پاسخ: راهنمایی خرید اسپیکر تا 180 تومن
نقل قول:
بعید میدونم چنین چیزی باشه . برای اطلاع دقیق با شرکت گرین تماس بگیرید .
وجه تمایز این مدل با دو مدل دیگر کنترل تمام دیجیتال ولوم صدا، حجم صدای بم (BASS)، حجم صدای زیر (Treble) و برخورداری از یک ورودی صدای مجزای دیگر برای اتصال اسپیکر به دو ورودی به صورت همزمان میباشد. در واقع این قابلیت برای این مدل فراهم شده که علاوه بر کامپیوتر شخصی خود بتوانید تلفن همراه و یا هر سیستم صوتی با خروجی صدای RCA و یا جک 3.5mm را به آن متصل و تنها با فشردن یک کلید بین این 2 ورودی صدا یکی را برای پخش انتخاب کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
منم تو نظرات یه چیز مشابه رو دیده بودم ولی میگفتن که صدای بیسش زیاده و کاش کمتر میبود و آدم با بیسش سردرد میگیره بس زیاده
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
پاسخ: راهنمایی خرید اسپیکر تا 180 تومن
نقل قول:
منم تو نظرات یه چیز مشابه رو دیده بودم ولی میگفتن که صدای بیسش زیاده و کاش کمتر میبود و آدم با بیسش سردرد میگیره بس زیاده
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
عزیز گرینه Harman Kardon و آلتک نیست . نسبت به بودجه خوبه
پاسخ: راهنمایی خرید اسپیکر
ببخشید من امروز اسپیکر رو تهیه کردم ولی داخل دیافگرام ساب ووفر یه حالت چسب قطره ای داره انگار چیب قطره ای دُورِش زدن در صورتی که دیافگرام باند های چپ و راست اینجوری نیست وقتی صدا رو زیاد میکنم ساب ووفر کوپ کوپ میکنه انگار میخواد بترکه
لینک عکس رو گذاشتم
پاسخ: راهنمایی خرید اسپیکر
نقل قول:
ببخشید من امروز اسپیکر رو تهیه کردم ولی داخل دیافگرام ساب ووفر یه حالت چسب قطره ای داره انگار چیب قطره ای دُورِش زدن در صورتی که دیافگرام باند های چپ و راست اینجوری نیست وقتی صدا رو زیاد میکنم ساب ووفر کوپ کوپ میکنه انگار میخواد بترکه
لینک عکس رو گذاشتم
اگر حالت طبیعی نداره به جایی که خرید کردید ببرید و مرجوع کنید . عجیبه چون برای کسی خریده بودم اینطوری نبود .