دوست عزیز من منبع youtube رو با سرچ پیدا نکردم منبع مال سایت amd.com هست ضمننا شما با نیتروژن مایع به راحتی تا 150 یا 160 درجه زیر صفر می ریم در مایعات هست که -100 درجه تفاوت می کنهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز من منبع youtube رو با سرچ پیدا نکردم منبع مال سایت amd.com هست ضمننا شما با نیتروژن مایع به راحتی تا 150 یا 160 درجه زیر صفر می ریم در مایعات هست که -100 درجه تفاوت می کنهنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
شما به این سایت مراجعه کن تو قسمت what news ضمننا تاریخ ثبت مال 23.01.09 بوده
عزيزان دعوا نكنيد اين ركورد شكسته شد توسط Core i7 با حدود 1200 امتياز بالاتر
توی این تست اصلا کارت گرافیک رو اورکلاک نکرده بودند. اگه قصدشون واقعا این بود که یک رکورد دست نیافتی بزنند با همون هلیم مایع ها می تونستند Radeon HD 4870 X2 ها رو هم تا یک فرکانس باور نکردنی اورکلاک کنند و رکوردشون رو خیلی بیشتر از 1200 تا بالاتر ببرند. تمرکزشون توی این تست همون CPU بوده.نقل قول:
سلام
به نظر من گرافیک رو هم اور کرده بودند این لینک اینطور نشون میدهد:
رکورد AMD با اور گرافیک در 800/950 هست و رکورد اول Core i7 با اور گرافیک در 847/970 هست که نشون میده گرافیک رو هم اورکلاک کرده بودند این هم عکس رکورد اول 3D Mark 2005 :
باز هم اگر من اشتباه میکنم خوشحال میشوم راهنماییم کنید
موفق باشید
بله گرافیک اور شده بود اما نه به طور حرفه ای چون اگه دقت کنین خودشم میگه که گرافیک با AirCooling هست در صورتی که اونا هلیوم مایع هم داشتن و نیتورژن هم بود.
البته نظز خودم اینه که اگه قشنگ دقت کنیم مشحصه با اون حجمی که اینا داشتن رو CPU کار میکردن خنک کردن گرافیک دیگه خیلی سخت میشد (برای قرار دادن بلاک و ....)