پاسخ: مشاوره اورکلاکینگ حرفه ای 8800GT ......
نه خیلی خوب راهنمایی کردید ولی دستور هایی که میگفتید اشتباه بود !
امروز چند ساعت ( بالای 3 ساعت ) GTA IV رو در حالت 640 1000 1600 تست کردم که پایدار بود ولی دما در حداکثر به 90 میرسید !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشکلی پیش نمیاد ؟
با چه روش هایی میشه بهتر خنکش کرد ؟! مثلا نمیشه یک فن دیگه جای این گزاشت ولی با قابلیت تنظیم دور ( فقط فن هت سینک همون باشه )؟
سلام به همه ی دوستان
میخواستم بپرسم چطوری میشه یک گرافیک که بایوسش اشتباه ریخته شده رو بازگردانی کرد ؟
وقتی کارت وصل میشه کلا تصویر داده نمیشه و مانیتور خاموش میمونه
امکان وصل کردن دو کارت هم هست ( میتونم دو کارته بیام بالا )
لطفا راهنمایی کنید
:give_rose:
سلام
فکر کنم دو راه وجود داشته باشه (در صورت خراب نشدن کارت , چون بعضی مواقع تعویض بایوس باعث سوختگی رم میشه )
اولین راه استفاده از دو کارت گرافیک هست که حسین جان استفاده کردن
دومین راه هم در صورتی هست که شما فقط تصویر نداشته باشید و در واقع سیستم بوت شده باشه و مثل این باشه که از بخوایید با چشم بسته کار کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
WHAT YOU CAN DO IF VGA CARD IS UNSTABLE OR IF YOU GOT BSOD
(BLANK DEAD SCREEN) AFTER THE BIOS FLASH
FOLLOW THESE STEPS IF YOUR VGA BEHAVES STRANGELY
Your Simple solution is restore your original VGA BIOS again or Modify your 3D clocks to lower values .
# Restart your system and Set computer to boot from USB Pen Drive in BIOS
# After the system boot from USB Flash Drive
Type "nvflash[space]OLDBIOS.ROM
(Eg:a: nvflash OLDBIOS.ROM)
# Press Enter key
That command will flash your VGA BIOS to it's original state and Press "y" key or press Enter key
when program ask your confirmation
# Done.press ctrl+Alt+Del and restart your system into Windows
FOLLOW THEASE STEPS IF GOT BLANK (Dead Screen) AFTER THE VGA BIOS FLASH
Your only available option is boot blindly from the Flash Drive (That's why I told you to Set computer to boot from USB Flash Drive in BIOS)
# After the system boot from USB Flash Drive (Oh...sorry you can't see anything...so wait 1-2 min after you restart your system blindly)
Type "nvflash[space]OLDBIOS.ROM blindly
(Eg:a: nvflash OLDBIOS.ROM)
# Wait 2-3 second and Press Enter key blindly
That command will flash your VGA BIOS to it's original state and Press "y" key or press Enter key
# wait 10-20 second
برای حالت دو کارت چکاری باید انجام بدم ؟
من دیسک بوت رو ساختم ولی مثل حسین پیدا نمیکنه فایل رو هیچ کدوم از درایو ها رو هم پیدا نمیکنه
یک راه بگید ( بصورت کامل ) که بتونم کارت رو برگردونم
با تشکر و سپاس
نقل قول:
برای حالت دو کارت چکاری باید انجام بدم ؟
من دیسک بوت رو ساختم ولی مثل حسین پیدا نمیکنه فایل رو هیچ کدوم از درایو ها رو هم پیدا نمیکنه
یک راه بگید ( بصورت کامل ) که بتونم کارت رو برگردونم
با تشکر و سپاس
سخت نیست...
شما یک دیسک Bootable درست کنید که درایوهاتون و فلش های FAT32 رو بشناسه، بایوس جدید و nvflash رو در فلش قرار بدید و صبر کنید سیستم از روش بوت بشه (بدون تصویر) و دستور ساده nvflash new.rom رو اجرا کنید.
درایوهاتون NTFS هستند که پیدا نمی کنه احتمالا... فلش FAT32 رو امتحان کردید؟ (یا یک پارتشین FAT32)
من سی دی بوت ام نسخه 6.0 داس هست
والا من یکی از درایو ها رو FAT32 کردم ولی بازم نشناخت
گمونم برای ورژن داس باشه
نقل قول:
من سی دی بوت ام نسخه 6.0 داس هست
والا من یکی از درایو ها رو FAT32 کردم ولی بازم نشناخت
گمونم برای ورژن داس باشه
شما این رو دانلود کن
و روی CD رایت کنش بعد یک فلش با هر ظرفیتی رو فرمت FAT بزن و بعد از روی CD بوت شو بعد که آماده نوشتن دستور بود بزن ( :C ) که قبل از این کار باید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]و Bios رو داخل فلش ریخته باشی بعد میری داخل درایو C که همون فلش هست و دستوراتی که مربوط به nvflash هست رو وارد کن مشکلت حل میشه .
در ضمن هر مادربردی که 2 تا PCI داره رو میتونی ازش استفاده کنی ولی باید کارت ای که سالم هست رو روی Primary Slot بزاری و اون یکی که مشکل داره روی بعدی .
این دستور رو برای فلش کردن بایوس اون به کار بگیر :
اول اینو بزن که معلوم بشه کارتت Device چندم هست >>> nvflash[space]a[space]--list بعد شمارش که معلوم شد >>>> nvflash[space]-5[space]-6[space]index=*[space]*.rom که ستاره اول شماره Device هست و ستاره دوم مربوط به اسم بایوس هست .
نقل قول:
بد راهنمایی کردیم ؟
نه اون موقعه حول شده بودم ........... :1. (38):
کسی اون بایوس اولی که کارتو نابود کرد رو داره ؟