-
پاسخ: سوالاتي از جنس اورکلاک
نقل قول:
خوب حالا یک سوال دیگه
وقتی از نیتروژن استفاده میکنند بعد از عایق کاری و تمام جوانب احتیاطی سیستم رو به چه صورت روشن میکنند؟
نیتروژن رو داخل کانتینر میریزند بعد سیستم رو روشن میکنند درسته؟ حالا Cold Bug چیه دیگه؟
نوع اول:
سیستم قبل از اوور کردن به شکل عادی روشن هست لبته اون کانتینر مسی یا آلمینییومی تا حدی گرمای CPU رو میگره تا در هنگامی که عملیات اوور و Set کردن بایوس و تنظیمات ذخیره میشه .....انوقت نیتروژن رو جرعه جرعه داخل کانتینر میریزند و دمای پردازنده منفی میشه و اگر خیلی بریزن چی میشه ؟Cold Bug میشه !:1. (26):
نوع دوم :
با فن استوک یا هر کولری تنظیمات بایوس برای اوور Set کرده و بعدش پروفایل رو ذخیره کرده و سیستم رو خاموش می کنید .سریع فن استک رو برداشته وکانتینر رو استاد می کنی (میبندی)! و سیستم رو همزمان با نیتروژن مایع روشن می کنید !
-
سلام :
Cold Bug :
اگر اشتباه نکنم يعني ايست قلبي CPU از سرما !
يعني ميشه همون مثلي که مي گن يارو از اون ور بوم افتاد ...
دماي CPU ، دقيق نمي دون ولي مي گن از منفي 50 که پايين تر بره الکترون ها يخ مي زنند و
عملا CPU سکته مي کنه ! البته خراب نمي شه و سريع شما بايد دما رو بالا ببري ( مثلا بياري 40 منفي )
همانجور که گرماي زياد از اشکالات اور کلاک هست ، سرماي زياد هم براي خودش مشکليه !
-
سلام به همه دوستان عزیز...
راستش بدجوری دنبال یه سیستم تست واسه اور هستم... خودمم چندتا قطعه رو زیر نظر دارم ولی رو مین هنوز گیر کردم...!!
هدف: سرو کله زدن بشتر با ولتاژها و تنظیمات مربوط به cpu واسه افزایش قابل توجه فرکانس cpu به طور پایدار یا واسه رکورد Hbowt...
به طور خاص DFI Infinity P35 Blood-Iron t2rl رو در نظر دارم با باس حداکثر 550 اگر دوستان پیشنهاد دیگه ای در همین رنج قیمت دارن ممنون می شم راهنمایی کنن... تا حدود 100 تومن...
در ضمن اگه لطف کنین حداکثر باسی که مین تجربه کرده رو هم ذکر کنین بسیار ممنون می شم...
خودم در حال حاضر از وجود p5k-e لذت می برم ولی جرائت ژانگولر بازی با باس بیش از 500 رو پیدا نکردم...(cpu E6550)
در مورد cpu هم این نظر رو دارم که از پردازنده های با ضریب بالا استفاده کنم p4 631 or e2160 or e2200... به نظر می رسه اگه کولینگ مناسبی پیدا کنم p4 واسه شروع بد نباشه...؟؟؟
و اینکه با هایپر 212 یا تونیک(نیروانا هم در راهه!!) گرمای p4 رو تا چه حدود فرکانسی می تونم دفع کنم؟؟؟ فعلا که واتر کولینگ در دسترس نیست...
با سپاس...
-
برد من با همين dfi موافقم . البته ip35 كه شهريار هم داره ميفروشه . يكي از بهترين هاي p35 هست .
-
How to read Intel CPU batch number.
Example: L149A463-0726
1st letter or digit = plant code (Malay)
0 = San Jose, Costa Rica
1 = Cavite, Philippines
3 = .............., Costa Rica
6 = Chandler, Arizona
7 = .........., Philippines
8 = Leixlip, Ireland
9 = Penang, Malaysia
L = ............, Malaysia
Q = ..........., Malaysia
R = Manila, Philippines
Y = Leixlip, Ireland
2nd digit = Year of production (2001)
3rd & 4th digits = week (49th week )
5th - 8th digits= lot number
10th - 13th digits = serialization code
-
نقل قول:
برد من با همين dfi موافقم . البته ip35 كه شهريار هم داره ميفروشه . يكي از بهترين هاي p35 هست .
من هم Abit رو تایید میکنم ولی IP35-e رو سرچ کردم حداکثر 400-440 بود... یه مورد خاص به 480 اشاره شده بود! اونم انگار با ترکوندن ولتاژ NB & FSB و البته تست ناپایدار...
بهر حال واقعا DFI در حد 100 واقعا محشره... اگه کلید پاور و ریست هم رو برد می ذاشت که غوغا می شد...:1. (38):
-
راستی آقا امید با این طریقی که شما گفتید می شه یه بچ پیدا کرد که FSB Wall نداشته باشه؟؟
انگار این طوریاست که اولین سری از هر پردازنده که وارد می شه fsb wall نداره؟؟؟
اصلا چه جوری می شه یه بچ خوب واسه ترکوندن بدون FSB Wall پیدا کرد؟؟
اینم راهنمایی کنین ممنون میشم...:11():
-
-
تو سايت xtremesystems.org همه batchnumber خوب زياد هست .
-
2180 من شماره اش Q807A198 هست و تا فرکانس 462 راحت بالا می یاد :give_rose:
-
دوستان به این اسکرین شات یه نگاهی می ندازین؟؟؟
فکر می کنین این ولتاژ تو این فرکانس طبیعی هست؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مال من L724A520 هست (E6550) بیشتر از 480 امتحان نکردم تا حالا (به خاطر نداشتن کولر و بسی بالا بودن دما) که ببینم مشکل داره یا نه!! ولی ولتاژ در 3.36 رو 1.4 وایمیسته...
حالا این یکی چطور شده...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1. (27): خصوصا که دما بسی پایین می باشد...!!!
-
من خودم 2180 رو 3.4 با ولتاژ 1.3 اوردم :1. (38): بعد به این هم توجه کن پردازنده نسخه ES هست
-
نقل قول:
من خودم 2180 رو 3.4 با ولتاژ 1.3 اوردم :1. (38): بعد به این هم توجه کن پردازنده نسخه ES هست
عذر می خوام ES چه مفهومی داره؟؟؟
منم دیدم... ولی معنی شو نفهمیدم...:1. (27):
-
یک نوعی از پردازنده هاست که برای تست اورکلاک و ... ارایه میشه ( فقط به گروه های اورکلاک و تعداد محدودی از افراد )
توی این دسته پردازنده ها FSB Wall خیلی کمه و بیشتر میشه پردازنده رو اورکلاک کرد :give_rose:
این یک توضیح ساده :wink:
-
نقل قول:
یک نوعی از پردازنده هاست که برای تست اورکلاک و ... ارایه میشه ( فقط به گروه های اورکلاک و تعداد محدودی از افراد )
توی این دسته پردازنده ها FSB Wall خیلی کمه و بیشتر میشه پردازنده رو اورکلاک کرد :give_rose:
این یک توضیح ساده :wink:
یادمه e6300 هایی که واسه اولین بار وارد ایران شدند و به خاطر شرایط بازار ایران که می شه گفت همیشه همین طوره با قیمتی بیش از بازارهای جهانی فروخته می شدند FSB Wall نداشتند...
جزء محدود پردازنده هایی بودند که در باس بالای 500 به خوبی جواب می دادند... یه نمونه هم شات می ذارم...
سوالی که اینجا مطرح می شه چه جوری می شه یه cpu بدون FSB Wall الان تهیه کرد....؟؟؟؟؟؟
-
میشه راجع به این ولتاژها یه نفر توضیح بده که اولا" دقیقا" چی هستند و ثانیا" تا کجا میشه بردشون بالا :
CPU VCore
CPU Termination Voltage
CPU PLL Voltage
CPU Reference
CPU Reference2
MCH Core
MCH Reference
MCH/DRAM Reference
ممنون ......................................
-
سلام :
درسته اول بپرسي بعد انجام بدي !
يا انجام بدي و بعد بپرسي !
450 هزار تومان خسارت زدي بعد مي پرسي !
بوسيله اين ولتاژ ها مي توني هم CPU هم مين رو بپروني !
((( شوخي کرد ))):give_rose:
اين تنظيمات مربوط ميشه به يکسري مين خاص که مخصوص اورکلاک هستند ...
شما حتي با ديکشنري هم معني کني مي توني متوجه بشي .
بجز سومي همش معلومه !
:1. (5):
-
جدی جدی داری قتل این مادربورد بیچاره رو میندازی گردن من ها ..........!!!!! من اتهام رو قبول ندارم !!!
-
سوال اين هست : چه كسي مادربرد رو كشت ؟
-
دوستان فکر نمی کنید مردنی همون بمیره بهتر نیست...؟؟؟؟؟
یه مینی که با 4تا ولتاژ بالا پایین کردنا سکته زده همون بمیره بهتره........!!!:1. (38):
-
سلام :
مين با اون دک و پز که بر پايه اورکلاک ساخته شده نبايد با ولتاژ دادن به همين راحتي بسوزه !
پس نتيجه اخلاقي مي گيريم که همون مردني بايد بميره !!!
-
دوستان نظرتون راجب به نرم افزار Ai Booster مادربوردهای ایسوس چی هست که میشه ولتاژ پردازنده فرکانس رو و ولتاژ رم رو از داخل ویندوز بالا برد
من به خاطر اینکه بتونم اور کنم و مشکل دما رو رفع کنم این تنظیمات رو از داخل ویندوز اعمال میکنم و قبل اون سایر تنظیمات رو از بایوس انجام میدم
-
خوب بعضي از ولتاژ هاي واقعا مادربرد رو داغون ميكنه . گيگابايت رنجي مشخص شده اعلام نكرده . اينطوري باعث ميشه . اوركلاكر اگر ناشي باشه . يك ولتاژ زياد بده و برد رو داغون كنه . مخصوصا روي ولتاژهاي nb-sb بايد دقت كرد . بعضي از ولتاژ هاي بيشتر براي حالتي هست كه از خنك كننده هائي پيشرفته هست . مثل phase change cooling .
براي اور بايد مرز ناپايداري سيستم رو پيدا كرد بعد يواش يواش ولتاژ داد . ولتاژ زياد كار رو خراب ميكنه . چون درست از همون بايوس دماي سيستم شروع به بالا رفتن ميكنه .
-
نقل قول:
دوستان نظرتون راجب به نرم افزار Ai Booster مادربوردهای ایسوس چی هست که میشه ولتاژ پردازنده فرکانس رو و ولتاژ رم رو از داخل ویندوز بالا برد
من به خاطر اینکه بتونم اور کنم و مشکل دما رو رفع کنم این تنظیمات رو از داخل ویندوز اعمال میکنم و قبل اون سایر تنظیمات رو از بایوس انجام میدم
مدل مادربردت دقيقا چيست /
-
نقل قول:
مدل مادربردت دقيقا چيست /
مادربورد asus m2n-e هست چیپشم nforce 570 ultra هست
تو بایوس ولتاژ 50mv برای هسته ها داره و فقط یه ولتاژ داره برا پردازنده و یه ولتاژ هم برای رم ولتاژ دیگه ای هم نداره
-
نقل قول:
مادربورد asus m2n-e هست چیپشم nforce 570 ultra هست
تو بایوس ولتاژ 50mv برای هسته ها داره و فقط یه ولتاژ داره برا پردازنده و یه ولتاژ هم برای رم ولتاژ دیگه ای هم نداره
دوست عزیز منم مین ایسوس دارم...
ولی این AI Booster و AI NOS بیشتر جنبه تبلیغاتی دارن...!! نه اینکه جواب ندن... جواب می دن ولی در حد خیلی کم... بیشتر واسه آماتورها ساخته شدن که راحت تر بتونن از مین استفاده کنن...
همین AI NOS اورکلاک در مواقع نیاز...!!! یه بار تنظیم کن تا 130% هم می تونی انتخاب کنی ولی خواهی دید که سرعت سیستم کم میشه!!! واسه اینکه سیستم باید محاسبه کنه ببینه لازم هست اور کنه یا نه! اگه لازم دونست تازه اور می کنه...:1. (27):
همین وقت زیادی می گیره... گاهی هم باعث می شه سیستم هنگ کنه...
دستی از بایوس انجام بدی خیلی بهتره...
حالا جسارته ببخشید!! ولی بایوس رو آپدیت کن... آخه نمی شه مین ایسوس از نظر بایوس ناقص باشه...:great:
-
نقل قول:
دوست عزیز منم مین ایسوس دارم...
ولی این AI Booster و AI NOS بیشتر جنبه تبلیغاتی دارن...!! نه اینکه جواب ندن... جواب می دن ولی در حد خیلی کم... بیشتر واسه آماتورها ساخته شدن که راحت تر بتونن از مین استفاده کنن...
همین AI NOS اورکلاک در مواقع نیاز...!!! یه بار تنظیم کن تا 130% هم می تونی انتخاب کنی ولی خواهی دید که سرعت سیستم کم میشه!!! واسه اینکه سیستم باید محاسبه کنه ببینه لازم هست اور کنه یا نه! اگه لازم دونست تازه اور می کنه...:1. (27):
همین وقت زیادی می گیره... گاهی هم باعث می شه سیستم هنگ کنه...
دستی از بایوس انجام بدی خیلی بهتره...
حالا جسارته ببخشید!! ولی بایوس رو آپدیت کن... آخه نمی شه مین ایسوس از نظر بایوس ناقص باشه...:great:
نه عزیز جنبه تبلیغاتی نداره شما اگه نرم افزار رو درست نگاه کنی به بخشی بر میخوری که میتونی تنظیماتی که تو بایوس هست رو از تو ویندوز اعمال کنی
و اون قضیه بایوس فرق میکنه دیگه این مدل بایوس تنظیمات اضافه تر نداره یک دلیلش اینه که تو چیپ های nForce ما 1 چیپ داریم و در AMD یه سری قسمت ها کمتر از اینتل هست
در ضمن منظور من استفاده از Ai N.O.S نبود به صورت دستی تنظیماتی داره
-
نقل قول:
نه عزیز جنبه تبلیغاتی نداره شما اگه نرم افزار رو درست نگاه کنی به بخشی بر میخوری که میتونی تنظیماتی که تو بایوس هست رو از تو ویندوز اعمال کنی
و اون قضیه بایوس فرق میکنه دیگه این مدل بایوس تنظیمات اضافه تر نداره یک دلیلش اینه که تو چیپ های nForce ما 1 چیپ داریم و در AMD یه سری قسمت ها کمتر از اینتل هست
من منظور شما رو فهمیدم... خودم یه سالی می شه که p5k-e دارم با AI suite هم زیاد کار کردم ولی من بایوس رو ترجیح می دم... از اونجا که amd کار نکردم در این مورد شاید حق با شما باشه...
AI NOS رو هم مثال زدم... خودم می دونم چه استفاده ای داره...
-
بچه ها میخواستم بپرسم کسی تا حالا رمهای OCZ سری Platinum رو اورکلاک کرده؟؟؟:whistle:
من از همین سری یه جفت 2GB DDR2 6400 با ولتاژ کاری 2.1 دارم ولی مثل اینکه واسه اور خیلی بد قلقه!!!...فرکانس رو از 1000 به بالا میذارم و یا تایمینگ رو روی 4-4-4-12 میذارم تصویر نمیده!!!...هر چقدر هم ولتاژ رو بالا پایین کردم درست نشد!!!
فقط تونستم تا فرکانس 960Mhz با تایمینگ 5-5-5-15 و رو ولتاژ 2.16 اورش کنم!
حالا میخواستم ببینم کسی میدونه برای فرکانسهای بالاتر مثلا 1200 ، تایمنیگ و ولتاژ رو چی باید تنظیم بشن؟:yes:
مادربردم هم P5Q Deluxe هست...از توی بایوس هم اور می کنم!:1. (40):
-
نقل قول:
اين قابليت مثل cia2 گيابايت . بيشتر همانطور كه دوستمون گفتند بدرد كاربراني هستند كه از چگونگي اوركلاك بايوس اطلاع كمتري دارند . من كمتر اعتقادي به اين برنامه ها دارم . بايوس رو اپ ديت كن . احتمالا جزو بايوس هاي سري m2n هست .
-
برای 1200 فکر می کنم 2.3 ولت با همین تایمینگ 15-5-5-5 جواب بده !!!!
-
نقل قول:
بچه ها میخواستم بپرسم کسی تا حالا رمهای OCZ سری Platinum رو اورکلاک کرده؟؟؟:whistle:
من از همین سری یه جفت 2GB DDR2 6400 با ولتاژ کاری 2.1 دارم ولی مثل اینکه واسه اور خیلی بد قلقه!!!...فرکانس رو از 1000 به بالا میذارم و یا تایمینگ رو روی 4-4-4-12 میذارم تصویر نمیده!!!...هر چقدر هم ولتاژ رو بالا پایین کردم درست نشد!!!
فقط تونستم تا فرکانس 960Mhz با تایمینگ 5-5-5-15 و رو ولتاژ 2.16 اورش کنم!
حالا میخواستم ببینم کسی میدونه برای فرکانسهای بالاتر مثلا 1200 ، تایمنیگ و ولتاژ رو چی باید تنظیم بشن؟:yes:
مادربردم هم P5Q Deluxe هست...از توی بایوس هم اور می کنم!:1. (40):
مشخصات رمت رو رو كامل بنويس . يك شات اسكرين از تب memory-spd از برنامه cpu-z بگير
-
نقل قول:
برای 1200 فکر می کنم 2.3 ولت با همین تایمینگ 15-5-5-5 جواب بده !!!!
نه مرتضی جان جواب نمیده...زیادی اصرار کنم می بره تو EZ-Flash میگه باید بایوس رو Restore کنی!!!:1. (38):
نقل قول:
مشخصات رمت رو رو كامل بنويس . يك شات اسكرين از تب memory-spd از برنامه cpu-z بگير
مشخصاتی که روش نوشته اینه:
OCZ Platinum...4GB Dual...PC2-6400...4-5-4-15...2.1v
ولی اینم بگم قبل از اینکه خودم دستی تنظیمش کنم تایمینگ روی 18-6-6-6 ثابت شده بود و روی 15-4-5-4 هم اصلا تصویر نمیده!
اینم عکسا:
-
البته الان یه نیمچه اور هم شده و باس رو روی 960Mhz و ولتاژ رو روی 2.16 گذاشتم!
-
نقل قول:
مشخصاتی که روش نوشته اینه:
OCZ Platinum...4GB Dual...PC2-6400...4-5-4-15...2.1v
ولی اینم بگم قبل از اینکه خودم دستی تنظیمش کنم تایمینگ روی 18-6-6-6 ثابت شده بود و روی 15-4-5-4 هم اصلا تصویر نمیده!
نقل قول:
البته الان یه نیمچه اور هم شده و باس رو روی 960Mhz و ولتاژ رو روی 2.16 گذاشتم!
دوست عزیز چه مینی استفاده می کنی...؟؟؟
انگار یه چیزی جور در نمیاد...!!! من خودم سری گلد از همین رمها رو دارم... در مورد اونها هم تایمینگ درست ثبت نمی شد... ولی رو تایمینگ خودش حتما باید کار کنه...!!
به هر حال من سری گلد رو در همین فرکانس 960 با 15-5-5-5 و ولتاژ 2.15 دارم و می شه تا 1000 با 2.25 رسوند... ولی ماژول های شما مطمئنا توانایی بیشتری دارند...
بهتره بایوس رو آپدیت کنین و یه بار دیگه تست کنین...
-
-
اين لينك رو ببين :
-
نقل قول:
دوست عزیز چه مینی استفاده می کنی...؟؟؟
انگار یه چیزی جور در نمیاد...!!! من خودم سری گلد از همین رمها رو دارم... در مورد اونها هم تایمینگ درست ثبت نمی شد... ولی رو تایمینگ خودش حتما باید کار کنه...!!
به هر حال من سری گلد رو در همین فرکانس 960 با 15-5-5-5 و ولتاژ 2.15 دارم و می شه تا 1000 با 2.25 رسوند... ولی ماژول های شما مطمئنا توانایی بیشتری دارند...
بهتره بایوس رو آپدیت کنین و یه بار دیگه تست کنین...
مادربردم که P5Q Deluxe هستش...فکر کنم انقدر جدید باشه که بتونه از پس DDR2 دوسال پیش بر بیاد...پس آپدیت بایوس لزومی نداره!
در مورد اور هم تایمینگ رو از 15-5-5-5 پایین تر و فرکانس رو از 960Mhz بالاتر بذارم تصویر نمیده!
ولتاژ رو هم از 1.9v تا 2.4v بالا پایین کردم ولی در هیچ کدوم از حالات درست نشد!
حالا بازم سعی می کنم...ممنون از همه که راهنمایی کردن:11():
:1. (40)::1. (40):
-
نقل قول:
مادربردم که P5Q Deluxe هستش...فکر کنم انقدر جدید باشه که بتونه از پس DDR2 دوسال پیش بر بیاد...پس آپدیت بایوس لزومی نداره!
چیپ های روی رمهای الان با رمهای دو سال پیش تفاوت داره.
اگه رم رو دو سال پیش خریده باشی حرفت درسته ولی اگه رم رو جدیدا گرفتی احتمالش هست با آپدیت بایوس مشکل حل بشه.
-
نقل قول:
چیپ های روی رمهای الان با رمهای دو سال پیش تفاوت داره.
اگه رم رو دو سال پیش خریده باشی حرفت درسته ولی اگه رم رو جدیدا گرفتی احتمالش هست با آپدیت بایوس مشکل حل بشه.
هرکجا سوتی هست...stream جان اونجا هست!:1. (38):
بله...فرمایش شما کاملا صحیح...ولی بازم مطمئنم که رمها از مادربرد قدیمی ترند...اینارو 6 ماه پیش خریدم و به احتساب اینکه 1 ماه تو مغازه طرف و یک ماه هم روی دریا از امریکا به انفورماتیک گستر مونده باشه میشه هشت ماه... و این بیشتر از عمر مادربردیه که چیپش 5 ماهه اومده و منم 1 ماه پیش خریدمش!:wink: