استپینگ M0 قابلیت OC بیشتری داره:wink:نقل قول:
Printable View
استپینگ M0 قابلیت OC بیشتری داره:wink:نقل قول:
اگه زحمتی نیست ، ماله من رو هم بگید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خدمت شما :نقل قول:
حداکثر دما : 67.7C
حداکثر ولتاژ : 1.4V
P 4 541 3.2????
سلام دوستان ! اگه لطف كنيد براي من هم بگيد ممنون ميشم ! Q6600
در ضمن ! اساتيد اگه ميشه لطف كنن و بگن كه ايا براي اور كردن حتما نياز به تغيير ولتاژ پردازنده هم هستش يا نه ؟ و اگه رو AUTO باشه ! فرق ميكنه ! و نتيجه بهتري داره ؟ در ضمن من با استفاده از AUTO براي ولتاژ ! اين پردازنده رو تا 4 GHZ اور كردم ! و همچنين ميشه بفرماييد چطوري ميتونم عكسي از CPUZ رو بگيرم تا اينجا براتون بذارم ؟ با تشكر
حداکثر دما : 67.7Cنقل قول:
حداکثر ولتاژ : 1.4V
نقل قول:
اگه core stepping سی پی یو شما G0 باشه
حداکثر دما : 71C
حداکثر ولتاژ : 1.5V
ولی اگه B3 باشه
حداکثر دما : 62.2C
حداکثر ولتاژ : 1.5V
نوع core stepping رو هم میتونین با مراجعه به نرم افزار CPU-Z به دست بیارین
خیر برای اور حتما نیاز نیاز نیست که شما ولتاژ رو هم افزایش بدین
برای عکس هم میتونین با استفاده از کلید F6 ( وقتی که در نرم افزار cpu-z هستین ) عکس رو بگیرین و اون رو درون یه نرم افزار مثل paint خود ویندوز paste کنین و بعد save کنین بعد عکس مورد نظر رو میتونین تو یه سایت اپلود مثل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اپلود کنید و لینک مربوطه رو اینجا بزارین
اقا دمتون گرم ! دستتون درد نكنه ! ميدونم جاي سوالم اينجا نيست اما ... ! با اجازتون ! من تو سايتهاي شبيه به اين سايت ديدم كه ميشه از رو پي سي خود ادم هم عكسو اپلود كرد تو سايت ! البته بايد مدير سايت اين قابليت رو فعالش ميكرد ! ايا اينجام همينطوره ؟ ايا ميشه از مدير چنين خواهشي كرد ! و همچنين ميخواستم بدونم كه باس رم رو در كجاي CPUZ ميشه ديد و با چه واژه اي ؟ بازم ممنون از توجهتون !!
سلامنقل قول:
بله اینجا هم چنین امکانی وجود داره ( برای تمام کاربران )
برای اینکار "ویرایشگر پیرفته" زو بزنید و در صفحه ای که میاد اون پایین، گزینه "مدیریت فایلهای پیوست" رو بزنید
اونجا میتونید به راحتی فایلتون رو آپلود کنید
در نرم افزار CPU-Z هم در تب Memory و قسمت Frequency میتونید باس رم رو ملاحظه بفرمائید ( البته Real Clock)
البته ربطی به تاپیک نداشت ها:lol:
سپاس
دوستان بی زحمت برای این نوع cpu هم بگید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در ضمن من تا 3300 بیشتر نمیتونم اورش کنم ولتاژ به رم بدم یا cpu تا روی 3300 پایدار بمونه ؟؟؟
مادربورد m2n32-sli-deluxe رم geil 2*1 gig bus 800 5-5-5-15 1.8v