پاسخ: نوع Cpu از شما ، حداکثر دما و ولتاژ از ما !
سلام لطفا دمای سی پی یو amd a8 6600k apu رو بگید،دمای سی پی یو من وقتی باهاش کاری نمیکنم حدود 56 درجه هست ولی وقتی مرورگر رو باز میکنم میشه 70 الی 85 درجه و همینطور وقتی بازی میکنم دماش میرسه 85 الی 90 درجه، این دما طبیعیه؟ ممنون میشم جواب بدید :1. (29):
نقل قول:
سلام لطفا دمای سی پی یو amd a8 6600k apu رو بگید،دمای سی پی یو من وقتی باهاش کاری نمیکنم حدود 56 درجه هست ولی وقتی مرورگر رو باز میکنم میشه 70 الی 85 درجه و همینطور وقتی بازی میکنم دماش میرسه 85 الی 90 درجه، این دما طبیعیه؟ ممنون میشم جواب بدید :1. (29):
خیر طبیعی نیست . بایوس مادربرد رو اپدیت کنید . توصیه میکنم یک فن پایپ دار بگیرید مثل مدل زیر
مثل این DeepCool GAMMA 200
نقل قول:
خیر طبیعی نیست . بایوس مادربرد رو اپدیت کنید . توصیه میکنم یک فن پایپ دار بگیرید مثل مدل زیر
مثل این DeepCool GAMMA 200
من چند روز پیش بایوس مادربرد رو آپدیت کردم، والا من یه فن گرین اضافه دارم که استفاده نکردم و برای همین فن رو وصل کردم و الان روی دره کیس دوتا فن دارم و پشت کیس یدونه و زیاد تغییری نمیبینم ولی الان موقع بازی دما میرسه به 80، رفتم تعمییرگاه گفت موقع بازی سنگین طبیعیه، الان هم دمای سی پی یو 58 درجه هست، موقع بازی دمای سی پی یو چقدر باید باشه؟
نقل قول:
من چند روز پیش بایوس مادربرد رو آپدیت کردم، والا من یه فن گرین اضافه دارم که استفاده نکردم و برای همین فن رو وصل کردم و الان روی دره کیس دوتا فن دارم و پشت کیس یدونه و زیاد تغییری نمیبینم ولی الان موقع بازی دما میرسه به 80، رفتم تعمییرگاه گفت موقع بازی سنگین طبیعیه، الان هم دمای سی پی یو 58 درجه هست، موقع بازی دمای سی پی یو چقدر باید باشه؟
دما بالاست در حالت عادی باید 45 باشه . یه یک فن cpu خوب نیاز داری .
نقل قول:
دما بالاست در حالت عادی باید 45 باشه . یه یک فن cpu خوب نیاز داری .
بستگی به دمای اتاق هم داره؟ کلا دمای سی پی یو موقع بازی سنگین چقدر باید باشه؟
نقل قول:
بستگی به دمای اتاق هم داره؟ کلا دمای سی پی یو موقع بازی سنگین چقدر باید باشه؟
دمای محیط تاثیر گذار هست . دمای cpu در حالت لود نباید از 70 بگذره . حدود 68
نقل قول:
دمای محیط تاثیر گذار هست . دمای cpu در حالت لود نباید از 70 بگذره . حدود 68
به غیر از عوض کردن فن سی پی یو دیگه چیکار میشه کرد؟ اگر از 70 بگذره چه مشکلی پیش میاد؟
نقل قول:
به غیر از عوض کردن فن سی پی یو دیگه چیکار میشه کرد؟ اگر از 70 بگذره چه مشکلی پیش میاد؟
استفاده از خمیر سیلیکون مناسب . تاثیر منفی روی عمر پردازنده دارد . پاور سیستمت چیه
برای پردازنده شما max temp ....
74 درجه هست .
ممنون میشم حداکثر دمای این سی پی یو هم بگید ^^
intel core i7 4700hq haswell
نقل قول:
ممنون میشم حداکثر دمای این سی پی یو هم بگید ^^
intel core i7 4700hq haswell
Maximum operating temperature 100°C