نخیر نشد که نشد!! با vtt برابر 2.3 و ولتاژ سی پی یو 1.45 و رم 2.2 و 2.1(جفتشو تست کردم) و تایمنگ 5-5-5-18 با tvrf 88 هم دقیق سر 1000 مگ هنگ میکنه سیستم انگار هیچ کدوم ار این کارا رو چه انجام بدم چه انجام ندم تاثیری نداره
Printable View
نخیر نشد که نشد!! با vtt برابر 2.3 و ولتاژ سی پی یو 1.45 و رم 2.2 و 2.1(جفتشو تست کردم) و تایمنگ 5-5-5-18 با tvrf 88 هم دقیق سر 1000 مگ هنگ میکنه سیستم انگار هیچ کدوم ار این کارا رو چه انجام بدم چه انجام ندم تاثیری نداره
من هیچ وقت بیشتر از 2.2 بهش ندادم چون رم رو اور نمیکنم معمولا تو کار cpu هستم :1. (5)::Love-PCN~!:نقل قول:
نقل قول:
این تایمینگ رو ست کن 5.5.5.15 و با همون ستینگ می تونه به مرور زمان رم با گرمای بیش از حد نتونه پروفایل های خودش رو استیبل کنه این موضوع طبیعی هست پیشنهاد می دم رو رو درون فریزر قرار بدید به صورتی که به دیواره متصل باشه و بعد از اینکه ای خشک بودن رم اطمینان پیدا کردی روی سیستم تستش کنی این کار به ما جواب داده شما هم تست کن و نتیجه رو اینجا اعلام کن
با اونم تست کردم حالا این چه مدت تو فریزر بمونه الان بزارم صبح بردارم خوبه؟
راستش بهتره از شهریار سوال کنی فکر کنم خیلی بیشتر از من می دونه و مسلما می تونه بهتر بت کمک کنه هم در مورد زمان هم در مورد راهنمایی برای اورکلاکنقل قول:
موفق و پیروز باشید
حسام جان برای اون روشی که گفتم شما رمت را بگذار توی فریزر شب و بخواب با خیال راحت و صبح بلند شو برش دار بگذار خشک بشه بگذارش روی سیستم . :love:
نخیر مثکه تین رما کلا مشکل دارن یه جورین که انگار یه چیزی تو مایه های wall دارن!! اصلا نمیشه از 985 بالاترشون برد با هیچ تنظیماتی نمیشه که نمیشه حتی فریزر هم گزاشتم باز فرقی نکرد (راستی ممکن نیست از مین بورد باشه؟؟ چون نکه احساس میکنم بایوس مین یه خورده اوضاعش خیطه آپدیت نمشه نمیدونم چرا)
با رم دیگه ای امتحان اگر میتونی .