ماکزیمم 5 میشه . ولی همین 4.8 برای استفاده 24/7 مناسبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید جان به نظرت 9590 را تا چه فرکانسی اور کنم که به پایداری برسه حول و حوششم بگی ممنون میشم الان 4.8برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ماکزیمم 5 میشه . ولی همین 4.8 برای استفاده 24/7 مناسبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (26-03-16)
این سی پی یو که گفتم خوبه؟ بعد یک سوال گرافیک انبورد توی سی پی یو هستش؟
فرستاده شده از B732ِ من با Tapatalk
خوب برای کارهای عادی بله . البته در حال حاضر قدیمی شده . خیر پردازنده شما فاقد گرافیک هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mirshekar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (26-03-16)
|
مال من گرافیک انبورد داره ati radeon 2100
تازه خیییییییلی بازی باهاش اجرا کردم
میخواستم یکم بهترش کنم
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 26-03-16 انجام شده است
گرافیک آنبرد برای مادربرد هست نه پردازنده در سری شما .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mirshekar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (26-03-16)
میگم در این صفحه درباره سی پی یو جدید ای ام دی که مالتی پلیرش ازاد هست توضیح داده من چیکار کنم میشه خودت توضیح بدی ممنون میشم
در قسمت اورکلاک پردازنده تاپیک بزنید . همه موارد توضیح داده شده در اون مقاله .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mirshekar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید تاپیک چیه شرمنده
بخش زیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mirshekar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/f229/
بالای صفحه نوشته ارسال موضوع جدید
عنوان تاپیک را مینویسی و توضیحات میدی و تاپیک یا موضوع را ایجاد میکنی .
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks