پاسخ: کمک برای اورکلاک سی پی یو ای ام دی سری بلک ادیشن
نقل قول:
سلام
برای اولین کار ، فن پردازنده رو جدا کنید و خمیر اون رو تمیز و خمیر مرغوب جدید زیرش بمالید .
بایوس رو Clear CMOS کنید . Load default کنید و در صورتی که مشکل داشتین ،در صورت نیاز ویندوز رو عوض کنید . اگر حل نشد شرح بدین تا بتونیم بریم جلو .
خمیرش فکر نمیکنم مشکل داشته باشه تا قبل از اورکلاک داشت به خوبی کار میکرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این کار ها رو کردم load fail-safe default و load optimized defaults رو چندین بار زدم ولی فایده نداشت فرق این دو گزینه چیه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مثل اینکه چیزایی که بالا نوشتم رو کامل نخوندین بایوس رو آپدیت کردم که فکر کنم با این کار خودش به حالت دیفلت در میاد و همون موقع هم ویندوز عوض کردم.
مشکل هم اینه که بعضی اوقات که سیستم رو روشن میکنم فن cpu با شدت زیادی کار میکنه و اگه مدتش کم باشه مثلاً 1 یا 2 ثانیه مانیتور روشن میشه و بدون مشکل سیستم بالا میاد ولی اگه مثلاً این شدید کار کردن فن، 7 یا 8 ثانیه طول بکشه دیگه مانیتور روشن نمیشه در حالی که از اسپیکر صدای بالا اومدن ویندوز رو میشنوم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و با مانیتور دیگه هم تست کردم مشکل از مانیتور نیست این مشکل جدیداً پیش نیومده قبلاً هم با cpu قبلی همین مشکل بود ولی خیلی کم پیش میمومد شاید هر دو هفته یک بار موقع ری استارت سیستم یه دفعه مانیتور میرفت تو حالت استند بای که بعد از نیم ساعت خاموش کردن سیستم راحت روشن میشد ولی الان بیشتر شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشکل دیگه هم گفتم که سرعت باس سی پی یو تو بایوس نوشته 200 ولی تو cpu-z و occt مینویسه 201 و فرکانس سی پی یو هم بجای 3600 روی 3620 هست هر چقدر هم تو بایوس میزنم دیفلت فایده نداره! البته الان اومدم از حالت اتوماتیک خارجش کردم گذاشتمش روی 197 که فرکانس سی پی یو شده 3604 با این کار مشکلی پیش نمیاد؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
خمیرش فکر نمیکنم مشکل داشته باشه تا قبل از اورکلاک داشت به خوبی کار میکرد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سیستم چند وقته داره براتون کار میکنه ؟
شما از خشک شدن(بخاطر دمای بالا) یا سرریز شدن (بخاطر استفاده نادرست)اون مطمئن هستید ؟
بیان فرمودین دمای پردازنده الان بالاتره !!!
نقل قول:
ین کار ها رو کردم load fail-safe default و load optimized defaults رو چندین بار زدم ولی فایده نداشت فرق این دو گزینه چیه؟
تغییر تنظیمات/ load safe : استیبلیتی بالا و پرفرمانس پائین تر - load optimized : تنظیمات مطلوب و بهینه
نقل قول:
مثل اینکه چیزایی که بالا نوشتم رو کامل نخوندین بایوس رو آپدیت کردم که فکر کنم با این کار خودش به حالت دیفلت در میاد و همون موقع هم ویندوز عوض کردم.
دوست عزیز اگر مطالبتون رو نخونده بودم ، تاپیکتون رو Reply نمیکردم .
توصیه میشه بعد از آپدیت ، بایوس رو Clear CMOS کنید .
نقل قول:
مشکل هم اینه که بعضی اوقات که سیستم رو روشن میکنم فن cpu با شدت زیادی کار میکنه و اگه مدتش کم باشه مثلاً 1 یا 2 ثانیه مانیتور روشن میشه و بدون مشکل سیستم بالا میاد ولی اگه مثلاً این شدید کار کردن فن، 7 یا 8 ثانیه طول بکشه دیگه مانیتور روشن نمیشه در حالی که از اسپیکر صدای بالا اومدن ویندوز رو میشنوم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و با مانیتور دیگه هم تست کردم مشکل از مانیتور نیست این مشکل جدیداً پیش نیومده قبلاً هم با cpu قبلی همین مشکل بود ولی خیلی کم پیش میمومد شاید هر دو هفته یک بار موقع ری استارت سیستم یه دفعه مانیتور میرفت تو حالت استند بای که بعد از نیم ساعت خاموش کردن سیستم راحت روشن میشد ولی الان بیشتر شده
توصیه می کنم مادربرد و کارت گرافیکتون رو هم بررسی کنید !
نقل قول:
مشکل دیگه هم گفتم که سرعت باس سی پی یو تو بایوس نوشته 200 ولی تو cpu-z و occt مینویسه 201 و فرکانس سی پی یو هم بجای 3600 روی 3620 هست هر چقدر هم تو بایوس میزنم دیفلت فایده نداره! البته الان اومدم از حالت اتوماتیک خارجش کردم گذاشتمش روی 197 که فرکانس سی پی یو شده 3604 با این کار مشکلی پیش نمیاد؟
نشون دادن یک واحد اضافه یا کم در محیط ویندوز و برنامه های جانبیش هم طبیعیه و هیچ مشکلی نداره .
در آخر هم توصیه می کنم شما هم پست های بنده رو کامل بخونید و اگر مبهم بود سئوال کنید نه اینکه بیان بفرمائین شما به پست بنده اهمیتی ندادین .
موفق باشین .
نقل قول:
سیستم چند وقته داره براتون کار میکنه ؟
شما از خشک شدن(بخاطر دمای بالا) یا سرریز شدن (بخاطر استفاده نادرست)اون مطمئن هستید ؟
بیان فرمودین دمای پردازنده الان بالاتره !!!
تغییر تنظیمات/ load safe : استیبلیتی بالا و پرفرمانس پائین تر - load optimized : تنظیمات مطلوب و بهینه
دوست عزیز اگر مطالبتون رو نخونده بودم ، تاپیکتون رو Reply نمیکردم .
توصیه میشه بعد از آپدیت ، بایوس رو Clear CMOS کنید .
توصیه می کنم مادربرد و کارت گرافیکتون رو هم بررسی کنید !
نشون دادن یک واحد اضافه یا کم در محیط ویندوز و برنامه های جانبیش هم طبیعیه و هیچ مشکلی نداره .
در آخر هم توصیه می کنم شما هم پست های بنده رو کامل بخونید و اگر مبهم بود سئوال کنید نه اینکه بیان بفرمائین شما به پست بنده اهمیتی ندادین .
موفق باشین .
سیستم زیاد قدیمی نیست شاید 3 سال پیش خریدم پاور و مادربرد و یکی از رم ها و یکی از هارد ها از اول بوده ولی بقیه رو تازه ارتقا دادم
همونطور که گفتم سی پی یو رو تازه خریدم شاید دو هفته میشه واسه همین میگم فکر کنم مشکلی نداره دما هم از اول که سی پی یو رو نصب کردم بالا نبود روی 35 بود که هر 1 ساعت میرفت بالا روی 42 که اونم آقا محمد گفت بخاطر قابلیت smart fan هست که خود به خود سرعتش کم و زیاد میشه و دما میره بالا ولی بعد از اور کلاک دما یکم بالا تر از 35 هست که اونم فکر کنم بخاطر این باشه که هنوز یکم سی پی یو اورکلاک شده مونده بخاطر بالا تر رفتن سرعت باس.
بخاطر توضیح load safe/optimized ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این که گفتم نوشته های من رو کامل نخوندین بخاطر این بود که گفتین ویندوز عوض کن چون نوشته بودم بعد از آپدیت بایوس ویندوز عوض کردم امیدوارم ناراحت نشده باشین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این clear cmos چیکار میکنه؟ اگه بعدش نیاز به تعویض ویندوز هست که بیخیال چون باید 1000 تا نرم افزار رو سیستم نصب کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خودمم به مادربرد و کارت گرافیک شک دارم ولی چرا وقتی سی پی یو چند ثانیه با شدت کار میکنه مانیتور روشن نمیشه؟! این یکم عجیبه :1. (27):
من کی گفتم به پست بنده اهمیت ندادین!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
گزینه هایی مثل smart fan و ... و گزینه های مربوط به صرفه جوئی توان مصرفی رو در ستاپ غیر فعال کنید .
روی مادربرد دقت کنید که خازن برآمده و یا نشت کرده موجود نباشه
اینکه برای چند لحظه فن پردازنده سریع کار می کنه مربوط میشه به مادربرد که یا تنظیماتی در ستاپ موجود بوده که فعال/غیر فعال شده یا اینکه سیستم با بایوس جدید مشل داره و امیدوارم که سیستم Am2+ نبوده که با آپدیت بایوس از AM3 استفاده کردین . یه همچین مشکلاتی میتونه پیش بیاد .
پاورتون چی هست ؟ مشکل نداره ؟ با پاور دیگه ای تست کردین ؟
در ضمن برای اطمینان رم جدید رو در بیارین و با تک تک رم ها امتحان کنید.
نقل قول:
گزینه هایی مثل smart fan و ... و گزینه های مربوط به صرفه جوئی توان مصرفی رو در ستاپ غیر فعال کنید .
روی مادربرد دقت کنید که خازن برآمده و یا نشت کرده موجود نباشه
اینکه برای چند لحظه فن پردازنده سریع کار می کنه مربوط میشه به مادربرد که یا تنظیماتی در ستاپ موجود بوده که فعال/غیر فعال شده یا اینکه سیستم با بایوس جدید مشل داره و امیدوارم که سیستم Am2+ نبوده که با آپدیت بایوس از AM3 استفاده کردین . یه همچین مشکلاتی میتونه پیش بیاد .
پاورتون چی هست ؟ مشکل نداره ؟ با پاور دیگه ای تست کردین ؟
در ضمن برای اطمینان رم جدید رو در بیارین و با تک تک رم ها امتحان کنید.
باشه غیرفعالشون میکنم
مادر برد رو هم فردا نگاه میکنم
مادربردم سوکتش am3 هست فایل آپدیت هم از توی سایت گیگا بایت دانلود کردم تو سایت گیگا بایت این عکس رو بقل مادربردم زده! am3 ready برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] :yes:
پاور 485 گرین فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه چون برق مانیتور که جدا هست و سیستم هم همونطور که گفتم بالا میاد فقط مانیتور میره تو حالت استند بای
رم ها رو قبلاً تست کردم در آوردم تک تک امتحان کردم حتی جاشون رو هم عوض کردم مشکلی ندارن
کارت گرافیک رو هم امتحان کنید
در بیارین و دوباره جا بزنید .
درایور جدید اگر براتون ممکن بود براش دانلود کنید و اون رو هم کنترل کنید که خازن نشت کرده نداشته باشه
مادربرد رو نگاه کردم خازن هاش سالم هست کارت گرافیک رو هم فردا در میارم دوباره جا میزنم درایور جدیدش رو که همیشه دانلود میکنم هر وقت ویندوز عوض میکنم درایور جدید نصب میکنم معمولاً هر دو ماه یکبار خارن های اون رو هم نگاه میکنم فعلاً که خدا رو شکر 3 روزه سیستم بدون مشکل روشن میشه ممنون از راهنمایی هاتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]