سعی میکنم اون ویدیویی که از روش نگاه کردم و سیستم رو اور کردم رو آپ کنم تو سایت قرار بدم شاید دیگرانم استفاده کردن.به نظرم جالبه دیدنش خارج از لطف نیست.
بسیار هم عالیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد رم هم مشخصات دقیقش رو می فرمائید
یا لینکی ازش بدید
MAZY (13-12-14)
این هم رم بندهCorsair XMS3 8GB 1600Mhz C11برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته 2 تا 4 گیگ هست
lorn (13-12-14)
آقا او ن تغییرhتی که گفتین رو انجام دادم.
ضریب پردازنده رو 23
فرکانس رو 1333
nB , HT رو 1800
فقط ولتاژ رم رو 1.65 گذاشتم چون وقتی رو 1.7 میذاشتم رنگش تو بایوس صورتی میشد که معنیش حالت پر خطر هست.
رم من در حالت دیفالت ولتاژش 1.5 هست.
اینم عکساش
تو عکس اول دماتو حالت عادی هست.
عکس دوم تو حالت فشار در حال تست stability
سی پی یو هم با این تنظیمات تا 32% اور شد شد که تا حالا سابقه نداشته اینقدر اور بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط MAZY در تاریخ 13-12-14 انجام شده است
این هم عکس از تمامی ولتاژ های بایوس که خواسته بودین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lorn (13-12-14)
حالا ولتاژها خیلی منطقی تر شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ظاهرا رمهات خیلی حالشون خوبه
چون با افزایش ولتاژ از 1.5 به 1.65 نتونستید تایمینگ بهتر بگیرید بنظرم برای آورکلاک بهتره رمهاتون را تعویض کنید
|
قبلا بدون اورکلاک سی پی یو تونسته بودم با ولتاژ 1.65 رم ها رو به تایمینگ 9-9-9-30 هم برسونم(در حالت پایدار)ولی از وقتی تنظیمات سی پی یو رو دستکاری کردم دیگه زیر تایمینگ 11 بالا نمیاد سیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا چند وقت دیگه حتما رم ها رو عوض میکنم.
2 ماه پیش رم ها رو دسته دوم خریده بودم 290 تومن.هنوزم گارانتی داره البته. اگه میدونستم اینجورین هرگز نمی خریدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lorn (13-12-14)
عجب آشغالایی می زنه جدیدا corsair واقعا بعید از این شرکت cl11 رو فرکانس 1600برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار عالی از بایوس هم که عکس انداختین حالا پروفایلی که بنده می گم رو ست کنید تا ببینید که این سی پی یو خیلی بیشتر از اینا جا داره برای اوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اول از همه تو قسمت مانیتور q-fan کنترل رو غیر فعال کنید تا فنها با حداکثر دور کار کنن سعی کنید تمامی گزینه های صرفه جویی در مصرف رو غیر فعال کنید این موضوع مهمی هست
سعی کنید سی پی یو و مدار pwm رو با تصب یک فن ساده خنکتر کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برمی گردیم به صفحه اول و در قسمت ولتاژ ها،به شکل زیر ست کنید
cpu voltage = 1.35
Cpu\nb voltage=1.2
cpu vddr voltage=2.6
dram voltage=1.65\1.67
nb voltage=1.23
ht voltage=1.22
بعد از ست کردن اینا ضریب رو روی مقدار 25 قرار بدید و می بینید که فرکانس 5 پدیدار خواهد شد برید داخل ویندوز و تست استرس اگر پایدار بود که هیچ برگردید به بایوس و cpu bus frq رو از 200 به 205 افزایش بدید و دوباره تست استرس اینقدر 5 واحد 5 اضافه کنید که یا سیستم ناپایدار بشه یا دما غیر قابل کنترل بشه بعنوان مثال در لود دما از 65 هم عبور کنه سعی کنی همیش تو لود دما زیر 70 باشه
امیدوارم از اورکلاکینگ سیستمتون لذت ببرید . مبحث پیچیده ای نیست فقط باید با ضریب پردازنده و Cpu bus frq بازی کنید تا فرکانس های مختلفی بدست بیارید اگر دقت کرده باشید حاصل ضرب این دو رقم در هم فرکانس اصلیتون رو تشکیل می ده پس با بالا پایین کردن این ارقام می تونید به فرکانس های بالاتر و پایینتر دست پیدا کنید ولتاژهایی هم که گفتم ولتاژ های safe هستن و تا حد امکان تغییر ندید ولی تغییر ولتاژ cpu در مواقعه ناپایداری تا 1.38 بلامانع هستش ولی همون جور که عرض کردم دما از 70 فراتر نره
هر جا به مشکل برخوردید سعی کنید فرکانس رو پایین بیارید
این مراحل رو اینقدر باید انجام بدید تا مسلط بشید رو سیستم و ماکسیموم فرکانس پایدار رو در بیارید
مراحل بالا رو که انجام دادید بعد از ثبت رکورد هاتون تو hwbot و تاپیک های این انجمن بگید تا یه حال اساسی هم به رمهاتون بدیم فکر می کنم 1600 همون Cl-9-9-9 با ولتاژ بالاتر پایدار باشه ولی خوب چی بگم دیگه رم خوبی نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمی دونم چرا جا افتاده که هر چی ولتاژ رم کمتر رم بهتر، در صورتی که اصلا ربطی هم نداره
موفق باشید و لذت ببرید چون فکر می کنم سی پی یو خوبی دارید
در مورد خرید رم حرفه ای هم دوستان و اساتید هستند که در این سایت بتونن به نحوه خوبی راهنماییتون کنن
آخرین ویرایش توسط lorn در تاریخ 13-12-14 انجام شده است
alksdj (14-12-14), AMD>INTEL (13-12-14), M3RS4D 50062 (13-12-14), MAZY (13-12-14), nima_hl (13-12-14), مهدی بهادرفر (13-12-14)
آقا تمام مواردی که گفتین اعمال کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی سیستم بابلا نیومد.
خواستم کمی همین تنظیماتی که گفتین رو بالا پایین کنم شاید سیستم بالا اومد ولی کلا سیستم قفل کرد.ناچار شدم باطری مادربردو در بیارم تا درست بشه.(اولش فک کردم سی پی یو سوخت)
چند تا نکته تو تنظیماتی که شما گفتین هست که احتمال میدم به خاطر اونا سیستم بالا نیومد.
فک کنمcpu voltage = 1.35 کمی کم باشه.nb voltage=1.23 کمی برای سی پی یو یا برد من زیاد باشه(چون تو بایوس رنگش صورتی شد)
یا اینکه
و نکته ی اصلی هم روی ضریب سی پی یو هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
او ن رو روی 25 گذاشتم بالا نیومد.رو24.23.22 هم همینطور.
تنظیمات رم رو هم رو حالت auto گذاشتم ولی بازم بالا نیومد سیستم
شما خودتون سی پی یو ای ام دی دارین؟تنظیمات خودتون چجوریه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (14-12-14)
alksdj (14-12-14), MAZY (13-12-14), nima_hl (13-12-14), مهدی بهادرفر (13-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks