دانلود نمیشه سرورشون خرابه حتما
Printable View
دانلود نمیشه سرورشون خرابه حتما
کمک کنید لطفا
به نظر من شما تمامی تنظیمات بایوس را برگردون به حالت کارخانه و بابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تست بگیر !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و در این برنامه اونجایی را که علامت زدم میزاری روی RAM (الان روی Mix هست):great:
بعد ببین چی میشه ؟
بزار 1 ساعت کار کنه اگر خطا نگرفت رمت سالمه ولی اگر خطا گرفت عکسشو بزار :1. (26):
دمت گرم رم سالم بود اینم نتیجه تستنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
درسته ؟
دوست عزیز بنده گفتم که تست را مثل تصویری که گزاشتم روی رم تنظیم بشه !!! اما شما میکس گزاشتی که :1. (27):
ولی میشه گفت که سالمه بازم شما روی رم تنظیم کن و تست بگیر اگر ارور نداد رمت سالمه .:great:
سلام
دوستان گرامي cpuسلرن 2.4 رو تا 3.87 اور کردم يدفه اي پکيد!!!!!
يعني داخل بايس هنگ مي کند کمک کنيد البته يه سي پيو هم دارم که اگه سپيومشکلداره بگين تعويض کنم
:1. (28)::1. (28)::1. (28):
سلام دوست عزیز...نقل قول:
راستش باید بگم خیلی جرائت داشتی که دست به این کار زدی اونم با سلرون...!!!!:1. (27):
چرا اینقدر اور کردی؟؟:gasp:
راستش من نمی خوام ماءیوست کنم ولی فکر می کنم به احتمال زیاد آسیب دیده... فشار مضاعفی آوردی...
البته دوستان بهتر می تونن نظر بدن...!
واسه اینکه مطمئن بشی بایوس مین رو ریست کن... برگردون به حالت اولیه (همون سازنده!) دمای cpu رو چک کن... ببین فن cpu درست کار میکنه....؟؟؟
به نظرم این فرکانس اونقدرها هم زیاد نیست ( 1.4 گیگا هرتز اورکلاک رو فن استوک میتونه تحمل کنه بصورت نصبی )
فقط چیزی که اینجا هست اینه که مادربرد شما چی هست :give_rose:
با سلام خدمت دوستان گرامي
اول از همه تشکر کنم که به من کمک کردين
و اين که خوشبختانه (چکشي) مشکل برطرف شد يعني من سي پي يو روتعويض کردم اومد بالا و دوباره قدميه گذاشتم ديدم اومد بالا ما هم خدا را شکر کرديم
بنده اولين تجربه ي اور بود که بدون هيچ آموزشي انجام داده بودم و خيلي خيلي و به صورت کله شقانه اور کردم
البته علاقه ي من به مباحث اين چينيني زياده مخصوصن اور
خوب بگزريم
M.B :giga 8s651
ram:1gb ddr kingston
CPU:celeron 2.4
Fan CPU:fan box
VGA: giga 256 radeon 9550 (vga :)
:1. (27)::1. (27)::1. (27):
با سلام خدمت دوستان گرامي
بنده بعد از اتفاقي که برام افتاد تصميم گرفتم بايس را آپديت کنم رفتم ديدم چنتا فايل با نام هاي مختلف وجود داره من هم تارخ هاشو نگاه کردم از سال 2005 ديگه به اين ور نداشتن من هم از همه بالا تر رو گرفتم
خوب حالا آپديت کردم
اما يک سوال لازمه تمام اون فايهارو دونه به دونه روي بايس بريزم يا همون آخريه کافيه
لطفا يکي اي دي ياهوبده چنتا سوال داشتم موخوام بپرسم.(ساده هستش مباحث اوليه است)
:1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38):