پاسخ: مشکل با اورکلاک 4850 دوم
منظورت رو نفهمیدم......
من که قبلا گفته بودم گرافیک شما یا کلا بهتره بگیم HD4850 ها محدود هستند.....شما اگر کارت HD4890 موجود دارین همین عملیات رو با اون کارت انجام بده ببین که 100% هسش....
یک سوالی..شما وقتی Bios رو Flash کردی...یعنی چی گرافیک رو نشناخت؟! میشه Screen Shot بزاری؟یک سوال دیگه شما از bios ولتاژ رو اضافه کرده MSI After Burner مقدار ولتاژ رو توی Full Load گرافیک چقدر نمایش داد؟!
ویرایش:
فکر کنم اصلا شما ولتاژ هارو تغییر ندادی درسته؟! یک با با مسئولیت خودت اینکار رو بکن...ببین عمل میکنه یا گرافیکت ساپورت نمیکنه.....برای HD4890 شدنی بود چند نفر تو فورم های خاجی اینکار رو کرده بودند...
ممنونم
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
منظورت رو نفهمیدم......
من که قبلا گفته بودم گرافیک شما یا کلا بهتره بگیم HD4850 ها محدود هستند.....شما اگر کارت HD4890 موجود دارین همین عملیات رو با اون کارت انجام بده ببین که 100% هسش....
یک سوالی..شما وقتی Bios رو Flash کردی...یعنی چی گرافیک رو نشناخت؟! میشه Screen Shot بزاری؟یک سوال دیگه شما از bios ولتاژ رو اضافه کرده MSI After Burner مقدار ولتاژ رو توی Full Load گرافیک چقدر نمایش داد؟!
ویرایش:
فکر کنم اصلا شما ولتاژ هارو تغییر ندادی درسته؟! یک با با مسئولیت خودت اینکار رو بکن...ببین عمل میکنه یا گرافیکت ساپورت نمیکنه.....برای HD4890 شدنی بود چند نفر تو فورم های خاجی اینکار رو کرده بودند...
ممنونم
نقل قول:
منظورت رو نفهمیدم......
کجاشو ؟ :1. (26):
اول یه چیزی بگم این عکس که گزاشتم مال فلش بک آپ کارته که بدونه اور هستش. چون بعد از فلش کارت پیغام ریست داد بعد ریست کردم اومدم تو ویندوز ( کارت کمی داغ کرده بود از لمس کارت اینو متوجه شدم) اما متاسفانه درایور یه اروری داد و گفت که این کارت اصلا مال کمپانیه ATI نیست و باید کارتو عوض کنید:lol::1. (27)::1. (26):
نقل قول:
گفتید محدود اما نگفتید چقدر با نرم افزار ATI Tray Tools تا سر حد محدودیت هر ولتاژی رو می تونی زیاد کنی حتما 4890 شما هم همین طوری بوده. پس محدود به همون 1.158 هست.
نقل قول:
یک سوالی..شما وقتی Bios رو Flash کردی...یعنی چی گرافیک رو نشناخت؟! میشه Screen Shot بزاری
بله دیگه نمی شه چون باید یه بار دیگه این بایوسه رو که مد کردمو بریزم رو کارت که حال ندارم اما اینو داشته باش :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
یک سوال دیگه شما از bios ولتاژ رو اضافه کرده MSI After Burner مقدار ولتاژ رو توی Full Load گرافیک چقدر نمایش داد؟!
آره ولتاژ 1.250 دادم فایل بایوسم پیوست می کنم براتون
این نرم افزار وقتی درایور کارت رو نشناسه کار نمی کنه مثل نرم افزاری دیگه
اما من با ولت متر چک کردم دیدم 1.1580 هست یعنی همون مقداری که تو خارج از ویندوز باید داشته باشه و تو ویندوز هم 1.280 ولت داشت .
نقل قول:
فکر کنم اصلا شما ولتاژ هارو تغییر ندادی درسته؟!
چرا برار دادم من اصلا فقط ولت می خواستم شما فایل پیوستو ببینید
نقل قول:
گفتید محدود اما نگفتید چقدر با نرم افزار ATI Tray Tools تا سر حد محدودیت هر ولتاژی رو می تونی زیاد کنی حتما 4890 شما هم همین طوری بوده. پس محدود به همون 1.158 هست.
نه عزیز....
نقل قول:
کجاشو ؟
اول یه چیزی بگم این عکس که گزاشتم مال فلش بک آپ کارته که بدونه اور هستش. چون بعد از فلش کارت پیغام ریست داد بعد ریست کردم اومدم تو ویندوز ( کارت کمی داغ کرده بود از لمس کارت اینو متوجه شدم) اما متاسفانه درایور یه اروری داد و گفت که این کارت اصلا مال کمپانیه ATI نیست و باید کارتو عوض کنید
جالبه....
GPU-Z چه Information رو نشون میداد؟!
نقل قول:
نه عزیز....
جالبه....
GPU-Z چه Information رو نشون میداد؟!
برای خودم هم جالب بود:1. (27):
اما ممکنه یه بار دیگه درایورو نصب کنم درست شه !!:1. (26)::party:
نه عزیز یعنی چی :lol::1. (26):
عزیز...میگم که بعد از دستکاری Voltage/Frq/Limitation ها بعد از اینکه Bios رو آپدیت کردی GPU-Z کارت رو همون Radeon HD4800 Series نشون میداد؟!
نقل قول:
عزیز...میگم که بعد از دستکاری Voltage/Frq/Limitation ها بعد از اینکه Bios رو آپدیت کردی GPU-Z کارت رو همون Radeon HD4800 Series نشون میداد؟!
آره :1. (27): اما ممکنه یه باگی چیزی بوده باشه... . حالا نظرت چیه که درایور نمی شناسه کارتو.به نظر شما با دست کاری کدوم قسمت از بایوس این اتفاق اوفتاده:whistle:
اما بازم می گم از بایوس نمی شه حالا با محدودیت این سری یا بدونش:1. (26):
همون مد می کنم بهتره...:lol::1. (21):
به نظر من مشکل میتونه از تغییر فرکانس های Defualt باشه....
شما تست کن :
یک بار Limitation هارو بردار...
یک بار فرکانس هارو دستکاری کن
یک بار ولتاژ ها...
.................
اصلا زمانی که درایور کارت رو نمیشناسه یک ورژن دیگه یا تو یک Win دیگه تست کن....وقتی GPU-Z این کارت رو میشناسه فکر نمیکنم باید مشکلی وجود داشته باشه..
نقل قول:
به نظر من مشکل میتونه از تغییر فرکانس های Defualt باشه....
شما تست کن :
یک بار Limitation هارو بردار...
یک بار فرکانس هارو دستکاری کن
یک بار ولتاژ ها...
.................
اصلا زمانی که درایور کارت رو نمیشناسه یک ورژن دیگه یا تو یک Win دیگه تست کن....وقتی GPU-Z این کارت رو میشناسه فکر نمیکنم باید مشکلی وجود داشته باشه..
:1. (27): هووووووووووو وه:1. (26): بابا آرمان من ان همه وقت داشتم که نمی اومدم سوال کنم. گفتم شاید یکی امتحان کرده باشه. چون دیگه دارم برا کنکور هم می خونم کمتر وقت دارم این جوری حدرش نمی دم:1. (35)::lol: خلاصه فکر نکنم که بشه.
برا لیمیته هم یه فکری می کنم. می زارم تا اون کارتم از گارانتی بیاد با اون تستس می زنم:lol:
دستت درد نکنه:1. (21):
این کار کلا 15 min بیشتر وقت میگیره؟! D:
برو به درست برس.......
موفق باشید...
بفرما آرمان جان من نمی دونم چرا اصرار داری :1. (27): همون اول بگو بلد ...... :yes:
من هر بایوسی گه بود چه اونبی که تو دادی چه اونایی که خودم ادیت کردم و دانلود کردم هیچ کدوم جواب نمی دن یا ارور زیرو می دن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
که در ایور نمی شناسه کارتو:1. (26):
یه ارور دیگه هم هنگام فلش کردن می ده و می گه نمی دونم چی چی مچ نمی شه !!:lol:
آرمان خودمونیم تا حالا این کارو کردی با کارتی :1. (26)::1. (27):