آقا مانیتورتون رزولوشنش چی هست؟نقل قول:
مشکلی پیش نمیاد ولی به نظرم بهتره موقع بازی فقط تنظیماتو دستی زیاد کنین
Printable View
آقا مانیتورتون رزولوشنش چی هست؟نقل قول:
مشکلی پیش نمیاد ولی به نظرم بهتره موقع بازی فقط تنظیماتو دستی زیاد کنین
x.vision 22 1080
22D40?نقل قول:
شما سیستمت یکم زیادی شبیه مال منه.:1. (20):
منم ایکس ویژن دارم.مال شما هم مانیتور تی وی هست مثل مال من؟
شما خواستی سی پی یو تو اور کنی میتونی تنظیماتتو شبیه من بذاری.چون مادربرد و سی پی یومونم شبیه همن.
خیر . فقط دما رو زیر نظر داشته باشید .نقل قول:
درود به شما امید عزیزنقل قول:
فروم واقعا به وجود میدیرانی مثل شما باید افتخار کنه :11():
در راهنمایی کردن و توجیح کردن، مدیریتت حرف نداره :11():
طرف مزه ی اورکلاک رو زیر دندوناش حس کرد کلی حال می کنه 5+ فریم می گیره با همون سیستمش
===================================
"برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]"
عزیز تقریبا مزه اور و اثر گذاری اورکلاک رو درک کردید حالا که کمی یاد گرفتید توصیه می کنم کار کنی رو گرافیک و باقی همین سیستمی که داری و یه پرو فایل خوب برای تمام اجزایی سیستمت تهییه کنی و استفاده کنید و p/p سیستمت رو به 100 درصد یا بالای 100% برسونی. فقط تنها توصیه ای که دارم اینه مواظب دما و ولتاژ بالا باش
سلام lorn عزیز از توضیه هات ممنونم ...تازه دارم به اورکلاک پی میبرم چیز جالب و لذت بخشیه وقتی 5 فریمم بیشتر میگیری قبلا فک میکردم اخ این چ کاریه بعضییا میشنن فشار رو قطعه مییارن فقط برا گرفتن فرکانس بیشتر :1. (27): ... میخوام یه سیستم جدا برا این کار ببندم اگ خدا بخواد :1. (23): امیدوارم با کمک دوستان عزیز مخصوصا جناب AMD>INTE بتونم تو مبحث اورکلاک یلی بشیم برا خودمون
Mazi خیلی خوشبختم سیستمه من سلام به سیستمت میرسونه :) اره مال منم tv هس اگ میشه تنظمیات اور cpu رو بهم بگو انجام بدم :great:
دوستان اگ قطعه ای بر اثر اورکلاک بسوزه گارانتی شاملش میشه :) اگ میشه همین الان سرویسش کنم
سازگار-ماتریکس؟؟؟
معمولا تو اورکلاک های غیر اکستریم . قطعه مشکل شدید نمیخوره که گارانتی باطل بشه . اگر صدمه فیزیکی نبینه مشکلی نیست .نقل قول:
Mazi خیلی خوشبختم سیستمه من سلام به سیستمت میرسونه :) اره مال منم tv هس اگ میشه تنظمیات اور cpu رو بهم بگو انجام بدم:give_rose:
میشه فرق این دوتا رو بهم بگی gpu clock و memory clock
کدومش بیشتر تو بازی تاثیر گذاره؟؟؟