداشت باید Volt Mod بشه که بنده با خنک کننده Refrence یا بهتره بگیم Air Cooling توصیه اینکار رو نمیکنم..
لینک دانلود Bios :
بشین تا بیاد:lol::cry:نقل قول:
دراین مورد باید بگم که اصلا دلت رو خوش نکن. چون این 50 -50 . یعنی تا وقتی یه CPU گرون و مین خوب نداشته باشد و خوب اورش نکنی یه شاهی هم پوینت گیرت نمی آد.....:lol:نقل قول:
بنده تو hwbot گشتم اخرين فركانس كه ديدم 1250 بود البته با ln2برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته شايد ببيشتر هم باشه ولي نمي دونم ركود اور اين كارت همين قدر هست يا نه
البته به يه روكورد هايي مدال و كاپ داده بودن كه خندم گرفته بود :rofl:
فقط cpu طرف از من خيلي بالاتر بود و با كلاك پايين تر از من مدال گرفته بود
در كل مرسي از همكاريتون يكم وقتي ركورد ها رو ديدم اميدوار شدم به خودم
در صدد تهيه aircooling براي هسته و خنك كننده ها براي حافظه خواهم بود عظمم رو جذب كردم واسه ركورد :yes:
پس اول باید به فکر اور cpu و رمت باشی:cry:......
محمد علی جان:1. (21): تو فقط یه بار تو یاهو گفتی پسر ... بیا ...:lol:نقل قول:
کلا حواستون باشه که هات فیکس ها رو حتما نصب کنید. (قرار شد این سعید لینگ بدن من دانلود کنم هنوز لینک ندادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ])
سعید لینک بده تا هات فیکس کل این برنامه هارو بگیریم، ملت سرکار نزار پسر.:love:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
----------
-----------
این سه تا به من ساخت :lol:
تو هیچ کدوم از بنچ ها نیازی به اون تیک نیست و محاسبه نمی شه تو امتیاز کل به جر 06 و ونتیج:1. (23):نقل قول:
cpu : athlon II x2 250بنده اصلا از cpu تست نمي گيرم يعني تيك تست رو بر مي دارم
main : giga ma56ss3
ram : gig patriot 800
:Love-PCN~!:
سعيد جان يكم در مورد hotfix ها توضيح مي ديد ؟
مثلا چه كمكي مي كنه تو اور ؟
ايا اينا واسه سري 5000 هست ؟
شرمنده اگه سوالاتم مبتديه
سلام:give_rose:
تو اورکلاک که هیچی ... فقط تو مارک گرفتن تو بنچ مارکا فرشته نجات هست.:lol:
آره برای 5000 هم هست.... بیشتر برای هماهنگی بیشتر سخت افزار با درایور و بنچ مارک هست.