پاسخ: کمک برای اورکلاک سی پی یو amd 8320
پردازنده های هزول و ریفرش intel دمای بالائی دارند و دمای 70-80 درجه با فن استوک براشون کاملا عادیه
بیخود برای این سری پردازنده (بخصوص i3 و حتی i5 ) هزینه خرید فن نکنید که آنچنان تاثیری در دمای آنها ندارد
البته برای پردازنده 8 هسته amd حتما خرید فن حرفه ای توصیه میشه
نقل قول:
منظورم همین توضیحاتی که دادین بود.نمیدونستم چی کار کنم که توضیح دادین فهمیدم.
فردا صبح تست میکنم عکسشو میذارم.:11():
این مقاله آموزش اورکلاک پردازنده های amd رو حتما مطالعه کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
این مقاله آموزش اورکلاک پردازنده های amd رو حتما مطالعه کنید
سلام اقاامید عزیز این داستانایه اورکلاک برا سریه فنوم بود الان سری fx بایه حرکت وبه صورت اسوده اورکلاک میشن دیگه مثل قدیم طرف حال وحوصله نداره بشینه مطلب برااورکلاک بخونه:1. (23):کسی این مقاله رو بخونه اززندگی سیرمیشه این یه واقعیتیه
نقل قول:
سلام اقاامید عزیز این داستانایه اورکلاک برا سریه فنوم بود الان سری fx بایه حرکت وبه صورت اسوده اورکلاک میشن دیگه مثل قدیم طرف حال وحوصله نداره بشینه مطلب برااورکلاک بخونه:1. (23):کسی این مقاله رو بخونه اززندگی سیرمیشه این یه واقعیتیه
چیزی که مهم هست . اصول اورکلاکینگ هست .که برای این دوستمون که میخواهند اورکلاک یاد بگیرند میتونه اطلاعات خوبی بهشون یاد بده.اصول همون هست . جزئیات تفاوت دارد که اون هم دستشون میاد
دوستان عزیز طبق تجربه ای که دارم پیشنهاد میکنم اصول اصلی اورکلاک رو حتما به طور کامل یاد بگیرید . این مقالاتی که استاتید در اختیار شما میزارن تا مطالعه کنید میتونه بهترین مرجع باشه برای یادگیری .
به نظر من مطالعه این مطالب خیلی میتونه کمک کنه تا یک اورکلاک خوب و بدون مشکلی داشته باشید
با تشکر :give_rose:
1 :تعداد فایل پیوست
اینم تست در حالت دیفولت
دماش نرمال هست؟
شما amd over drive رو نصب کن .میتونی اور کنی .
سلام دوست عزیز متمعنی اورکلاک نشدس پردازنده؟خیلی مشکوکه حالت دیفالتش 3.5 هست ولی براشما3.7
amd over drive این برنامه که اقاامید گذاشته دانلودکن تو همون ویندوز میتونی فرکانس و تعغیر بدی وتست فشاربیاری بعدبری توبایوس تنظیم هارواعمال کنی یه دفعه نذاررو فرکانس 4 یه پله یه پله تست کن فرکانسا رو
پس یعنی کاری که اون دوستمون گفتو انجام ندم؟
یعنی تو بایوس به جای AUTO 4 نذارم؟
نقل قول:
پس یعنی کاری که اون دوستمون گفتو انجام ندم؟
یعنی تو بایوس به جای AUTO 4 نذارم؟
برای شروع از این برنامه استفاده کنید.