نقل قول:
ارسالی توسط mohammadkalantar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خیر . از 4 قسمت هایی که مشخص کردم عکس بگیرید .
Printable View
نقل قول:
ارسالی توسط mohammadkalantar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خیر . از 4 قسمت هایی که مشخص کردم عکس بگیرید .
نقل قول:
والا باید دنبال یک پارامتر دیگه ای بود این وسط که چرا بالا تر از 3.8 نمی شه رفت! ربطی به پاور نداره من پاوری که استفاده کردم 330 وات هست نه 580 نه 885 نه 1230
من نمی دونم اما مصرف i7 مطمعننا کمتر از phenom 2 نیست چون:
انشاالله اگه عمری باشه اینا رو عملا اثبات خواهم کرد. فعلا در این حد داشته باشین که اینا کاملا درستن.نقل قول:
810 شما که 3.9 زدین باهاش مصرفش 220 واته و احتمالا پاورتون ریل 18 آمپر داشته که تحملش کرده. فنوم 2 ها با aır تا 4 میتونن برن(البته مدل خنک کننده تاثیر داره و این عدد تقریبی هستش)
:11():
پس اینطور !نقل قول:
پژمان جان جدا همه قضایی که بدون منبع ذکر کردی ، فقط همین مورد رو خاطرت داشته باش که 750W توان مصرفی رو هیچ مادربوردی در دنیا نمی تونه تامین کنه . :1. (26):
این مقدار توان مصرفی ، PCB مادربورد های مرسوم کنونی رو تا نزدیکی ذوب شدن هم می بره!
اون 810 رو هم دستگرمی با بچه ها دور هم بودیم با زمان بسیار کم و ولتاژ Safe زدیم . مطمئن باش اگر وقت و حوصله مجال می داد ، فرکانس های بالاتر به راحتی در دسترس بودند .
اون توانی که شما هم اینقدر تکرار می کنی زمانی هست که پردازنده در Full Usage باشه . سیستمی که نتونه توان مصرفی پردازنده رو تامین کنه ، در بدترین شرایط تصویر میده ، ولی زیر فشار Unstable میشه . :1. (26):
ضمنا ، پرمصرف ترین پردازنده های Desktop کنونی حتی در فرکانس های اورکلاک شده، خانواده Nehalem هستند .
قدرتمندترین مادربورد دنیا از نظر تامین توان مصرفی پردازنده ( EVGA Classified ) هم برای همین خانواده از پردازنده ها ساخته شده که میتونه حداکثر 600w توان مصرفی رو برای پردازنده فراهم کنه .
آقا پژمان یک سوالی اگه مشکل از پاور باشه شما باید بتونید بوت کنید ولی سیستم استیبل نیست . یعنی شما مثلاً 4 گیگاهرتز بوت کردید ولی UnStable بود ؟نقل قول:
بعد یک نکته دیگه اینکه پاور مورد استفاده آیا Cable Management داشت ؟
باتشکر
شهریار :11():
شهریار جان این کابل منیجمنت چه تاثیری می تونه داشته باشه...؟نقل قول:
اگر پاور Cable Management نداشته باشه در صورت در دسترس بودن و نیاز به آمپر بالاتر میتونه روی ریل مورد نظر آمپر بیشتر گرفت و از ریل های دیگه جبران میشه .نقل قول:
حالا یکی اینکه آیا پاور شما این امکان را داشت و دوم هم سوالی که پرسیدم اینه که آیا تونستید مثلاً 4 گیگاهرتز بوت کنید و سیستم UnStable بود و یا اصلاً بوت نمیشد ؟
باتشکر
شهریار :give_rose:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
این پاوری که تو امضام نوشتم از این امکانات با کلاس نداره.نقل قول:
3.~ budنقل قول:
بیشتر وین لود نمیکنه.
سلام دوستان.جالبه.
خوب من هم با PhenomII 955 BE همین مشکل رو داشتم و خواهم داشت.
PSu من Acbel R8 800W هست رو ریل 12v2 حدود 18A رو رد میکنه(4 تا ریل 12V رو هر کدوم 18A).و از فرکانس 3.8GHZ استیبل به بلا هم نمیتونم برم. 4.0GHZ هم زدم ولی در حد 10 ثانیه اصلا لعود نمیشه. هر کاری که بگید رو من کردم ولی مقدار فرکانس به هیچ وجه از 3830MHZ بالاتر با ولتاژ 1.45 پایدار نمیشه! البته رو 1.35 (دیفالت) هم به 3.800 میرسه.
این مشکل Public شده برای افراد! البته من افرادی رو دیدم با همین PSU رو i7 و C2Q رکورد های بالای 4000 تو انجمن های خارجی زدند.
ولی ایکه رو این فرکانس CPU در حالت Full load قرار نمیگیره نمیفهمم چرا باید PSU کم بیاره!
موفق باشید.