دوستان با دقت و توجه تون بنده رو شرمنده کردید
ممنون از پاسخ هایتون گزینه OVERCLOCK MODE روی کدام گزینه باشد
CPU,PCIE ASYNC
CPU,PCIE SYNC
Printable View
دوستان با دقت و توجه تون بنده رو شرمنده کردید
ممنون از پاسخ هایتون گزینه OVERCLOCK MODE روی کدام گزینه باشد
CPU,PCIE ASYNC
CPU,PCIE SYNC
این دو تا عکس یکی از حالت دیفالت و یکی اور تا فرکانس 3600 لطفا یک نگاه دقیق به ولتاژها بکنید و بفرمایید که این ولتاژ ها ایا مناسب است یا خطری دارد سایر تنظیمات چطور
روی فرکانس 3750 پایدار نشد ایا مجاز است ولتاژ بیشتری بدهم یاخیر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برنامه oc tune را از dvd مادربرد نصب کنید و از صفحه ولتاژهای اون اسکرین شات بدیننقل قول:
در cpu-z هم از قسمت مموری شات بدین ببینیم رمها در چه وضعیتیه
گزینه دوم رو انتخاب کنید تا کلاک PCI E بالا نرهنقل قول:
در مورد ولتاژ هم دیگه بهتره از 1.5 بالاتر نرید چون هم دما خیلی بالا میره و هم در دراز مدت
میتونه طول عمر مادربورد و CPU تون رو کاهش بده
شما توی 3.6 تست پایداری رو کامل پاس کردید؟؟
نرم افزار رانصب کردم و دو تا عکس یکی در حالت دیفالت و یکی در حالت اور گذاشتم راستی تایمینگ رمها را از 9 9 9 24 به 8 9 9 24 ست کردم اما افزایش فرکانس رم سیستم رو ناپایدار میکنهنقل قول:
در ضمن از شما خیلی ممنونم هم موقع خرید قطعات از راهنماییهاتون استفاده کردم و هم حالا کمکم میکنید
در این فرکانس با حدود نیم ساعت لود نرم افزار تست پایدار بود ایا ولتاژ 1.3 برای n.b زیاد نیست و مشکلی پیش نمیاره و فرکانس 2160 برای h.t link چطورنقل قول:
لطفا عکسهایی که در پست بالایی گذاشتم ملاحظه فرمایید
سپاسگذارم
من خودم CPU NB رو که تا 2160 اور کردم اصلا ولتاژ ندادم و پایدار بودنقل قول:
این میزان افزایش فرکانس CPU NB افزایش ولتاژ نیاز نداره
توصیه میکنم اگه می خواید چند قطعه رو اور کنید همزمان اینکارو نکنید تا در صورت
بروز مشکل بتونید بفهمید دقیقا مشکل از کجاست
اول CPU رو تا جایی که امکان داره اور کنید( و در عین حال سعی کنید با کاهش ضریب قطعات دیگه کلاک اونارو ثابت نگه دارید) بعد برید سراغ رم و CPU NB
افزایش کلاک HT Link هم تاثیر زیادی در کارایی سیستم نداره به جز برنامه های 3D که ممکنه یه کمی کارایی شون زیاد بشه
من ولتاژ سی پی یو رو روی مقادر پایینتر امتحان کردم اما جواب نداد و بعد از مدتی سیستم ریست میشه هر چندکه دما در حالت لود کامل هرگز از 56 بالاتر نمیره و به نظر میاد به ولتاژ 1.4 برای سی پی یو برای پایداری روی فرکانس 3600 نیاز دارم اما با اینکه توی بایوس روی گزینه 1.4 ولتاژ رو ست کرده ام اما در ویندوز و با نرم افزار های مختلف ولتاژ رو 1.44 نشون میده ایا این موردی نداره
ایا شما پیشنهاد میکنید که فرکانس nb رو روی گزینه دیگری که موجود دارم یعنی 1920بگذارم و ولتاژ رو روی 1.2 که حالت دیفالت است قرار بدم و تست بگیرم ایا منظور تون همین کاره و یا پیشنهاد دیگری دارید
بله اگه می خواید باز هم کلاک CPU رو زیادتر کنید بهتره که CPU NB هم ولتاژش و هم فرکانس دیفالت بشه اگه فرکانس 1920 هم شد مشکلینقل قول:
نداره ولی جوری تنظیم کنید که دیگه خیلی پایین نره
حالا 10 تای دیگه به HT Ref clock اضافه کنید و ولتاژ رو هم 200 میلی ولت افزایش بدید و نتایجو بگید
اگرم دیگه نمی خواید CPU رو اور کنید بریم سراغ قطعات دیگه
ممنون الان همین کار رو کردم و دارم با نرم افزار پرایم تست پایداری میگیرم دما از 53 بالاتر نمیره حداقل چه مدت بزارم زیر لود این نرم افزار بمونهنقل قول: